- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Aktív témák
-
halalka
csendes tag
válasz
--=Gefi=-- #1063 üzenetére
Hali!
Nos, érdekes történet! Azt hiszem én egy fokkal jobban csináltam a noti vásárlást! Mivel gondoltam, hogy a weblapot nem frissítik naponta, így megkerestem egy számtech céget helyben ahol lakom és megkértem őket, hogy hozzák már le nekem a kinézett notit. így a noti eredeti árára ami a notebook.hu -n volt 5 ezer forintot kellett ráfizetnem és egy héten belül már nálam volt. és az mit kinéztem. szerintem csak magán emberrel játszák a hülyét céggel szemben nem olyan nagyfiúk. -
halalka
csendes tag
-
halalka
csendes tag
Hali!
Nos, köszönöm a választ (erre én is gondolhattam volna)
ugyanis gondoltam megrendelem mivel az én gépem már csak ma és holnap garis utána sajna nem (már egy éves a kicsike)
szerintetek ha megkérem van esélyem? -
halalka
csendes tag
Hali Herby!
Felhívtam a 0613825885 telefonszámot ahol egy IBM szervizes azt mondta, hogy Recovery CD nem lehet rendelni, csak az a megoldás van, hogy beviszem a gépet és ők állítják vissza a rendszert eredeti állapotra. viszont te tudsz rendelni Recovery CD -t. akkor ez most hogy van? -
halalka
csendes tag
Hali!
Lenne egy kérdésem amit bár már biztosan feltett valaki de én mégis felteszem!
Egy meg nem nevezett cég sajna lepusztította a gépemről azt a rejtett patríciót amiről ugye fel lehet tenni mindent egy gombnyomásra. azért vittem be mert vírusos lett és nem indult el a windows, én biztonsági mentést kértem (ez meg lett) DE erre ők felraktak egy windowsxp professionalt és mindent ami kell de az eredeti windows meg minden hát nekem valahogy jobban tetszett (már ha úgy is kifizettem a géppel)
meg lehet valahogy szerezni cd -n dvd -n vagy valahogy?
nekem egy r50e típusú gépem van 1834-BYG típusszámmal!
segítséget előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest