- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Aktív témák
-
Tomics
addikt
Ráz az ujjlenyomatolvasóm
mod: megoldódott, valszeg nedves volt...
-
Tomics
addikt
Felraktam ezt a tpfancontrolt. (R61im van T 5450)
Mennyire egészséges az, hogy csak 65 foknál kapcsol be a venti? Ha folyamatosan 60 fokon megy akkor nem lesz hosszútávon hátrányom ebből?
Valamint dedikált vga van benne (quadro nvs140), ennek esetleg nem lehet vmilyen buherálóprogival lefogni a teljesítményét, hogy ne fűtse annyira a rendszert (ez is 60-65 fokig melegszik a procival együtt)? -
Tomics
addikt
2,5 hónapja van R61i-m és már 4%-os elhasználódást mutat az everest az aksira :S
Ez gáz, vagy ne foglalkozzak vele?
Próbáltam kímélni (kivettem mikor hálózatról ment -teljesen feltöltve- , soha nem hagytam lemerülni 5% alá), mégis elkeserít, vagy ne aggódjak emiatt? -
-
Tomics
addikt
hali!
adott egy 2 hónapos r61i
szokott olyat csinálni hogy amikor tapipadot használok akkor valami sistergő hangot ad ki (talán a hangszóró?). csak akkor, amikor mozgatom az egeret vele. de nem mindig, általában akkor, ha aksiról megy...próbáltam letiltani az eszközkezelőben a hangszórót de ugyanúgy sistereg valami tovább. -
Tomics
addikt
Hát ez nemigaz most meg nem akart visszajönni sehogy
Megint ki kellett kapcsolnom. Aztán mikor indul újra, felajánla hogy normál vagy safe mode...és mikor bejön az op rendszer kb 10 percig semmit nem enged csinálni úgy le van terhelve, a vinyó seekel mint az állat...(ahogy néztem a folyamatoknál svchost.exe)ez még érthető is, de nem túl egészséges.
Lehet, hogy a torrent kavart be neki? Nem hiszem, hogy az aksi kivétele miatt. Hálózatról még stabilabban kéne mennie
R61 tulajok, nektek nincs ilyen problémátok? -
Tomics
addikt
Vettem egy R61i-t.
A sleep mod-al lenne egy kis problémám. Most tápról megy a gép (ki van véve az aksi) és mikor sleep modba kapcsol sehogy se akar visszajönni (se FN gomb, se FN+F4), csak ha 5mpig nyomom a power gombot és kikapcsol...egyedül az FN+PgUp-ra reagál, ami a bill. megvilágítását szolgáló led ki-bekapcsolása. összefügghet ez az aksi kivételével? Most éjjel már lusta vagyok beletenni, reggel majd letesztelem úgy is. Azért vettem ki, hogy "kíméljem".Valamint szinte állandóan dolgozik a vinyó, gondolom, hogy a Vista miatt...
Amúgy nagyon pöpec kis gép, nagyon tetszik
Jó vétel volt 190ért (ajándék lenovo táskával+ms egérrel) (core2 t5450, 2gb ram, 160gb sata, quadro 140, webcam, ujjlenyomat, vista premium)
-
Tomics
addikt
R61 tulajoktól kérdezném hogy az integrált x3100 és a dedikált NVIDIA Quadro 140 között aksi időben mennyire jelentős a különbség?
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged