- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
KilgoreTrout #3454 üzenetére
Én is tervezek ilyesmit. Szerintem +2GB, így utána, ha szánsz rá megint, és teszel rá 64bites oprendszert, akkor teszel mellé az egyes helyett még kettőt... és még a teljeset ki is tudod használni. 32bites op alatt nem lehet megcímezni mind a négy gigát... így felesleges. A vinyó tényleg szűk keresztmetszet, én pl. csak hibernálok, mert megöregszem, mire teljesen bebootol... persze kiírtani a sok processt, ami fut, lusta vagyok...
Sokak szerint nem igazán érezhető a DC megléte.
Egyébként meg Geil modulokat néztem, gyanúsan olcsók, legalábbis a corsair-kinston-kingmax triumvirátushoz képest, van rajtuk hőterítő, ami inkább csak jól mutat (notiban mi értelme), és elvileg elég megbízható márka. Persze lehet megcáfolnak.
Mondjuk négy gigát hibernálni... az sem normális dolog... tényleg, hibernálásnál a teljes memóriatartalmat bitről bitre kiírja? Ergó az üres területeket is? Ezt tudja valaki? Vagy csak a használatban lévő területeket?
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest