Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
rootmin
tag
Üdv!
Lassan időszerű beszerezni a kicsikét, amiről pár hete beszéltem: X61t
Ha meg tudok egyezni az eladóval az árról és az átvételről, akkor akár 1 héten belül is meglehet.Memóriát és merevlemezt szeretnék benne cserélni, illetve bővíteni.
Gyárilag 2*1 giga van benne, az eladó azt mondja, kérésre kicseréli 1*2-re a bővíthetőség kedvéért. Ha jól tudom, akkor a merevlemez és a memória egyaránt cserélhetők házilag garanciavesztés nélkül.
Azt viszont nem tudom, mindkét slot elérhető-e. (X61 tablet, ugyebár) Erről van valakinek infója? (Mondjuk az eladó ajánlatából úgy tűnik, igen)Örülnék, ha a memória menne dual channelben. Mekkora rá az esély, hogy 2 különböző gyártmányú, de azonos méretű memóriát tud így kezelni az alaplap? Nem vennék rögtön 4 gigát ezért, ha nem muszáj...
Ami a merevlemezt illeti, némi utánaolvasás után arra jutottam, hogy a jelenlegi legnagyobb,320 gigás WD Scorpio Black lesz nekem a legjobb, ami 7200at pördül percenként és a tesztek tanúsága szerint igencsak gyorsnak számít notebook érában.
Van valakinek ilyenje? 2 változata kapható, a különbség a free fall szenzor meglétében rejlik. Mivel a gépben már alapból van ilyen, úgy gondolom teljesen megfelelő a szenzor nélküli (és nyilván ezáltal olcsóbb) változat is nekem. Ha valaki tud bármilyen okot, amiért ez a vinyó, és az APS inkompatibilisek lennének, most szóljon, vagy hallgasson mindörökké.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ámen.

Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- Projektor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Surge
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Acer Aspire A315-59 15.6" FHD i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)