- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyetértek 100%-ban, teljesen egyéni, hogy kinek milyen játék tetszik. Ennek ellenére szerintem a "nyílt világú felfedezős-gyűjtögetős kaland-szerepjáték" műfaja legjobbja jelenleg, és azon kevés játékok egyike ami még tartja bennem a reményt, hogy nem döglött meg számomra a "játékipar".
Mostanság, amikor ennyire divat lett vissza redukálni mindent, nekem külön tetszik a W3 összetettségű játék, akkor is ha néha sajnos emiatt a bugok is gyakrabban jönnek elő (nehezebb ugye tesztelni mint az A->B->Boss->GotoA játék ciklusokat).
-
Jaja, én is emiatt örülök, hogy nem kell elölről kezdeni, hanem a PC-s NG+-t tudom folytatni most épp Skelligeről. GOG-hoz nem értek sajnos, én Steam alatt játszom, onnan áthozta rendben a mentéseket, persze ott a felhőbe ment a mentés. Egy GOG reg kellett a cross-platform mentésekhez, de azt követően áthozta az update óta készült mentéseket.
-
törölt tag
Jó lesz ez, PC Ultra+ settingen remélem dinamikus VRAM cache lesz, és kihasználja a játék ha éppen elérhető, így kevesebb pop-in cucc lehet pl. Combat Rebalancetól tartok kicsit, annyira nem szeretem a balance modokat mert erősen szubjektív a dolog, ezt mondjuk jó lett volna valami [old, new] optionsre kirakni.
-
Alpi.
addikt
Ezek mind szerkeszthetőek a beállítások ini file-jaival, de a vége [az lett, hogy bekötésre kerültek a játék menüjébe.] Ezzel spóroltam vagy 50 évet, tuti.
Egyébként az egészben a "mögöttes" tartalom, a különböző beállítások és azok hatásai voltak azok, amik miatt igazán belemásztam ebbe. Nagyon érdekes volt, hogy mi, mennyit dob a látványon és mindezt mekkora plusz erőforrás igény mellett teszi. Úgy meg lehetett fektetni a cuccot egy-két dolog magasabbra állításával, hogy egy kézen tudtam mutatni az fpst.Miközben a látvány alig javult és volt az ellenkezője is, ami óriásit dobott, de szitne észrevétlen maradt hardver oldalról.
Kicsit ott lett világos, hogy egyes játékfejlesztők mennyire x@rt(n)ak az egészre amikor a grafikai opciókat készítették... (pl. RDR2) -
Alpi.
addikt
Ja, én egész sokat elszöszöltem ezekkel.
Alapból sajna nagyon szűkös a cache és nem csak a textúráknak, hanem kb. mindennek. Egy kis plusszal rengeteget javul az összkép. Egyrészt nincs a fájdalmas pop-in, másrészt fel lehet tölteni a levegőt lebegő / szálló objektumokkal. Lesz / lehet "rendes" eső / hó, füst, pattogó szikrák és még ködfoszlányok is. Rettentő nagyot javul az "atmoszférikus hangulat" szvsz.
És ehhez nem kell hardvert próbáló szintekre emelni semmit csak egy picivel nagyobbra fogni egy-két értéket. Pörgess bele ezekbe a videókba, látható, hogy mennyit jelent ez a pár apró kis finomítás. Ez szintén a 980 Ti. 1440p-be plusz vga-val rögzítve, ami még egy kis plusz terhelés volt. Ha nem a "húzzunk mindent fullra" elv szerint megyünk, akkor anélkül is lehet egész jelentős javulásokat elérni, hogy megenné a hardvert. (Itt van rengeteg nagyobb felbontású text, diverzebb, dúsabb növényzet, más tűz, víz modell, növelt látótáv és LOD (poligon és text is), sokkal részletesebb, pontosabb, élesebb árnyékok, stb., stb.)
[Skellige] [Velen] [Viharidő]
-
Alpi.
addikt
Pc-n lehetett módosítani azt is. Sőt, kellett is, mert az alap, 2 GB-os méret igencsak szűkös ha nagyobb felbontású texteket rakunk be. És / vagy módosítgatunk a Lod-on.
[GTX 980 Ti-mmel, 5 GB fölötti vram használattal]
A HD text pack-nek is van egy grafikus menüt módosító része. Megjelenik a HD opció a csúszkán, ami többek közt vram text. cache méretét növeli. -
cyberkind
félisten
Days Gone, na abban valami ilyesmi van, minden ott van a szemed előtt, nemcsak akkor dobja be eléd, hogy ha közelítesz, nekem ez a lényeg, nem az RT.
Én amit már most sajnálok, hogy az E3-as hudot nem implementálják, de ha csak erre kell várni főként, nekem már az is elég.
-
stefi76
aktív tag
Szerintem - vagy talán inkább számomra és sokak számára - az van, hogy az gondoljuk, léteznek emberek, akiknek vannak elveik.
És nem csak a pénz létezik a világban.
Én az gondolom és az érzem, hogy Henry Cavill-t nem a pénz motiválta és motiválja az életében.
Ha tévedek, tévedek.
De ezt hiszem, mert ezt érzem. -
mirci18
addikt
Utána meg is látogattam.
Gyakran kell gyorsan kopik a kardom.
Egyébként nagyon bejött a játék.
Ötletes a kialakítása és könnyű módban ad azért támpontokat. Tetszik az hogy fejlődhetsz játék közben és rászoktat a változatos harcmódra.Lenne pár kérdésem:
-Az ezüst Witcher kardnál van erősebb fajta amit érdemes megvenni és helyette használni?
-A nem elvégzett küldetéseket el lehet újra végezni? Azért kérdem mert eddig egy meghiúsult küldetést látok az elejéről amikor a griffet megöltem egy embert nem mentettem meg fecske főzettel.
-A fő sztori vonal kb hány óra hosszú?
-Ha harcolok beltérben több emberrel mi az a szürke füst amit rám fújnak és hirtelen megbénulok tőle?
-Ti főzetekkel bombákkal mennyire szerelkeztek fel a játékban előre? Ezt úgy kérdem hogy egy adott feladat elvégzése előtt nyilván nem tudhatom mire van szükség így í legtöbbször kard és védőpajzs kombót vagy kard és tűz jel küldés kombót használok.
-Skelligén a ligetben hogy kell megtalálni a farkas embert? Voltam a házában de se ott se a ligetben nem találom. Viszont az elején az erdőben a másik területen simán megvolt.
-A döntéseinknek mennyire van befolyásoló tényezője a játékban? Én például Kurafit megöltem nem hagytam életben tehát ott bosszút álltam. Kiváncsi lennék ez volt e a legjobb megoldás ennél a helyzetnél.Köszönöm előre a segítséget.
-
tibaimp
nagyúr
Ilyenekre gondolsz, mint a CP2077-nél, ahol kivételesen rámentem a Steam-es achievement-ekre, mint például "Találd meg az összes gyorsutazási adatterminált." Órákig mászkáltam a városban, csak úgy kocsikáztam, motoroztam (az nagy élmény, kifejezetten nem külső nézetből!) mégsem lett meg 3 végigjátszásból sem...
-
cyberkind
félisten
Minimum a top 10 mod jó lenne, de ebben meg nincs benne az E3 Hud (ami ugye kész is van alapból is valami ilyen szinten, csak valamiért kivették
), amivel totál más élmény a bestiárium is.
De ha jó fejek akarnak lenni, akkor megoldják kb úgy, ahogy a Bethesda tette, és mindenki leszedi amit akar. -
tibaimp
nagyúr
Egyetértek!
Bocsánat, ha félreérhető voltam! A 3. rész nem csúnya, egyáltalán, sőt, nagyon is szép, még mai szemmel is, csak jön hozzá a next gen grafikai cucc RT-vel, az biztos lökni fog rajta olyat, hogy mindenkinek le fog esni az álla. És ez egyáltalán nem baj
. Akkora időzítem a 3., NG+-al a 4. végigvitelt.
-
cyberkind
félisten
Nincs is baj az UE5-tel, nagyon jó maga az Unreal motor, csak itt a váltás oka és vonzata ami nekem érdekes, de persze érthető.
Meglátjuk, de szerintem a CDPR túl van a csúcson, a TW3 olyan szinten betalált mint addig semmi, még egy Gta se, azt a szintet nagyon kemény melóval se lehet visszahozni szerintem.
Az utolsóra:
-
Silverboy
aktív tag
CDPR-nek mindig PC orientalt -> GOG miatt is.
Vanilla W3 őszintén mondom, 6+ év, de nem ronda képek alapján... hát megnéztem magamnak modok nélkül... bár ne tettem volna, emlékszem mikor 280GTX-em volt örültem, ha 720P-n megvolt a 30FPS, mikor kinézel Kaer M. -be a legeljén ott leeset az állam, ma meg fancsargok... Ehhh... nah álljunk neki modolgatni
... (PixelArt-al is elvagyok nem vagyok Grafika bu*zi... de sokkal feelingesebb, kicsit komorabb, sötétebb vonalat vesz az egész játék, lásd Alpi képeit, anno is és most is az fog meg főleg benne, hogy érzem a bőrömön az időjárást, hogy beránt a grafika és a hangok, Ez példul nincs meg AC-ben.
-
Silverboy
aktív tag
Valhalla, nagy kedvenc, és nem tartom szépnek, tisztességes iparosmunka... Ody szebb volt... Karakterkidolgozása viszont pazar pl.: Eivor, Randvi, Sigurd.
"Ha PS5-ön natív 4K lenne, növelt látótáv és LOD, plusz RT, én már boldog lennék."Ezek garantálhatóak szerintem, kivéve az RT
-
Silverboy
aktív tag
Illetve megpróbálták eléggé takarékosra fogni az engine-t, witcher 2 után. Mondjuk Optimalizáltságban így kipatchelve, zseniálissan takarékos a RedEngine 3.1
Wiedzmin WLM PHOENIX VIII + RealWeather HD + HD Texture mindenre (4 csomag) + Characters 4K, grafikai beállítások kitolása + LOD megnövelve, 7700HQ + 1060 nem esik sehol 40 alá és szebb mint a cybergyerek kalandjaszerintem (Köszi Alpi a wiedzmin-t, ez tényleg zseniális alkotás, sokkal szebb mint az immersion és kevesebbet is eszik
)
Kiváncsi leszek így felturbózva minden kitolva csutka közelire vagy a next-gen lesz-e szebb/számomra witcheresebb -
Alpi.
addikt
Most is mennek ezek. Rengeteg dologba bele lehet nyúlni. Lod-ok, növényzet jópár értéke, háttérmodellek száma, stb. Text pufferelést is pl. 4k-s textekhez érdemes is, mert alapból nagyon spórolós. (Nekem most szépen, 4.5 - 5.5 GB közt lefoglal. (6 GB van)
Csak ugye ezekkel hamar meg lehet fektetni a technikát, ha nekiállunk mindent szépen kitolni. -
-
Alpi.
addikt
[Van RT-s opció bár nem tudom, milyen erőforrás igényekkel.
] Elég pazar egy-két helyen szó se róla !
-
Alpi.
addikt
Elbíbelődtem vele elég hosszasan. Főleg a fényekre koncentráltam, eddig nem igazán foglalkoztam ilyesmivel mod szinten, de azt kell mondjam, nagyon sokat dob ha sikerül rátalálni egy jó elegyre !
Ezek még valahol félúton készültek és sajna a YT is sokat elvesz, de talán a fényjáték látható.
[Video 1.] [Video 2.]
(meg persze az, hogy milyen szépen megeszegeti a 980 Ti-t 1080p-ben.)
-
-
South Velen
addikt
-
Kobe
veterán
Nem eppen normalis mert sok normalis benchmarkhoz kepest is 30% difi, minuszban.
A modok nem a teljesitmenyt zabaljak rajta, hanem inkabb a felhasznalt vramot, pl hd texturapack
60 fpsre nem lockolom, mert gsynces monitorom van, amin akkor a legelvezetesebb a latvany ha megy a framerate sync rendesenEgyebkent a driver szinten beragadt vsync opcio volt a ludas, azt kikapcsolva 110-120fps, vagyis az elvart szint megvan
-
tibaimp
nagyúr
Köszönöm az üdvözléseket!
VTom: nekem a Skyrim-ben (sima+SE) van közel 800 órám 3 karakterrel.
Lenry: köszi, megfogadom a tippet!
A FireKeeper kolléga által írt Gwent leírást elolvastam, és így sem ment különösebben a kártya, pedig igazán hasznos és jó írás, de nem adom fel! A kockapókerrel nem volt gondom annó...
-
_drk
addikt
PS-en retek lassú a menü. Nem jó kilépkedni. A gyors elérés a kaja melletti 3 slothoz meg kevés szerintem alchemy buildhez.
Tegnap végére értem a heart of stone-nak. Combat build sokkal jobban működik mint a sign-os.
De nem is az a lényeg, nagyon el gondolkoztamhogy a végére ki mellé álljak. Ugye mind2 elég nagy g*ci, és engem sose érdekeltek a nagyhatalmú lények mit csinálnak az emberekkel, azok ebben a világban úgy is csak szívnak. Királyokkal és varázslónokkel ötletünk meg ezreket vagy legalábbis benne vagyunk a közepében. Itt már egy tükörmester nem oszt nem szoroz. Meg hat Olgierd is megérdemelte mert neki is csak gazdagság kellett aztán nagy bandita lett belőle. Legszivesebben mindkettőt megoltem volna. -
.LnB
titán
Sose borotválkozok meg teljesen (csak a nyakamat szoktam), és most még nem is vészes, hozzám képest.
PC-n nekem amúgy is szét volt grafikai moddolva. Szóval nehéz lenne összehasonlítani. Biztos nem olyan szép alapból sem. Ráadásul én valahogy ezen túl tudok lendülni. Tudom, hogy a PS, az nem PC ezért nem is figyelem ezt annyira. Szépnek szép így is. De nem sokáig játszottam vele még, a fogadóba tértem be az elején eddig csak. A pop-in az a draw distance?!
-
penge111
addikt
Én is alig várom, hogy 4500 legyen Ps4-re megint a GOTY. Most nem vagyok ps+ tag és nem is tervezem egy darabig már, szóval majd ha ps+ nélkül is annyi lesz tuti behúzom. Ezt a játékot nem pótolja semmi, mindig vissza vágyok a világába. Hibá volt azóta Horizon Zero Dawn, Batman Arkham Knight (mondjuk ez nem teljesen op játék), Ac Origins ezek kismiskák a W3-hoz képest. Mondjuk még a polcomon csücsül egy cím amiben nagyon bízom, ezt emlegetik egy lapon a W3-al, igaz azért más a játék, de mégis hozzá méregetik sokan a Divinity Original Sin 2
-
-
pomk
őstag
Köszi! Akkor lehet azzal kéne folytatnom hogy képben legyek.
Bár HoS-ben ott tartok, hogy ... Gondolom előbb érdemes lenne már ezt befejezni hogy ne keverjem össze a 2 sztorit?Olgierd mellkasát átdöfték egy karddal és most elküldött új krimót keresni a hippi viking bandának
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest