- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
válasz
proly01 #25766 üzenetére
A jelet ki kell választani, és el kell "varázsolni". Jó tud lenni harcban is.
Ha párbeszédben van, ha a szintje megvan, akkor, ahogy írták, automatikusan választható és nem piros.
A szám a skill fában csak annyit jelent, hogy hányadik szintű a fejlesztés, de hogy maga az axii jel szintje megvan-e a párbeszédhez, az más kérdés. -
törölt tag
válasz
proly01 #25224 üzenetére
Annyi kérdésem lenne még, hogy azt honnan tudom,hogy minden mellék küldetést megcsinaltam plusz a dlcket is?
Mindent nem fogsz tudni mert vannak elágazások, döntések, és aszerint, hogy hová mész, hová nem, változnak a lehetőségek. ( ezt még bonyolítaná, hogy ha importáltál mentést a Witcher 2-ből v sem). Nem is érdemes túl agyalni, mert a fontos részeket mindenképpen megkapod, valamilyen formában.
A DLC fő szálat is megkapod alapból ha jól tudom, de azokat érdemesebb a játék végére tartogatni szerintem, önálló epizódként is felfoghatók, és nem csak odahányt tartalom, érdekes egyedi játékmenetet adnak hozzá.
Aki már járatos volt Witcherben szerintem bizonyos preferenciákkal segít hamarabb bizonyos sztori karaktereknek, friss élményként ezt majd neked kell kitalálni, hogy hol és kiért érdemes meghalni
.
Ha nem szeretnél amúgy elmélyedni, de legyen fogalmad, én javasolnám az összes Witcher Trailert végig pörgetni Youtube-on, nem nagy spoilerek, de legalább 1-2 fontosabb karaktert már ismerhetsz és tudod hová tenni őket. Még a Netflix trailer(1) (2) is itt-ott korrekten ábrázolja mire lehet számítani, nem éppen a tipikus fehér sztárlovag bánásmódot kapod, akkor sem ha éppen kisegíted a népet .
-
Amartus
senior tag
válasz
proly01 #25224 üzenetére
Még annyi, hogy nem tudom javították-e már, de az ellenfelek szintjét a beállításokban ne igazítsd a te szintedhez. Fájdalmas meglepetéseket okozhat. Két helyen is.
Build-eket, leírásokat, skill kiosztásokat az első menetnél ne tanulmányozzál! De szerintem ezt is javasolták az előttem szólók. -
Amartus
senior tag
válasz
proly01 #25224 üzenetére
Küldetéseknél, ami a kiegészítőkhöz tartozik, azt jelzi a napló. Van egy történeti fő szál, azon mész végig a játékban, de kalandozni, egyéb küldiket bármikor csinálhatsz, ha elég erős vagy hozzá. Adhatja tábla, ember, sőt még utcai beszélgetés is indíthatja. Ne arra menjél rá, hogy mennyi küldit csináltál és még mennyi lehet hátra. Élvezd, ahogy írták előttem. Ez a játék olyan mint egy regény, csak tele van üres lapokkal, amiket a te döntéseid alapján fog folyamatosan újra írni a játék. És a legszebb, hogy a döntések valóban befolyásolják a játékot, mindent, és soha sem fekete-fehérek. Mint az élet. A dlc-k kb. akkorák, mint az alapjáték máshol. És ismét ahogy írták, több száz órát kehet belerakni úgy, hogy nem érzed unalmasnak. Egészen döbbenetes.
-
Redneck
nagyúr
válasz
proly01 #25224 üzenetére
Elég jól átlátható a küldetés rendszer. Ajánlott a szintedhez közeli küldetéseket nyomni, hogy ne legyen túl nehéz, illetve, hogy optimális sebességgel fejlődj.
Ha mindent meg akarsz csinálni, a kártyázást és a kérdőjeleket is le kell majd tudnod, az nem lesz rövid.
Én is csak azt tudom tanácsolni, amit a többiek is írtak. Hagyd hogy vigyen a kíváncsiságod, a történet, és a világ.Nekem is az első ilyen jellegű játék volt anno, és elsőre abbahagytam a Bárónál, mert lassan indult be a story. Mikor folytattam, hamar beszippantott, és nem is engedett a végéig.
Meg is vettem gyorsan a DLC-ket is, és lenyomtam azokat is. -
genndy
addikt
válasz
proly01 #25216 üzenetére
Kell-e farmolni? Nem kell és nem is lehet. Persze leöldösheted az összes szembejövő farkast meg ghoult, csak XP-t nem kapsz érte. Tehát nem éri meg.
Ha van kedved, akkor a kérdőjeleket megnézheted, ott lehet értékes loot. De ha nincs, akkor ne, nem vagy rákényszerítve. Ebben a játékban a farmolás sokkal inkább felderítést és lootolást jelent, nem pedig a tipikus “halomba ölöm a gyenge ellenfeleket és dől az XP”, mert nem soulslike a játékmechanika. -
Alpi.
addikt
válasz
proly01 #25216 üzenetére
Mit adhatsz el ? Amit csak tudsz.
Jellemzően pénz szűkében leszel végig vagy mondhatnám úgy is, nem okoz gondot, hogy mire költsd a rengeteg lóvét.
A képességek fejlesztésénél, ha bizonyos vonalon specializálódsz, különböző harcmodorú, de nagyon erős karakter rakható ki. Azonban nem igen hiszem, hogy elsőre, különösebb utána olvasgatás nélkül bármi effélét csinált volna. És nem is kell ! Megnézed, mik az opciók és amit jónak gondolsz, megtanulod. A játék így is tökéletesen élvezhető és játszható marad. (nehezebb fokozatokon kezd ennek inkább értelme / szerepe lenni)
Én alapvetően, mivel ez egy open world, erősen történet alapú játék, azt mondom, sodródj az árral, ha valami érdekes / érdekel, menj utána, ha nem, akkor ne. A játék úgyis gyönyörűen vinni fog majd előre. Ha beszippantott, én azt mondom, nyugodtan készülhetsz egy második végig játszásra is.Majd akkor lehet utána olvasni dolgoknak, rákeresni a "mi lett volna ha" dolgoknak vagy épp a kihagyott részeknek és megcsinálni, stb.
-
törölt tag
válasz
proly01 #25216 üzenetére
1) honnan tudom mit adhatok el mit nem?
- Quest cuccokat nem lehet eladni, minden mást igen, ami cuccnál van rosszabb +értékű azt egyértelműen eladhatod.
- Van stash/tárolda néhány helyen, láda ikon a térképen, oda tudsz pakolni, és "mágikusan" mindegyikben ott a motyód
- Alchemy tabon, ha megvan minden hozzávaló, akkor érdemes megfőzni, az segít ritkítani kicsit
- Én nem használtam ki annyira a craftolást ( nem játszok nehéz fokozaton, mert szeretek haladni xd ) - Gyakorlatilag a loot amit kaptam sztori küldetések között mindenre több mint elég volt.2) Hogyan és mit éri meg fejleszteni a karakteremen?
Elsőre én a Fast Attack-ra, és 1-2 sárga alapú QoL-ra, Signoknál a Quen-re, mennék rá, de nem tudom milyen nehézséget választottál, ha valamilyen szólszlájk önnyomorítás volt a cél, akkor majd a többiek adnak tanácsot.A sztori szuper végig szerintem, de eléggé épít a hozott ismeretre, ugye ez a 3. rész, és hát a játékok is hagytak foltot itt ott
. Amúgy a Lore/ismertető tabokon nagyon sok jó infó van. Könyvekben vannak még plusz Lore infók amik hasznosak lehetnek megérteni ezt azt.
3) Nem kell farmoni, nekem nem kellett semennyit, de ez is lehet a nehézség függvénye amivel indultál és, hogy mennyire mész a fő, mellék, és nyílt világban. A nyilt világban mászkálva bele lehet futni nagyon erős ellenfelekbe, maradj az útak közelében az elején, ha csak nincs rá egyéb szignál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest