Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bezony. És a kardok is csak egy-egy küldetés közben szerezhetők meg, az acél simán otthagyható ha nem nézel körbe, és az ezüst is bukható ha rosszfiú vagy.
alratar: egyébként meg tökmindegy, mivel a háttérben közelítő griffre senki sem figyel csak verik a blattot, lecsap az egész díszes társaságra aztán reszeltek a bandának
-
(bocs a dupláért, lejárt a szerkesztési idő)
Gondolod, én szenvedtem a respec-hez való pénzgyűjtéssel? Aktiváltam a konzolt, aztán additem('Clearing Poiton'), mert megérdemlem. Nekem legalábbis már elegem van a "gyűjts össze minden szart és add el és ehhez folyton mászkálj a kereskedőkhöz, mert úgysem bírsz el soha elég cuccot" jellegű pénzgyűjtésből. Főleg, hogy ebben a játékban szemét módon működik: amit tőled megvesznek X összegért, azt 10X-ért kapnád vissza. Még a saját eladott cuccaidat sem kaphatod vissza azonos összegért, amit 2mp-e adtál el. Több, mint 20 éves játék-pályafutásom alatt én meguntam az idő ezen formájában való agyoncsapását. Most már inkább a sztori, a felfedezés, a jó képességek és az élvezetes harc éltet(ne).
-
sheep
addikt
Én speciel rengeteg pénzt szedtem össze úgy, hogy Skelligén beültem egy csónakba és szépen az összes kérdőjeles helyet meglátogattam és kifosztottam. Majd mindegyikben volt vmi páncél vag kard amit jó áron eladtam a kereskedőnek, kovácsnak. Sajnos el kell vele tökölni, de 40k pénzt összeszedtem lazán.
Ha tól voltam terhelve akkor ittam valami párlatot, most nem emléxem a nevére, de azzal sokkal több cuccot elbírtam, azt had szóljon.
Kb 2 napig csak ezt csináltam de megérte. -
Minden jel szerint ugyanolyan mellékküldetés lesz mint a többi, csak hosszabb. Fősztoriban minden karaktert kibontottak/lezártak, nem hiszem hogy bármi befolyása lenne rájuk. Nyilván ezért hozzák be/vissza Shanit.
A másik kieg meg tök új területen fog játszódni, annak még kevesebb hatása lesz a főszálra.elektrotank: igen, jól sikerült. A dal benne van a fülemben, csak amiatt is megnéztem párszor, kiadhatnák OST-n (még nincs külön semmilyen formában, YT-s összevágott verziót találtam csak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest