- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
Fitzgerald #9543 üzenetére
De a hatalmat fenntartani erőszakkal nem lehetséges. De igen.
Tehát hiába az erőszak a hatalom alapja, a jogrendszer, a törvényesség (vagy annak látszata) teremti meg a rendet a káoszból. Ez sem igaz. Ahol a jogrendszer az állam (erőszak szervezet) kizárólagos kiszolgálója (mint a "fejlett" világ nagy részében, USA, Európa, kivéve a skandináv országokat), ott nincs/nem lehet egyetértés a hatalmat gyakorlók és a rendszerben élők között. Ennek a korrupt, saját érdekeit szem előtt tartó politikai elit bukását látjuk az usa-ban, és remélem ez tendencia lesz. A nép érdekeivel való kapcsolatuk szempontjából nincs különbség a totalitárius rendszerek és közöttük.
Egy, az ember igazságérzetével közös hangot megütő törvényességet, jogrendszert nélkülöző egyeduralmi/önkényuralmi rendszert (Negan) csak addig fogsz fenntartani, amíg nem jön az erősebb kutya Pont nem az emberek igazságérzetével összhangban lévő rendszerek vannak manapság, még akkor sem, ha ezek jogkövetőek.
Kettős mérce A legvéresebb diktatúrákban sincs kevésbé jelen, mint a mai "demokráciákban". Persze, a demokráciában nem ölnek a nézeteid miatt, csak lelkileg nyomorítanak meg és létbizonytalanságban tartanak. Nem tudom, melyik a jobb. Szíriában volt oktatás, egészségügy, hagyták élni az embereket, aztán a fejlett világ elvitte nekik a demokráciát. Nem tudom, megköszönték-e már nekik.RIck rendszere sem demokratikus. A demos mint népuralom átalakítva van jelen, de ha nem ért egyet a nép 50+ 1%-a egyes döntésekkel, RIck is előjött azzal, hogymárpedigazajóamiténmondok. Csak ő ezt 15 percben.
A rendszer beállítódásától függetlenül mindegyik megdöntésére és időszakos fennmaradására is volt példa. A társadalom teljes borulása nem szükségszerűen rossz.Mi most a saját társadalmunk tudatában elmélkedünk ezekről a dolgokról, de Te belegondoltál-e abba, hogy az apokaliptikus jövőben mit tennél? Én mindent és bármit azért, hogy én, és az én hozzátartozóim, barátaim megmaradjanak. Mindent és bármit!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest