Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Nekem is furcsa, hogy kicsit lötyög, de.
De szedtem már szét pár IBM/Lenovo laptopot, és mindenütt pontos illesztéseket, precíz mérnöki munkát találtam. Nem hiszem, hogy kizárólag az akkunál végeztek volna hanyag munkát.
Valaki nemrég linkelt egy jó cikket, miért is nem egyenes az új sorozatok kijelző-fedele. Ránézésre az is olyan, mint ha gagyi lenne az összerakás - de elmagyarázták, hogy ez direkt van így, nagyobb a teherbírása. Szerintem az enyhén lötyögő akku is ilyesmi lehet, pl. az akku jobban hőtágul, mint a többi alkatrész, és kell neki egy kis hely. A T42-esemben is picit lötyög, de nem tudom elhinni, hogy ha az egész gép kompletten fájintos, akkor az akkut valahol egy dzsunkán faragták volna bele.
Üdv,
Sipi
Aktív témák
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 500GB SSD FHD IPS LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest