Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz frame>24 #12 üzenetére

Golddal szvsz nem érdemes tökölni, fel kell tölteni maxra, elvégre Trust, és akkor jó, ha van, sok, igen. Ciklus végén szoktam beáldozni belőle a sziszternél, ha tudom, hogy lesz még.
    Violettel kell vigyázni, asszem azzal volt gyorsabb a transzfer, nem kicsit. A kis fákon nevelgettem...

Zöld kell a balfelsőhöz is, már puhítottam.

Mindig érdemes tekergetni az időt: lefelé abban a pillanatban, ahogy kilépsz a voidba - legyen idő megnézni, hogy melyik chamberben milyen szín van, elrendezni a kolort, megrajzolni az út path-ját. Felfelé meg mindig, hogy ne kelljen várni, hogy feltöltse a színt, elérjen vhova satöbbi.
    Kombinálva azzal, hogy a legkisebb mennyiségű kolort tartalmazó csíkot kirakja a jobb alsó sarokba, és azonnal látszik, hogy mikor vált színt (mikor fogy el), tökéletesen lehet időzíteni a színek (újra)elosztását. Ha valami nagyon kell, akár két-három szívbe is be lehet pakolni (például, hogy gyorsan felnyomd a goldot megint maxra ciklus elején, sziszterezni.)

szerk: szenvedés? Hát.. inkább csalódás. Túl sok az értelmetlen mászkálás, ez a legnagyobb bajom egyelőre a játékkal. Nincs valami gomb, amivel pölö azonnal kilép voidba? Ez a kukucskálás virágok után az oszlop mögé sem az én műfajom.

Új hozzászólás Aktív témák