Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Én is tervezek ilyesmit. Szerintem +2GB, így utána, ha szánsz rá megint, és teszel rá 64bites oprendszert, akkor teszel mellé az egyes helyett még kettőt... és még a teljeset ki is tudod használni. 32bites op alatt nem lehet megcímezni mind a négy gigát... így felesleges. A vinyó tényleg szűk keresztmetszet, én pl. csak hibernálok, mert megöregszem, mire teljesen bebootol... persze kiírtani a sok processt, ami fut, lusta vagyok...

Sokak szerint nem igazán érezhető a DC megléte.
Egyébként meg Geil modulokat néztem, gyanúsan olcsók, legalábbis a corsair-kinston-kingmax triumvirátushoz képest, van rajtuk hőterítő, ami inkább csak jól mutat (notiban mi értelme
), és elvileg elég megbízható márka. Persze lehet megcáfolnak. 
Mondjuk négy gigát hibernálni... az sem normális dolog... tényleg, hibernálásnál a teljes memóriatartalmat bitről bitre kiírja? Ergó az üres területeket is? Ezt tudja valaki? Vagy csak a használatban lévő területeket?
Aktív témák
- Asus Vivobook Go 15, N305 i3 8magos asus garis 2026.01.07-ig!!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), és elvileg elég megbízható márka. Persze lehet megcáfolnak.