- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xeper
csendes tag
-
-
donki
senior tag
Gondolom mindenkit ugyanazzal a paklival próbálsz legyőzni és azért nem sikerül. Ha gyökeresen nem is változtatsz, pár lap kicserélésével mindenképpen érdemes rákészülni egy-egy erősebb ellenfélre. Ha sok lénye van, akkor olyan lapok kellenek, amivel le tudod csökkenteni az erejüket, stb.
-
az első végigjátszásomban hagytam az egész gwentet a francba, mert nem értettem, aztán a másodikban ráfeküdtem, azóta összesen két ellenfél tudott legyőzni (persze vesztettem meccset, de maximum a harmadik próbálkozásra mindig megvolt)
az egyik az első gwent bajnokság Novigradban, ahol sokadszorra sem tudtam lenyomni a félszerzetet, de mivel a sztori normál menetben ment tovább, így elkönyveltem szándékosnak a dolgot.
a másik pedig a Toussaint-i gwent bajnokság, ott pár kör után kiestem, de mivel egyáltalán nem tetszett a kötelezően használandó Skellige pakli, így inkább ráhagytam -
Ha egy szörny neve mellett halálfej van, akkor kap egy elég durva boostot, ezért sokkal nehezebb leölni őket, mint például egy szinttel később, amikor már "csak" pirossal jelöli őket a játék. A gwentnél azonban szerintem nincs ilyen, ott szimplán a szerencsefaktor dönt. A Blood and Wine-ban például a Skellige paklinál már az eldönthette a meccset, hogy a kezdő lapok között ott volt-e Cerys.
-
atainprison
senior tag
Bocs, hogy ezt írom, de szerintem nálad van valami gebasz. Már 5x végigtoltam a játékot és mind az 5x végig toltam a gwentet és sosem tapasztaltam, olyat, hogy lett volna legyőzhetetlen ellenfél, vagy, hogy a gép csal.
Szerintem nagyon szuper minijáték, az eddigi legjobb amivel játékban találkoztam, amúgy ha valakinek nem tetszik teljesen kihagyható. -
FireKeeper
nagyúr
nem tudom, én csak olyat vettem észre, hogy mintha tudná mi van nálad. ezt onnan gondolom hogy a scorch-ot mindig akkor lövi el mikor a legnagyobb károkat tudja vele okozni, legalábbis nálam sokszor volt így, hogy kivárta mire mittudomén lerakom a 8-as tight bond-os ballisztákat és még rájuk is duplázok, vagy mikor lepakoltam a negyedik duplázott blue stripes kommandót is
-
csaba951
veterán
Nekem semmi gondom nem volt vele! Tök gyorsan megöltem.
Nagyon kell figyelni az ellenfelekre! Akinek az életcsíkja alatt/felett egy vörös koponyát látsz, azokkal ne akarj harcolni, mert secc-perc alatt kinyírnak.
#2802 Z.m.Z
Nem lennék meglepve, ha YT videós valamilyen cheat-et használna! Ne ő legyen a viszonyítási alapod! -
katt777
félisten
Nem tolsz valamilyen trainert? Én még alig kezdtem el, 1-es szinten vagyok, de azért farkasokat és lidérceket le tudok vágni. Igaz, normál fokozaton vagyok kénytelen játszani, mert nincs 8-8 ujjam minden kezemen olyan gombokat keresgélni, amelyek más játékban 1-en is elférnek, helyzettől függően alkalmazva.
Tharus Én 2x is belefutottam bugba, miután nem értem utol a lóval a "kereskedőt", hogy amikor beszéltem vele, ő már messze járt az úton, a lova meg ott maradt, és lerúgott.
3-adjára sikerült előre betájolnom Keszeget, felugrani rá, de akkor meg vágás helyett keresztbe fordultam a faszi mellett, legközelebb tudtam csak lecsapni a lóról. Mert a táborhelyen maradt lova természetesen ott volt alatta. MegaLoL!
Persze a töpe ková-cs támadóját is hiába találtam meg előbb, mint a kovácsot, nem tudtam beszélni sem vele. Oblivionban ezt már 9 éve is lehetett, bárhonnan felgöngyölíteni egy ügyet.
Grafikai hibák újra: út mentén elérek egy "házhoz", de csak fények vannak. Kioltani és gyújtani tudom őket, simán átmegyek a láthatatlan falakon. Ahogy forgolódom, megjelenik egy csaj, később egy másik, aztán egy kandalló, kb. 3 percig körözök, mire helyére kerül a ház. De volt már, hogy a nilfgaardi helyörségen sem volt kapu, a levegőben állt fenn az őr.
2.0.32-es verzió, mi? (GoG) Alpha ez még a javából!!! Talán majd az Enhanced 3.99.999 játszható is lesz. -
Lidl
senior tag
Hali,
ahogy a többiek mondják, nem szabad időt adni neki, hogy regenerálódjon. Gyorsan kell lesebezni. Tűzzel és bombákkal. A "sárkány álom" jó mert a gázt meg lehet gyújtani és a robbanás sokat sebez.
Én lvl5 voltam amikor kicsit nehézkesen de legyőztem, szóval hajrá!Lidl
-
Peat;)
veterán
De nem mindig gyógyul, legalábbis azok amikkel eddig találkoztam csak átmenetileg tudták magukat tápolni ( hard fokozaton játszom). Nekem úgy tűnt hogy ha szabad levegőhöz jut akkor tud valami gyógyító varázslatot magára nyomni, ami utána tart 1-2 percig. Ha nem vagy elég gyors, nem próbálod felgyújtogatni akkor valóban nehéz dió hiszen mindig elindítja ezt a regen dolgot..legalábbis én ezt tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- PlayStation 5
- Formula-1
- Spórolós topik
- Synology NAS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest