Hirdetés
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
TOZ
addikt
T61 vs. D630:
Hogy a D630 nagy? Emlékeim szerint szinte teljesen egy méret (14.1" kijelzovel szamitom a T61-et). Talan sulyban 1-2 dkg-mal mintha nehezebb lenne a Dell a specifikacio szerint, de en probalgattam anno az otthonikat emelgetni, bevallom nem erzem itt sem a kulonbseget. Ha van igeny este lefenykepezem oket egymas melle rakva.
Nekem a D630 kicsit hangosabbnak tunik, de mintha jobban ossze lenne illesztve. Ugyanakkor a T61 meg "masszivabb" erzetet kelt. A D-nek szamomra nagy hibaja, hogy a pocoknek nincs gorgetoje es nem clikkelheto.
D630bol nem log ki a 6 cellas akku, T-bol meg kilog.
Amig nem volt T61-em csodalattal neztem az asszony D630-at, amiota van, azota egy jo gepnek tartom, de nem adnam oda erte a T-t. (De ez mar szubjektum)Thinklight:
Ez a vakitos, nem jo helyre vilagatos problema fel sem tunt, igazat megvallva nem is hasznalom. Talan mert gepeles kozben nem nezem a billentyuzetet?!
-
_ak_
addikt
Hmm ez most akkor más megvilágításba helyezi a noti vásárlást, coreavc-t vágom sajnos 1.9es athlon x2höz is szükségem van rá, h 1080p-t tudjak nézni.
Azt látod nem figyeltem h mekkora a d630, valóban subnotit kerestem először, de ezt tudom a leghamarabb feladni, ha csak 15ös jó lapit találok, akkor legyen. akármennyivel kényelmesebb egy 12-13-14-os, más kérdés, h a 14es lenovok is legalább 1kg-al nehezebbek, mint ez az msi. Na mind1 köszönöm a tippeket, elolvasom a HP tesztet is. Ha vmi még valakinek eszébe jut, ne tartsa vissza magát.
Btw ha el tudok netezgetni vagy ebook-ot olvasni 3-4óráig, nekem az már elég, nem fontos, h ultra portable legyen, csak viszonylag sűrűbben szoktam buszozgatni, de oda-vissza 3-4 óra alatt megjárom az utat.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux haladóknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest