- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
karesz501
senior tag
Neked engedek belőle, egy kicsit. De csak, hogy végre teljes értékű klubbtag lehess
Nem tudom, hogy pontosan milyen gépe van az ismerősödnek, úgy ált. értettem a T61-re váltást. A Penryn-en gondolkoztam, de szerintem nem várok addig, most van egy jó lehetőség azt megragadom. A T60-am is "csak" 2 generációval van lemaradva a SantaRosa -tól, nyáron ez már 3 lenne, és most még 1évnél több a garancia rá, többet kapok érte.
De az is lehet, hogy Fateromnak adom vmi "kedvezményes" áron, és lesz egy strapabíró irodai gépe amit mindenhol tud használni. Csak attól félek, hogy 14.1 SXGA+ nem lesz jó a szemeinek, de akkor marad vmi köztes felbontás neki
Egyébként a "Thinkpad" érzést szerintem megértjük mindannyian, én is így voltam közel fél évvel ezelőtt. Megfogott. Nagyon. És az a szép benne, hogy a noti kb. ugyanolyan állapotban van mint amikor megvettem, pláne ha jól megtakarítom. Szóval parádés a kicsike
Aktív témák
- Dell Latitude 5520 Laptop
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest