- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz
Shadowguard #12151 üzenetére
Nekem az alapjáték volt bő 90 óra úgy, hogy nem kártyáztam és sok mellékküldi elmaradt. Most már közelítek az 500 hoz igaz már new game+.
-
Dendytv
senior tag
válasz
Shadowguard #12151 üzenetére
Én most kezdtem gwent-ezni (komolyaban)
pedig már végig toltam a főszálat
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Shadowguard #12143 üzenetére
Én befejeztem a BW-t is és fura vége lett. Az alapjátékban Ciri császárnő lett és mivel mindkét csajt akartam ezért egyiket sem kaptam meg.
Eddig oké.
Viszont! a BW vége az lett hogy megjelent Ciri és azt mesélte hogy witcher lett. Most akkor ez hogy a túróba lehet ha az alapjátékban meg császárnő lett? Mondjuk ez már ng+-os történet és elsőre ugyan witcher lett Ciriből de második végigjátszásra már nem. Szóval nem értem, de mindegy..
Még egyszer végignyomom a játékot legkönnyebb módban csak a főküldiket csinálva, a story kedvéért. Legyen már boldog a befejezés, ne ilyen magányos borász witcher legyen Geralt (valamelyik boszit választom majd.)
Tervezek még egy "genyó" végigjátszást is ahol mindenkit megölök és bunkó leszek.De azt majd máskor mert most vettem ps4et.
-
Dendytv
senior tag
válasz
Shadowguard #12143 üzenetére
Te már meg kezdted a HOS-t? Ne márrrrr akkor már csak én vagy enyire le maradva?
-
genndy
addikt
válasz
Shadowguard #12136 üzenetére
Alapból minden csúszka 100-on van.
Nálad van valami, mert a masterelése a játéknak tökéletes, soha nem hallottam hogy bármelyik hang vagy zene kilógott volna abból ahogy beállítottam. -
genndy
addikt
válasz
Shadowguard #12133 üzenetére
Ha a KM küldetés egy pontján nem vagy elég gyors, akkor bizony lehet több halott. (
)Eskel nem, de Lambert meghalhat -
MM01
tag
válasz
Shadowguard #12129 üzenetére
En megoltem Dijsktrat hogy melyik a jobb, azt nem tudom, de en nem hagyhattam, hogy Vernon meghaljon, szimpatikus karakter, es Kaer Morhenben is segitett
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Én a Roche-féle befejezést választottam minden végigjátszásom során, szerintem az egy fokkal jobb. Néztem videót, hogy milyen a Dijkstra-féle befejezés, hát végülis az állam szempontjából annyira nem vészes, az emberek szempontjából már inkább.
Ha Dijkstra uralkodik: infrastruktúra, kereskedelem fejlesztése, stb. de az emberek akaratával szembemegy. Gyakorlatilag felvilágosult abszolutizmus.
Ha a Roche-féle befejezést választod, akkor Temeria félig szabad lesz, Nilfgaard vazallusállamaként és az emberek boldogok lesznek.
Radovid meg egyenlő Hitlerrel szóval... -
Dendytv
senior tag
válasz
Én nem csináltam meg az Álamérdek c. küldetést majd NG+-ba
-
Dendytv
senior tag
válasz
Shadowguard #12119 üzenetére
Jajj azt hittem ,hogy egy mellékküldetés -nél léptél 3-szintet
-
Dendytv
senior tag
válasz
Shadowguard #12108 üzenetére
1-Küldetés alatt 3-szint ?
milyen szinten vagy most
mert nekem egy mellékküldetés alig ad 20XP-t
(34-es vagyok)
-
Dendytv
senior tag
válasz
Én Velen-ben akciózok most
Skeillega-ra meg nem merek át menniAmi neked kellesz az majd az Államérdek c. küldetés lesz amit majd Dijkstra beszéde után ad majd meg azt a párbeszédet meg majd akkor ha kihoztad tőle Philipa Eilhart-t ot
Mikor meg látom azt a sok kérdőjelet
-
MM01
tag
válasz
Akkor kapod majd meg a kuldetest, amikor ki kell hoznod Philippat Dijkstratol. Lesz egy parbeszeded vele, ahol arra kell majd kattintanod hogy tudod, hogy mit akar a csaszar. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Shadowguard #12077 üzenetére
ha egyetlen igazi negatívumot kellene mondanom a játékkal kapcsolatban, azok bezony a rohadt skelligei kérdőjelek lennének, ez komolyan ilyen Assassin's Creed "színvonal", olyan idegesítő összeszedni az összeset. Pár óra alatt meg lehet csinálni persze ha nekiveselkedsz, de rendkívül monoton, és a k***a szirének miatt idegesítő is. ha mondjuk fele ennyi lett volna, arra még azt mondom ok, de itt érezhetően elszaladt a Roach a fejlesztőkkel...
-
Dendytv
senior tag
válasz
Shadowguard #12077 üzenetére
Ismerős a Skellige helyzeted én pl olyan játékos vagyok aki szívből gyűlölöm a gyors utazást ! (De azért egyszer-egyszer használtam persze) Skellige-i rejtekek még rám is várnak (de a COD-mellet had is várjanak kell most már egy kis FPS-is
majd én is pótolom őket és sokat kellesz hajókázni de megéri
Már csak a zenék miatt is
Hogy Ciri Witcher lesz-e vagy császár ez rád van bízva az én lelkemnek pl jól eset, hogy ő witcher lett mert több utalást is tesz rá, hogy az szeretne lenni és szerintem az is a leg jobb. Mellesleg 3-befejezése van ! 1-Mikor Witcher lesz
2-Mikor Császárnő
3-Mikor meghal, és VALÓSZINÜLEG Geralt is ! Mert ugy van vége,hogy van egy látványbéli utalás arra,hogy egy csomó Ghul meg Fojtólidérc be megy abba a házba ahol ő van s LEHET, hogy megölik -
válasz
Shadowguard #11994 üzenetére
ezek szerint ez egy duplán bugos küldetés, mert nekem pl még elérhető volt Triss, párbeszéd is volt a szobrocskára, de b*szott bármit is kezdeni vele
-
dergander
addikt
válasz
Buktad a küldetést,igaz később felfog bukkanni de már nem fog vele foglalkozni. Szerintem nem sokat befolyásol sőt nagyon nincs is jelentősége. -
perge666
veterán
válasz
Később még szerintem ígyis felbukkan,bár én őt választottam.
Én azt a küldetést buktam,valami ilyesmi miatt amúgy. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Shadowguard #11976 üzenetére
simán lehet, elvégre is nem háttérzene. de youtube-on fenn van.
-
Mynock
tag
válasz
Shadowguard #11943 üzenetére
Nekem nincs küldetés menüm ott sajnos
-
Mynock
tag
válasz
Shadowguard #11933 üzenetére
Oké.Varjúszem meg trágya van a barlang körül ,de nem ajánlja fel a készítést..
-
Mynock
tag
válasz
Shadowguard #11930 üzenetére
Ott a főzetek vannak.Van is ilyen ördögfattya párlat....de nekem csali kell amit szét kell szórni 4 helyen
-
válasz
Shadowguard #11918 üzenetére
Ha be is szürkülnek a questek, a végeredmény tekintetében nem lesz nagy különbség, nagyjából mindenki azonos szinten fejezi be a játékot.
-
Xeper
csendes tag
válasz
Shadowguard #11918 üzenetére
A játék legelejét leszámítva én a szintemnél eggyel alacsonyabb követelményű cuccokat szoktam kapni, ezért én a magasabb szintű cuccokért a lehető legmagasabb szinten mentem csak el.
Többen kérdeztétek, hogy adott szörnyek ellen milyen jeleket érdemes használni: bestiárium. Ha egy példányt megöltél belőlük, akkor már írja, hogy mit érdemes használni.
De egy idő után ráérzéssel is mehet: nagy lomha ellenfelek ellen mindig jó további lasítás, hogy a hátukba tudj kerülni (Yrden), tollas/bundás szörnyekre tűz (Igni), lángoló ellenfelet elfújni (Aard), emberek és repülő szörnyek ellen agykontroll (Axii)... és közben aktív Quen az élet feltöltéséért. -
BOBAKILL
őstag
válasz
Shadowguard #11912 üzenetére
Told neki az ignit meg a bombákat is. Ha nem sokkal magasabb szintű akkor szép lassan lemegy az élete. Türelem. Én most a HoS-al nyomom és pucolom a területet. Nehezek kicsit a szörnyek most pedig egyforma szinten vagyok velük, de legalább van kihívás.
Igaz én alapból a 3-as nehézségen játszom. Hajrá!
-
Dendytv
senior tag
válasz
Shadowguard #11883 üzenetére
Ez velem is így volt sokáig volt nálam az alap vipera kardok amig Velen-ben nem mentem el a rajtek helyek felkutatásához nah ott komoly kis cuccokat ősze lehet szedni
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Shadowguard #11881 üzenetére
a kovácsok is árulnak diagramokat, amik alapján tudsz kardokat kovácsoltatni.
-
perge666
veterán
válasz
Shadowguard #11850 üzenetére
Én nem tudom hogy kell megnézni milyen lapok hiányoznak még és kitől, csak azt írja melyík helyszínen hány van összesen.
Pedig már tutira nem sok kellene! -
sheep
addikt
válasz
Shadowguard #11846 üzenetére
Esetleg azt is nézd meg hogy a beállításokban a Gwent szintje ne legyen felhúzva.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
összefoglalóban találsz magyar nyelvű leírást a gwentről, tanácsokkal a taktikához és néhány tippel a kártyák gyűjtéséhez
-
genndy
addikt
válasz
1. Nagyon megéri ráfeküdni. Főleg mert a mellékküldetések sztorijai is bazi jók. Ne foglalkozz az XP-vel, csináld őket (egymás után, vegyesen a főszállal, ...) ahogy kedved tartja. Vagy a mellékküldikből, vagy a főküldiből összejön a szükséges XP/szint. Egyébként pont a főszál küldetési azok, amiknél szinttől függetlenül brutál sok XP-t kapsz.
2. Kezdő paklival nem verhető, kell hozzá még pár lap. Árusoktól/kocsmárosoktól vegyél kártyát, játssz is velük, White Orchardot foszd ki. Ha VB-vel nem játszol, az se baj, később megkapod a lapját máshogy. Ez viszont nem igaz minden nagyobb küldetéses gwentre, van ami túlléphető és már nem mehetsz vissza, és akkor nem lesz meg a gyűjtős achi, úgyhogy ha akarsz gwentezi akkor folyamatosan játssz mindenkivel akivel csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest