- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
evone
őstag
válasz
Shadowfax #6221 üzenetére
hat ha 1x pesten jarok beviszem, de tenyleg vigyazok erre a gepre, es nem utom, nem csapkodom, nem locsolok ra vizet semmi, tenyleg nem hiszem hogy annak a szarnak ugy kikene kopnia. megha durvan nyulnek hozza akkor oke, de igy. eleg sokat sporoltam ra ahhoz hogy vigyazzak ra.
masrest telleg nincs idom se. max mar csak jovore, addig csak kibirom valahogy.
mindenesetre aki valaszolt nekem a debreceni szervizben, szerintem lese szarta, csak hogy kevesebb munkaja legyen inkabb elhajtott ezzel, pedig ha ranezne rendesen a gepre akkor lathatna hogy rendben van tartva stb, .. na mind1, azt hiszem kicist tulzasba vittem a nyavogast, csak kicsit idegesito ez az egesz. ertheto okokbol.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest