Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vladi

    nagyúr

    válasz Bowser #9272 üzenetére

    spoiler végig!

    Ilyeneket firtatok oszt leoltanak. De valahol igazad van. Jó oké ha 2 harcias cosport találkozik a szűkös erőforrások körül abból háború lesz. Ez az emberiség viselkedése. De:
    1. Rickék csak elkezdtek egy háborút. Belesodorva egész Alexandriát. Elég macho módon, legalább felderítettek volna.
    2. Negan azért csak egy működő közösséget hozott létre. Most az embereket nem megölni akarja, hanem felfogadni szolgának. Sokkal okosabb startégia.
    3. Ehhez igen, brutálisan le kellett törni a Rickék ellenállását. Ez ilyen tudatos teátrális mészárlás volt, talán a pofa élvezte is.
    4. Igen, Rickék indították a háborút, amikor a motorosokat szétlőtték, meg a mellékes Negan tábort kíméletlenül lemészárolták.
    5. Ehhez képest még mindig megúszhatták volna az egészet 1, azaz egy halálos áldozattal, ha Rick nagyon nagyon pici józan ésszel belátja, hogy legyőzték őket és csicskák lettek. :U
    6. Negan ellen nem nagyon fog senki fellázadni amíg hagy annyi kaját, hogy ne éhezzenek, meg minimális védelmet biztosít. Meg kell nézni a diktatúrák végeláthatatlan történelmét. Persze ezt jenkijában nem ismerik annyira, mint európában, ott még megy a szabadságban éljünk bullshit. :DDD

    Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

Új hozzászólás Aktív témák