Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz Balu972 #1867 üzenetére

    Elso terkepen mikor eloszor kellet felvennem a harcot vele szitkozodtam nem kicsit, mar 2x-er haltam, uh 3ik nekifutas elott elovettem a bestiariumot, elolvastam mit ir, felkeszultem es ment egybol, csak ra kell erezni, mint a lovaglasnal, ott nem hasznalok bal gombot, egyszeruen csak raerzel egy ido utan, ha nem... :)

    szerk: nehez igy dolgozni, hogy eppen azon ragodok, merre menjek este kalandozni :) Tele vagyok Secondary Questekkel, Contractokkal :)

    Az nagy elmeny amikor kiszeded magadnak a Griffin szettet es megcsinaltatod Novigrad-ban, olyan 3-4 orat szantam ra, es jo erzessel fekudtem le hajnali fel 3 kor :)

    szerk-szerk: Nagy szerencselye szerintem DA:I-nak hogy a Witcher fel evvel kesobb jelent meg, ez a jatek nalam siman lenyomta, darkosabb vilag, jo a sztori, nekem az a csapat centrikus megoldas nem allt kezre :)

    Reg volt ilyen jo hangulatu jo kis jatek a kezemben, ami ennyire lekotott volna. A grafikat azert meg tuningoljak kicsit... :) Szep nagyon, de azert megis :)

    [ Szerkesztve ]

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák