- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
törölt tag
Egy három éves R51 remek állapotban, 1.6 dothan 768 ram 40 giga vinyó dvd író mennyit érhet kb? Gari már lejárt sajnos.
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
A mostani csillagfejes csavarhúzóm nem jó az R51-es memóriafedél csavarjához, túl nagy.
http://www.ebolt.hu/ProductDetail.php?ProductID=151173&CategoryID=3747&nextpage=%2FSearch.php%3FReload%3DX%26PPP%3D20%26SP%3D60%26OrderBy%3DName%26OrderType%3D%26NAME%3DX%26PCODE%3DX%26DESCRIPTION%3DX
Ebből a szettből a legalsó vajon jó lenne? Nem értek a méretezéséhez. Egyátalán hol lehet ilyen kicsit venni? Amerre keresgéltem csak böhöm nagy barkácskészletek vannak ezt leszámítva.
-
törölt tag
válasz
levy1983 #1237 üzenetére
A vevő által nem cserélhető alkatrészekhez vezető csavarok egyszer használatosak, azért, hogy a szervízben kiderüljön, ha a juzer bütykölése miatt romlott el. Szóval az egyszerhasználatos nem minőségbeli jelző
#1239: Processzortól függ, Pentium-Mes bírja 3-4 órát lazán. -
törölt tag
Valaki botlott már ultrabay-s külső keretbe, amit firewire vagy usb 2.0-án lehetne a gépre kötni? A dvd-írót szeretném belehelyezni, és rákötni vele az asztali gépre.
-
törölt tag
válasz
bundee_rbk #1192 üzenetére
Vásárlás után 4 hétig.
-
törölt tag
Csináltam egy backupot a Rapid Restore Ultrával, aztán kiírtam dvd-re. Csak törölni nem tudom, tud valaki segíteni? Kellene az a 3,5 giga hely..
-
-
törölt tag
Srácok, lenne egy kis problémám. Tettem fel gentoo linuxot is a gépre win mellé, de közben kifutottama helyből, és mivel nem bíbelődtem vele sokat, gondoltam letörlöm. Igen ám, csak hogy ehhez vissza kéne tennem wint az mbr-be. Vmi ötlet? Közben jött elő a másik problémám, h az access ibm gombra bootoláskor már nem a ''recovery programba'' lépett egyből, hanem a startup menübe. Mondom sebaj, beteszem a recovery cd-t, csak arról nem hajlandó bebootolni, inkább átugrik a linuxos rendszerbetöltőre. Valakinek valami ötlete?
-
törölt tag
Nah tegnap megvettem +2 év garanciát usanotinál. Rendesek voltak, a vizsgaidőszak miatt sikerült 5 nappal kifutnom a 4 hetes határidőből, szerencsére elintézték.
-
törölt tag
Huh, az elöbb eléggé megilyedtem, ugyanis elkezdett a notebookom ''csilingelni''. Dvd-t néztem hálózatról, első reakcióm volt h ''kiszabtam'' a fejhallgató és tápcsatlakozót, ekkor abbamaradt. Még nem mertem visszadugni a hálózatra, volt már valakinek hasonló tapasztalata? Esetleg lehet, hogy hirtelen megugrott a fesz, amit kap?
-
törölt tag
- A termékek összetétele 18 hónapig nem változik, ezután azonban az új Lenovo a legmodernebb technológiákra és formatervezési eredményekre támaszkodva világméretű termékportfoliót hoz létre az IBM és a Lenovo legversenyképesebb termékeiből.
Hm, a cikk dátumából kiinudlva ez valamikor most lesz -
törölt tag
Nem vagyok egy jogi tudor, de azt tudom, hogy a ''jogi infóban'' leírt dolgok gyakran köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. Leginkább azért írják bele ezeket, hogy ha egy bátortalanabb vásárló reklamálna, akkor elmenjen a kedve. Rendelt cuccokat speciel 8 napon belül kérdés nélkül vissza kell venniük, ha nem vagy elégedett, mondjuk mert más a színárnyalata, mint gondltad
-
törölt tag
Azt, hogy kevés a ram, és a swappelés öli a rendszer teljesítményét. De elöbb inkább garibővítésre költök, aztán egy gigabyteos modul bele
Láttam énis egy olcsóbb gépet radeonnal, de nálam ati szóba sem jöhet, linux alatt szívás. Nomeg asszem csak R51e volt, ahhoz nincs ultrabay. Tiéd e, vagy sima?
-
törölt tag
Nah, megjött a notim
Épp most írom ki vele a recovery cd-ket, kicsit be van lassulva a szentem, de hát mit várok, ha 97%-on az a 256 ram
A DVD-író kellemes meglepetés, 18-al volt drágább, mint a cd-rws modell, szóval nem számítottam egetverő darabra. DVD +- 8x, és a dvd-ramot is kezeli 3x-osan
A vinyó egy 40 gigás 5400 rpmes Toshiba 16 mega cahcel, ezen is meglepődtem, csak 8 megásra számítottam
További meglepetés volt még, hogy a procit (P-M 1.6) 600 mhzre veszi vissza aksis üzemnél, az olvasottak alapján 800 mhzre számítottam. Azt hiszem, volt egy pixelhibája a képernyő közepén, de megrémülni sem volt időm, reflexből odanyúltam, mintha szösz lenne, benyomódott kicsit tft, és eltünt a világos pont, talán csak egy érintkezőhiba volt
258 ropiért lekopogom eddig remek vétel, (mondjuk wlant, bluetoothot kompatibilis eszköz híjján még nem teszteltem), főleg úgy, hogy a típusszám alapján dvd-író nélkül a lenovo ajánlott ára 300 brutto. Éljen az usanoti, mindenkinek csak ajánlani tudom -
törölt tag
Central Europe & Russia, majd onnét lehet országot választani. Én pl beírtam, hogy Körmend, kidobott 10 találatot Vas és Zala megyéből, kilóméterszámítással, hogy milyen messze van, mellette a térképen megjelölve, majd ha rákattintottam egy konkrét kereskedőre a város térképén pontosan (!) bejelölte a bolt helyét, mutatva a környező utcákat.
-
törölt tag
No, épp most rendeltem meg egy R51-est, csütörtökre lesz itt, ha minden igaz, remélem nem csalódok benne
-
törölt tag
855GM/855PM mennyivel ''rosszabb'', mint a 915-ös chipset, leszámítva a gyengébb integrált videót?
-
törölt tag
Ez tuti? Mármint, hogy az R51-esekben intel 915 chipset van? Usanotebookon olyan apróságot, mint a chipset nem tüntetnek fel.. Atis vacak helyett intel GMA900-al is vannak? Csak mert a chipsetek miatt húz a szívem egy Dell gép felé, notebook.hu-n meg csak 855-ös chipsettel láttam R-eket.
-
törölt tag
válasz
Shadowfax #563 üzenetére
Ez a három napig kicserélik dolog már megszünt, viszont ha online rendeled, akkor 8 napon belül saját költségen visszaküldheted indoklás nélkül, vagy akár olyan indokkal, hogy nem tetszik a színe, ki kell fizetniük az árát, mivel a netes megrendeléseknél fizikailag nem látod, hogy mit kapsz.
-
törölt tag
Hali!
Új notebookon gondolkodom, és hát IBM R szériára esik a választás, nagyon úgy néz ki
Lenne hozzá pár kérdés: R50e-be, [link] lehet pakoltatni bluetoothot? Fontos lenne, hogy ne usb-ről menjen, hanem beépített legyen. Ha nem lehetséges, akkor ez az R51 [link] szintén sulinetre megérné a +100K?
Mivel idén már ki lett használva a keret, ezért januárban, de inkább februárban lenne a beszerzés. Tapasztaltabb embereket kérdeznék, addigra drágább, avagy olcsóbb lesz-e? Ha jelentősebben drágulna sulinetre, lehet inkább most vennék R50e-t 170ért oprenccer nélkül.
Szerk: hüJe fejemmel a legfontosabbat elfelejtettem. Az R51-esnél az aksinál ilyet írnak:
''Akkumulátor: 6 cellás Li-Ion akkumulátor, kb. 4 óra
(második akku CD rom helyére: 20.000Ft+ÁFA)''
Namost, ilyenkor kiveszik a cd-t/dvd-t, és a helyére teszik? Avagy láttam notit 2 optikai meghajtóval is, ergo minden notiban van hely kettőnek, és a +1 ki nem használt helyére kerülne mégegy aksi?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest