- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
bundee_rbk
csendes tag
Az IBM gépekhez sokszor azt irják, hogy mellékelve van a Lotus Smartsuite és StandAlone licenc. Ez pontosan mit is akar jelenteni? Mert az enyémhez is van két ilyen sárga papír, de azon keményen dollárjelek vannak feltüntetve
Akkor mi is ezzel a helyzet valójában? Mert én a cégnél használok Notes-t és elég jónak találom és ha esetleg ingyen van akkor persze hogy kéneMondjuk ennyi pénzért már igazán odaadhatnák, amennyit a laptopra költ az ember. Másrészt meg ha pénzes akkor miért írják, hogy licenc-et kapok, csak a dobozt meg a cdket fizetem, vagy mi?
Hááánnemmétttem -
bundee_rbk
csendes tag
válasz
Shadowfax #1211 üzenetére
Egyébként ezt a verziót szerintem nem fogják a cégnél adni senkinek, mert felesleges oda szinte ekkora teljesítmény. Putty-ot futtatni meg SAPGui-t elég kisebb is.
Vannak már T60asok nálunk csak Core Solo-val.
Na lassan off topic leszünk mert ez már nagyon el T-sedett itt -
bundee_rbk
csendes tag
Köszönöm. Hát remélem így lesz. Igazán kiváló masinának túnik, talán sok évig még
Hát nem gondoltam hogy sikerül megkaparintani
A Lenovosoknak???
(elvileg 2db volt mikor én beléptem a boltba)
Ez a gari érdekes, de remélem rendben lesz, bár ne legyen rá szükség. IBM warranty csekker szerint 2009-05-ig van rá. -
bundee_rbk
csendes tag
válasz
Shadowfax #1204 üzenetére
Hmm... Én csak fél hatkor vittem el, mert 1 órát késett a vonatom fel Pestre
Hát eddig tetszik a masina, nagyon. Rettenetesen kézreálló, fantasztikus biztonsági és kényelmi funkciók, húha, azt se tudom mit nyomozzak rajta hogyan hol mi merre, annyi az újdonság.
Az első felismerés, amit az ember nem is gondolna: asztali gépnek is ki van találva rendesen. Bal oldalon 1 usb, VGA, lan, modem csati, jobb oldalon a dvd és 2 usb. Oldalra fordítva a bal oldal pont hátrafelé néz, így semmi kábel nem árválkodik desktop használat esetén külső monitorral. Az ember nem is figyelne fel ilyen apróságokra elsőre.... pedig nem is akkora apróság.
Viszont a 512M ram kicsit kevés lesz ide asszem. Így alapból is vagy 470-et zabál az előtelepített szoftverekkel (amik egyébként nagyon hasznosnak bizonyulnak). Úgyhogy asap (vagy inkább as soon as I will have free money for itbele kéne dobni még 1 gigát mellé...
[Szerkesztve] -
bundee_rbk
csendes tag
Húha, most látom, hogy van egy másik alternatíva...
[link]
Ha már ennyit szánok egy gépre, lehet érdemes lenne ezt is meggondolni, végülis mindig érdekelt hogy milyen lehet egy Apple, meg az OS X. Meg ha úgy jön erre már Windows is simán rámegy. Csak hát az az Intel GMA950....
Nem is tudom.... -
bundee_rbk
csendes tag
Hello, sajnos nem mindenkinek adnak melózni laptopot, pedig simán megérné a cégnek, lehet hogy nem csak bent nyúlnék hozzá a melómhoz
Hát ez a T60-as tényleg egy bombaajánlat ([link]), én is rátaláltam korábban, de nem akartam elhinni, hogy ez igaze szerintem lehetetlen lesz ezt megkaparintani mert arra úgyis megleli a gazdáját...
-
bundee_rbk
csendes tag
válasz
borsjani #1190 üzenetére
Na ezzel most megfogtál....
Én is gondolkodtam ezen és láttam még két T43-ast:
[link]
[link]
vagy esetleg egy T42-est:
[link]
ezekben én is jobban megbíznék az alap 3 év garival, meg még hordozhatóbb is, igaz no Ati Radeon, meg no DVD-RW, meg no firewire....., de a cégnél pl T42-esek vannak és az is nagyon teccik
Tényleg, a garit egészen az 1 év lejártáig lehet hosszabbítani vagy csak vásárláskor? (bocs ha erről már volt szó)
Vagy mit gondoltok egy használt T42 vásárlásról? Érdemes lehet megkockáztatni?
[Szerkesztve] -
bundee_rbk
csendes tag
válasz
bundee_rbk #1186 üzenetére
Ja még pluszban: arra is kéne, hogy otthon Oracle-t nyúzzak rajta, esetleg valami otthon telepíthető SAP-ot, úgy tudom van ilyen (persze majd memóriabővítés után
-
bundee_rbk
csendes tag
Üdv minden ThinkPad tulajnak!
Én is most készülök notebookot venni, kb olyan 350e Ft max amit szánok rá. Ha már egyszer veszek akkor valami olyat szeretnék amit nem kell 1-2 év múlva lecserélni. Alapjában véve az asztali gépem kiváltása lenne a cél, netezés, Corel, néha kisebb videoszerkesztés, elvétve néhány régebbi 3Ds játék, doksiolvasás a vonaton hazafele, webszerkesztés, ilyesmik.
Azt már tudom, hogy csak és kizárólag IBM lehet, ez nem is kérdés (főleg IBM dolgozóként)
Két típus között nem tudok dönteni, mert úgy néz ki mindegyik megfelel a fenti célokra többé-kevésbé:
Z60m:
[link]
+nagyobb proci, nagyobb vinyó, cardreader, titán burkolat
- bumfordibb kialakítás (kicsit vastag), widescreen -> ezzel nincs tapasztalatom, hogy előny-e vagy hátrány
Illetve itt is van ugyanez a típus (szám alapján), de RadeonX300-al:
[link]
Nem tudom melyik a valós...
R52:
[link]
+laposabb, alap ThinkPad forma, nem kéne hozzá másik bazinagy notebooktáskát venni mert van egy otthon ami pont passzol hozzá
R52-nél nem írják, hogy van e FireWire, de a lenovo honlapján azt állítják, hogy igen
Kösz a hozzászólásokat!
Off:
érdekel valakit esetleg egy ilyen gép, mint ez itt?
Codegen 7002 nagytorony, Asus TUSL2-C, TuaC 1.3G, SilentBreeze II hűtő, 512M 133Mhz SDRAM, Gigabyte Radeon9000 64M(128bit), SBLive 5.1, USB2 kártya, RAID vezérlő EIDE(0,1,0!1, 2 csat.), 2x80GB vinyó(Samsung/Maxtor 7200RPM), Teac DV-516E DVDROM, Plextor PX-750A író, 2 mobilerack, SMC 100MB hálókártya, Sirtec 350W táp (nem szutyok codegen), Logitech bill + Ms IntelliMouse Optical egér, LAbtec sztereo hangszórópár
kb így néz ki, csak a gombok meg az alján a szellőző kék, meg az oldalán van egy SilentBlade venti::
[link]
Szerintetek mennyit ér ez? Én kb max olyan 80re tippelek....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest