Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Biga123
addikt
Tényleg mókás a griff, most gyorsutazás helyett ezt használom. -
válasz
philoxenia
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy más az ízlésünk

-
válasz
philoxenia
üzenetére
Jó csaj? Molnár Piroska? Nanemá'

-
Biga123
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Sok kém ellen érdemes tartani a pakliban több olyan kártyát amivel le tudod őket szedni az asztalról és utána kijátszod megint. Nagyon frankó partik tudnak ebből kialakulni, amikor oda vissza mennek a kémek
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
OK, köszi
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tibaimp
üzenetére
Igazából van az a szint ahol elsőre reménytelen nyerni, de mivel csak minimális aranyba kerül, érdemes többször játszani egymás után. Főleg a nilfgárdiaknál jártam úgy, hogy a rengeteg kém miatt először mindig sz*rrá vertek, de volt, hogy harmadszorra-negyedszerre már nyertem, mert változik az ellenfelek paklija is. A versenyek végén érdemes csak visszatölteni, mert ott, ha nem nyersz, akkor nincs tovább. Ezért amikor verseny van, akkor mindig csináltam mentést többször is, sőt két "játszma" között is.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Köszi, ezt jó tudni. Ez igaz a Báróra és egyéb "neves" játékosokra is?
Illetve, ha ilyen játékostól/NPC-től kikapok, célszerű visszatölteni, vagy fölösleges? -
tibaimp
nagyúr
Igen, azt tudom, hogy a Bárótól meg lehet máshogy is szerezni a lapot, de most jó lenne játékkal (eddig mindig a másik megoldás volt). Csak már ott tartok, hogy beszéltem a lányával is Oxenfurtban, és jelentenem kellene neki. A meg nem született gyerekének a szellemét is megcsináltuk már, szóval hamarosan felajánlja a játékot és utána keksz...
Eddig megvettem minden lapot amúgy, ahogy írtad is, kivétel nélkül, majd aztán én magam állítottam össze a paklit. Volt már ilyen "csatám" is, ez nem rossz így az elején:
-
válasz
tibaimp
üzenetére
Mindenkivel játssz, akinél van ilyen opció, ne hagyj ki senkit, és minden kereskedőnél vegyél meg minden lapot, amit csak árulnak. Az elején nyilván csak az északi paklival tudsz menni, de az teljesen jó. Az a fontos, hogy gwent küldikhez kapcsolódó játszmákba ne menj bele egyelőre, mert nagyon meg fognak verni. Én haladni szoktam a fő és mellékküldikkel és játszani mindenkivel, akivel lehet, hogy gyűljenek a paklik,, hiába tartok még csak Velenben, Oxenfurtban, Novigradban is játszom mindenkivel, akinél van ilyen opció és majd később szoktam visszamenni gwentezni. A Báró miatt érdemes figyelni, hogy ne szaladj túlzottan előre a főküldivel, de csak, ha partiban szeretnéd megverni, mert az ő kártyája máshogy is megszerezhető.
A konkrét listát egyébként itt találod: Gwent players.
-
tibaimp
nagyúr
Létezik olyan lista, hogy hol, melyik kereskedővel érdemes qwent-et játszani, illetve lapot venni tőle, Velen-ben a játék elején? Még mielőtt a Báróval kiállnék, ill. Oxenfurt-ban a megadott kereskedővel! Csak mert ezek úgy elvernek még, mint jég a határt, és kellene erősebb lapok. Hős lapjaim még egyáltalán nincsenek, kém lapom is csak 1 darab van, az is 5-ös! Egy csomó kis faluban jártam, megvertem a kovácsot/kereskedő(ke)t, de semmi, csak pénznyeremény van.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Nem néztem, hogy Te a polc másik/rossz oldaláról választottál VGA-t

OK, köszi!
Egyébként, most indítottam simán az witcher3.exe-vel (g:\GOG\The Witcher 3 Wild Hunt GOTY\bin\x64_dx12\ könyvtárból) nem ezzel a GOG-on belül a Redlaucher.exe-vel és szépen fut! Semmi gond...Hozzáteszem, a CP2077 is szórakozott mikor a Steam-en belül indítottam, szintén ezzel a saját laucher-ükkel csak az nem szállt el, viszont a Win a Megbízhatóság figyelőben ugyan úgy hozta, hogy nem megfelelő valami, szóval...
szerk:
Most nézem, hogy így viszont nem számolja a GOG a játékban töltött órákat... -
tibaimp
nagyúr
Kifagy, kilépked.....

Nem tudom mi történt, de eddig 2x toltam ki, ~370 óra hiba nélkül, most meg....pár óra játék után. Küldöm a hibajelentést, remélem lépnek valamit...
A Win azt írja a Megbízhatóság figyelőben, hogy a Redlaucher.exe szarakszik, mondjuk most legutóbb a witcher3.exe miatt fagyott ki....szerk: a 555.99 VGA driver van fent
-
kekigyu
aktív tag
Segítsetek lécci a W3 grafikai beállításaival kapcsolatban. Ezen a konfigon ( Intel i5-10600KF 4,1GHZ, GeForce 1060 6GB, 16GB RAM) 2x már végigvittem a játékot közepes környéki grafikai beállításon. A héten letöltöttem újra és képtelen vagyok a korábbi szintű grafikát kihozni belőle, az egészen van egy "blur" hatás, olyan homályos minden, a karakterek és a környezet is olyan életlen. Van ötlet, hogy tudnám megoldani?
-
válasz
tibaimp
üzenetére
Ezek a White Tiger of the West Armor Set és a Dol Blathanna Armor Set, ezek a 4.0 patch-csel jöttek, a teljes szettet fel tudod venni Yen ládájából a palotában.
-
tibaimp
nagyúr
Megint belevettem magam a W3-ba! Imádom.
Érdekes módon, erre nem emlékszem. Mielőtt bementem volna Velen-be, a játék elején, kaptam ezeket a tárgyakat, valami Vixen cuccok vagy mi
Tudja valaki, hogy mi ez?
Itt hagyok pár képet, csodaszép még mindig:
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kicsit off kérdésem, akik játszanak és jártasak a különálló Gwent online kártyajátékban.
Ha megvásárolom a prémium részét 10$-ért, akkor minden történetnél unlockolódik a bónusz, vagy csak egy kiválasztottra érvényes? Sajna nem egyértelmű számomra a kezelőfelületen.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
genndy
üzenetére
genndy, _drk, Jorus: Köszi srácok
genndy: Semmi gond! Konkrétan nem jut eszembe kb. semmi...
pedig 2x is kitoltam itt a GOG-on ~370 órával, (meg legalább 1x virágboltiban is még annó), meg amúgy nekem is sok dolog a CP2077-vel kapcsolatban ugrik be...Viszont annak örülök, hogy a Gwent simán bejött/visszajött, pedig arra megesküdtem volna, hogy újra kell majd tanulni. A tudóst a kocsmában, az elején, elsőre bucira vertem!
-
tibaimp
nagyúr
Ezeket a nem használt bőröket, hogy is lehet szétszedni?
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Azért a fotórealizmustól messze van
Az nálam ennél merült fel, hogy kimentek kamerázni az erdőbe: [link] (Aki nem játszott vele, annak kötelező
) -
válasz
CriticalHit
üzenetére
Lassan én is előveszem megint a vizsgaidőszak után, csak most még végigtolom a FO4-et (NF soritól kedvet kaptam újra végigjátszani), aztán vagy Skyrim, vagy W3. Starfieldet nem tudtam megkedvelni, üres és lélektelen.
-
CriticalHit
addikt
Közel fotó realisztikus. [link] A Skyrim volt az utolsó, amit képes voltam így megcsodálni.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Nem! Ki kellett választani a TAB menüből a bombát, utána E (vagy nyomva tartod és akkor célzol az E-vel). Nagy nehezen megtaláltam, bár az a fura, hogy kb. sehol nem írja...Emlékszem, első alkalommal is ez volt.
Pedig ez már a sokadik végigjátszás lesz, csak most direkt RT-vel fullon.
-
tibaimp
nagyúr
Hogy kell PC-n bombát dobni itt az elején?? Totál elfelejtettem az irányítást

-
tibaimp
nagyúr
GOG-on most nézem, hogy van egy 49GB-os frissítés a W3-hoz!
-
válasz
Micsurin
üzenetére
Az alapjátékban a Ködszigetre indulás a legfontosabb Point of no-return, nagyon sok küldit nem tudsz már elkezdeni/befejezni, ha nekivágsz, automatikusan sikertelen küldetések lesznek. Ezek főként a romantikus és politikai kapcsolatok küldetései, név szerint ezek azok:
-
Lenry
Topikgazda
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha a serpenyősre gondolsz, azt már akkor elbukod, amikor eljössz Fehér Gyümölcsöskertből.
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Meg kell menteni Skelligét is!
-
Lenry
Topikgazda
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékot. Ott tartok, hogy már át lehet menni Skelige-re.
Amikor át szeretnék menni akkor kiírja hogy el bukhatok küldetéseket a korábbi még nem teljesített küldetések közül. Megtudjátok mondani hogy melyek ezek? Még mielőtt átmennek megcsinálnám őket gyorsan.
Köszi -
CriticalHit
addikt
[link]
Bárcsak egy elhivatott MOD-er csapat elkészítené a Viharidő játékfeldolgozását. -
Feck
tag
Épp ma akarok újra nekifutni!
Sajnos nekem rendesen kedvem szegte a pocsék optimalizálás, nem győztem mókolni, crash-elt is többször a játék, pedig nagy reményekkel vágtam neki úgy a nextgen megjelenésekor, hogy még életemben nem játszottam a sorozattal, s ilyen jellegű játékkal sem. Azonnal beszippantott a komor hangulat, a kézzel fogható mélysége, de... amilyen népszerű, annyi baj is van vele, elég szétnézni az interneten.
Nem a RT tett be, ha mindent low-ra raktam, akkor is ment a stuttering, ill. amikor Velen (?)-be teleportáltam át, folyamatosan kivágott az asztalra, de ez egy sokakat érintő probléma volt. MSI-afterburnert végül kiiktattam, nem igazán szereti a játék... -> ahogy az a felhasználóit sem!
No és a modok. Nem akartam/mertem nagyon belepiszkálni, apróságokat módosítottam, nehogy teljesen hazavágjam. Pl. Geralt, Yenn és Ciri szeme, ill. Ciri ruházata + más smink, és eltüntettem az arcáról a sebhelyet. Talán valahol van is meg néhány képem, amit játék alatt lőttem
Amikor ezzel babráltam, sok mod vagy futott valakinél nextgen-en, vagy nem. Talán azóta javult a helyzet.
Engem is érdekelne, ha valaki tud esetleg egy nagyobb csomagot, ami stabil, az ne tartsa magában!
-
stefi76
aktív tag
Na jó.
Ma úgy voltam a melóhelyen, hogy megint belevágok a dologba és leszedem újra a gépre a cuccot és filóztam, hogy milyen módokat dobjak újra vissza, hogyan játszam újra ezt a játékot, mert hatalmas és baromira kedvelem, szeretem és szívhez szólónak tartom.Erre most hazajövök és bedob ajánlónak a YT egy ilyet:
[link] -
philoxenia
MODERÁTOR
-
VTom
veterán
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Ami durva, hogy Geraltot leszámítva az összes karakter hitelesebben néz ki itt, mint a netflixes agymenésben.
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
+1
-
Šolaire
veterán
Elvileg nem támogatott deck-en, ennek ellenére szépen fut és minden funkció tökéletesen működik.
-
válasz
tibaimp
üzenetére
Sztem ez egy jól rendezett szekvencia. A jelmezek is kifejezetten szépek. Geralt az dagadt, ja. Amivel semmi baj azon kívül, hogy Geralt nem az. Lett volna pénzük utómunkára, fényelésre; prímán nézne ki. Kicsit el vagyunk kényeztetve a mai vizuális dizájntól, ami nagyjából egyrészt lefedi egy film/sorozat büdzséjének 80%-át, a kreatív rész meg ennyiben kábé ki is merül. Inkább legyen béndzsa dizájn és jó sztori/színészek/rendezés.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Érdekes. Túl "tiszták", olyan steril az egész.
-
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Amatőr színitársulat elhízott Geralt-al. Nem méltó.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
+1! Ez nagyon így van!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ha valaki még nem játszotta végig +-al, az mindenképp kötelező...
-
_drk
addikt
Tudtok jó Novigrad küldetés sorrendet? Mindig belekavarodok.
Nem is szeretem azt a részt, sokszor megakadok ott. Velent már vagy 6x tuti megcsináltam, azt szeretem, rohadt feelinges az a táj, de Novigradi oda vissza szaladgalas nem adja.
Kicsit csalódott is voltam mert vagy 2 éve eljutottam skeligéig és arra is emlékesztem hogy ott tartok de az meg az előző verzió volt, complete edition-ben most amit tavaly kezdtem meg benne vagyok Novigrad sűrűjében. -
cyberkind
félisten
Egy kis ízelítő az E3-as hud-ról, nem értem miért hagyták ki még a nextgen update-ből is...
Én most a texture frissítést várom, aztán benne van, hogy nekiállok ismét a játéknak.
-
cyberkind
félisten
Konkrétan 5-öt, amiből az egyik hamarosan kap új kiadást, de az már nem része a játéknak, de én itt arra gondoltam, hogy a játékban jók a fényhatások, nem igazán látom szükségét az STLM.
Illetve, szerintem túl sok a zavar a modoknál, és sokáig tart kibogarászni, hogy melyik mihez és miként jó, amit viszont sajnálok, hogy nem raktak bele, az E3-as hud, ezt konkrétan ki se kellett volna venni 9 éve.
Szóval, egy szó, mint száz, a nextgen kiadással túl sokat kell szarakodni, ha az ember modolni szeretné rendesen...
-
VTom
veterán
Hogy legyen egy kis ON is, betolok pár screenshotot tegnapról

Skellige.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Cyberpunkot ajánlom figyelmedbe. Azért mert lementem a gondolataid és a személyiségJEGYEID az a másolat nem Te leszel.

-
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
A Lélek örökkön-örökké tovább él.
-
Biga123
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Az a rész nekem is kimaradt mikor Geralt ot lementették ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De lehet csak figyelmetlen voltam 
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
CriticalHit
üzenetére
Hát azért vitáznék ezzel. A személyiség nem a test. Nemsokára képesek leszünk egy személy teljes tudatát lementeni. Így gyakorlatilag az egyén halhatatlan lehet... -
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
A tér és időugrás sem képes a végzetes hasszúrás okozta belső szervi sérüléseket, belső vérzést és teljes kivérzést gyógyítani. Az időmanipulációval lehetett volna kezdeni valamit, mielőtt a csőcselék, siheder Rob a kezébe veszi a vasvillát. Vagy egy nappal korábban érkezni és együtt pirított fokhagymás csiga vacsorázni Geralttal és barátaival, majd közös erővel véget vetni az aljas módon a más fajúak ellen fellázított tömeg dühödt, vérgőzös tombolásának. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
CriticalHit
üzenetére
Abból a világból távoztak... -
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez számomra úgy hangzik, hogy
Geralt és Yennefer is meghaltak, hiszen sorsuk egybeforrott Geralt kívánságát követően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tényleg mókás a griff, most gyorsutazás helyett ezt használom.