Új hozzászólás Aktív témák
-
Mumia
csendes tag
válasz
#42308056 #266 üzenetére
Igen, akkor amikor elmondja Ellie-nek. De több mint 3 hete úton voltak már akkor. Amibe bele lehet esetleg kötni, hogy miért nem mondta rögtön akkor amikor sejtette. De hát nőből van, attól még mert lezbi Szóval számomra teljsen hihető volt a szituáció, nem rossz írás.
-
Neoteric
addikt
válasz
#42308056 #221 üzenetére
Ott én is meghaltam kétszer.
Az lett a nyitja, hogy ne rusholj, hanem osonj és kb tartsd folyamatosan lenyomva az R1-et, hogy lásd merre van. wesder #222:
Amúgy ebből is vágtak már össze videót, hogy ez az igazi vége, Ellie megöli Abbyt, boldogan élnek a farmon Dinával, the end. -
VikMorroHun
őstag
válasz
#42308056 #188 üzenetére
Hát, az előbb beleolvastam a játék Wikipédia oldalán lévő szövegbe. Az még hagyján, hogy lényeges dolgokat írnak le spoiler figyelmeztetés nélkül, de
amikor azt láttam, hogy Dina várandósan ment háborúzni, akkor a fejemet fogtam, normális az ilyen?! Mivel ő egy NPC, nyilván ez az írót minősíti. -
VikMorroHun
őstag
válasz
#42308056 #163 üzenetére
Nagyon durva hibák vannak a játékban. Ha betöltesz egy automentést, simán átrak az aktuális akadályon. Egyszer pl. a mollis jeleneten így keveredtem át. Egy másik esetben meg kihagytam egy széfet, meg pár alkatrészt, mert betöltés után egyből a pálya végére rakott. Így viszont már van értelme 3 kézi mentést tartalékolni...
-
Imilenni
addikt
válasz
#42308056 #118 üzenetére
Figyelj, amikor valamit szeretnél, és érzed hogy számodra ez lenne az, az igazság. Az utat megteszed, szörnyű dolgokat csinálsz, csak azért hogy eljuss oda. (vannak tényleg durva dolgok) Miért? Hogy aztán viszakozz? Könyörgöm Hiába gázoltál át embereken, olyanokon is akik meg sem érdemelték ezt a sorsot. Aki szerint ez jó, azt irigylem. Valahol 4/10 körül lesz szerintem nálam a vége eredmény.
Mert valóban szép a játék, az animációk szerintem a legjobbak amik valaha videójátékokban voltak.
Hangok is szuperek, ai is elég jó.[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Napelem
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest