- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Zola_
tag
válasz
bundee_rbk #1210 üzenetére
Azt azért nem várnám, hogy laptopinfo egyedi darabjainál olcsóbban adják, de egy usanotebook árszint alatt már valóban kedvezményes lenne.
Egyébként az a teljesítmény nekem is felesleges (jelenleg), de a minőség és a méret miatt tény, hogy már csak T szériásra váltanék az R51-ről. -
Shadowfax
addikt
válasz
bundee_rbk #1210 üzenetére
Csak akkor lesz érdekes a dolog ha 1x úgy döntenek hogy kapunk cégeset
Ezt eladod Zolának 250-ért. -
Zola_
tag
válasz
bundee_rbk #1208 üzenetére
Ha addig írja a honlap garit, akkor az tuti rendben van. Gondolom gar.papírt nem adtak hozzá, de ezen az áron asszem belefér így bő egy hónap eltéréssel a vásárlás+3évhez képest.
Nekem pl. fél év eltérés van a honlapi gar.idő és a gar.levélen lévő vásárlási dátum között, így az utolsó hónapokban csak a papíron igazolható.
(Lenovosokat csak azért kérdeztem, mert fura, hogy IBM dolgozóként magánúton vagy kénytelen gépet venni, mert úgy jobb ára van...) -
Zola_
tag
válasz
bundee_rbk #1202 üzenetére
Azért csak megvetted a best buy-t.
Sztem sose fogod megbánni, sok örömöt hozzá!
A Lenovosoknak mesélted már?
Csodálkoztam, hogy majd egy hétig árulták. (persze nem tudom, hogy mennyi volt belőle) -
Shadowfax
addikt
válasz
bundee_rbk #1202 üzenetére
Gratula!
Majd írj légyszí' egy rövid kis élménybeszámolót!
Tegnap fél négykor már elvitték az utolsót is (a honlap szerint). -
Zola_
tag
válasz
bundee_rbk #1198 üzenetére
Ha megvan a pénzed akkor menj! Amig ott látod, addig meg is van nekik. Lehet, hogy több is van, kérdezz rá.
-
Shadowfax
addikt
válasz
bundee_rbk #1192 üzenetére
Zola előző postjaival mindenben egyetértek.
Még annyit kiegészítésül, hogy ha hurcolászni is sokat kell majd a gépet, akkor a 15'' TFT-t felejtsd el, mert azok a gépek legalább 2,5 kg-nál kezdődnek (T sorozatról beszélek, az R még nehezebb), s az XGA felbontás 15''-on már kevéske.
[Szerkesztve] -
Zola_
tag
válasz
Szóval nem minden IBM dolgozónak adnak ThinkPad-et?
Egyébként való igaz, hogy ha ennyi pénzt adsz érte, akkor csakis ''T'' szériásat vegyél, és nem csak a 3év gari miatt!
Itt van egy nagyon jó ajánlat:[link] Ritkán van nekik, és pár nap alatt el is adják.
A garit 4 hétig lehet hosszabítani a vásárlástól (ez a HP-nál rugalmasabb), és máshol is veheted a kiterjesztést mint a gépet. Utána kapsz egy kódot amivel a neten regisztrálhatsz, és egy fax is kell. Pár napra rá átírják a rendszerben a garit, amit a neten Te is láthatsz. A használt gépekről kérdezd meg a szervízeteket, ők tudják, hogy mennyit látnak.
Újonnan én inkább a T43-at venném, mert a T42 nem sokkal olcsóbb. pl. ezt:[link] DVD multival, de a laptopoinfo-s T60 most a best buy!
-
törölt tag
válasz
Vásárlás után 4 hétig.
-
borsjani
csendes tag
válasz
bundee_rbk #1186 üzenetére
Ennyire bízol az általad linkelt gépekben?
+ 2 év gar nettó 39900.-Ft így már 400.000.-Ft körül vagy. -
bundee_rbk
csendes tag
válasz
bundee_rbk #1186 üzenetére
Ja még pluszban: arra is kéne, hogy otthon Oracle-t nyúzzak rajta, esetleg valami otthon telepíthető SAP-ot, úgy tudom van ilyen (persze majd memóriabővítés után
Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest