- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Aktív témák
-
Dottore
addikt
Azt viszont elárulhatnátok, hogy ti mivel tisztítjátok a tetejét, mert mintha valami porózus anyag lenne, és hát nem egyszerű. Alkohollal szerintem pont emiatt nem érdemes.
-
Dottore
addikt
Samsungot vettem. (120GB 7200rpm 16MB SATA). Sokkal gyorsabb, halkabb mint az eredeti, de term többet is fogyaszt egy picit. Teljesítmény tekintetében azonnal észrevenni a különbséget.
-
Dottore
addikt
A bal oldali rész nálam is nehezen adta meg magát, sőt a videón látható kipattintásos módszerrel nem is sikerült leszednem. A jobb oldalán könnyen kipattant, kicsit magam felé húzva tudtam csak oldani a patent rögzítését.
Amit viszont érdekesnek találok, ill. én eddig nem tudtam, az az, hogy a hátsó részen a tető és a laptop testének nem párhuzamos fedése nem gyártási hiba, hanem konstrukciós megfontolás eredménye.
A talált link szerint ha erő nyomás az így kicsit felfelé hajlított képernyő külső részét, akkor az jobban elosztja az erőhatásokat, ezáltal ellenállóbbá téve a behatásoknak. -
Dottore
addikt
Nekem ez is tetszett: MacBook Air vs Thinkpad
-
Dottore
addikt
Öreg mamis video.
Bár a vége kicsit erőltetett, de aranyos ahogy szeletel a tetején.Abba is gondoljatok bele, hogy ha egy laptop kemény, nem hajlítható, ill. merev anyagokból áll, akkor az törik ha esik.
-
Dottore
addikt
Megnyugtatok mindenkit, hogy gyakorlatilag az összes általam birtokolt (T42, T43, T61), és látott thinkpad produkált apróbb lötyögéseket és néhol pontatlan illesztéseket. Viszont nem ezért szeretjük őket. Azért szeretjük őket mert nem elsősorban "szép", mert baromi jó a háttér, és tönkretehetetlen.
Elárulom, hogy mérgemben egyszer falhoz vágtam egyet (T43), nem kicsit. Egészen biztos vagyok benne, hogy más laptop ezt nem élte volna túl. Lötyögés ide vagy pontatlan illesztés oda, a lényeg a lényeg, és azt tudja.
Ha nem hiszitek próbáljátok ki.
-
Dottore
addikt
Hát nekem nincs Enable Long Battery Health mode.
-
Dottore
addikt
A wireless nagyon könnyen megoldható.
Készíts egy parancsikont az asztalra róla (innen ha akarod behúzhatod a startmenübe, vagy a tálcára is). Jobb klikk és letiltás. Ha használni szeretnéd akkor elég ha kattintasz az ikonon és már működik is a kapcsolat. Ha nem kell akkor letilt.Aksiról köszi az infót!
-
Dottore
addikt
na megnéztem én is(nekem is t61 van). annyit tudok mondani, hogy a space billentyűnek kifejezetten más hangja van ha leütöm. a nyomáspont is más, mondhatni ez természetes, hiszen nagyobb felület, ergo más hang, más mechanikai tulajdonságok. a széleinél viszont nekem is működik. nincs különbség, hogy hol nyomom meg.
-
Dottore
addikt
thinkpad háttérképek (1280x800 és 1440x900 px) letöltés itt. preview itt.
a fényképeket nem én készítettem, azokat Shadowfax fórumtárs linkjei alapján bogarásztam és alakítottam át. a többi saját, használjátok egészséggel. -
Dottore
addikt
egy olyan kérdésem lenne, hogy a t61 kényes a merevlemez típusára, avagy sem. a t43 az volt, gyakorlatilag persze mindegy mit raktál bele, de indításkor a bios figyelmeztetett.
nos szeretnék venni egy nagyobbat (történt egy kis baleset), csak nem tudom figyelembe kell vennem a típust, és ha igen akkor mit kell vennem, hogy optimális legyen. -
Dottore
addikt
hát ebben nem biztos, hogy tudok segíteni, mert én a Hiren's BootCD egyik programjával (Partition Magic Pro) szoktam de még mielőtt telepítenék. a Partition Magic Pro tud windows alól is, tehát ezzel meg lehet csinálni. a rejtett partíciód nem fog sérülni ha a biosban nem állítottad átláthatóvá, ill. olvashatóvá.
azért megjegyzem soha nem tartottam biztonságosnak win alatt utólagosan módosítani, bár ha bele gondolok, csak a beállításokat végzed el, maga a művelet nem az oprendszer alatt történik.
-
Dottore
addikt
válasz
jtrompi #5941 üzenetére
különben érdekes, hogy tetszik egy nőnek. ha az izlés genetikailag örökíthető (a babaruha boltok nézegetése miatt, felteszem ezen túl vagytok), akkor tessék azzonnal szaporodni.
spec. én a munkatársnőimet terelgettem finoman, hogy mit is kellene venniük, de aztán csak a zongoralakk, ezüst betétes laptopok szaporodnak mint a gomba. -
Dottore
addikt
próbáld meg egy másik szoftverrel az írást pl. az infrarecorder.
az is lehet, hogy talán újraírható lemezzel kisérletezel (ezt nem írtad), és maga a lemez rossz. minden esetre, ha az infrarecorder sem működik akkor ha van mentésed és továbbra sem hardveres problémára gyanakszol, állíts vissza egy korábbi állapotot.
-
Dottore
addikt
nem is tudom, hiszen azért egy HP Compaq 6910p sem rossz. azt hiszem, hogy a thinkpad az egy stílus, van karaktere, olyan mint egy orosz tank ami nem szép hanem funkcionális és pont ez a funkcionalitás adja az igazi szépséget. na ez úgy hangzik mintha fizetnének érte.
nézegettem én más laptopokat is, de az egyiken ezüst berakás volt, a másikon piros power gomb, a harmadik áramvonalas volt, ez pedig egy fekete tégla. azért lihegem túl ezt a design kérdést kicsit mert grafikus vagyok és nem nagyon tudok másként gondolkodni. a szolgáltatások, garancia, megbízhatósák már csak hab a tortán. -
-
Dottore
addikt
na akkor egyben harmadszor, és utoljára (képtelen voltam mást venni, pedig erősen gondolkodtam), ismét beléptem a thinkpad (t61) tulajdonosok táborába.
-
Dottore
addikt
Sziasztok!
Információt szeretnék kérni erről a Thinkpad T61 típusról. Mennyire éri meg az ár amit kérnek érte? Próbáltam utánajárni de ez egy CTO típus, bármit is jelentsen ez, így a típusa alapján nehezen tudom összehasonlítani más termékkel.
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged