Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
válasz
karesz501
üzenetére
Korábban arra az X60s-re vetettem szemet, amit netvampire árul, csak hát karcos a fedlapja + a kijelzőt is kicserélte, ekkor megkérdeztem az IBM szervizt, hogy mennyi lenne helyreállítani az eredeti állapotot. Végül ugye megvettem ezt az X61s-t és kíváncsi voltam, hogy ha ennek is lesz valami hibája (olyan amit én okoztam) azt mennyiért tudják orvosolni (a szerviz óradíjjától viszont kicsit megrettentem), ugyanis úgy álltam hozzá a géphez amikor megvettem, hogy nem fog elromlani, így csak a külső alkatrészek esetleges cseréjének néztem utánam puszta kíváncsiságból. Mindenesetre elgondolkodtató a dolog. Remélem valójában mérséklődni fognak az árak.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Yettel topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest