- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz
#42308056 #221 üzenetére
Ott én is meghaltam kétszer.
Az lett a nyitja, hogy ne rusholj, hanem osonj és kb tartsd folyamatosan lenyomva az R1-et, hogy lásd merre van. wesder #222:
Amúgy ebből is vágtak már össze videót, hogy ez az igazi vége, Ellie megöli Abbyt, boldogan élnek a farmon Dinával, the end. -
Neoteric
addikt
válasz
mert_csokis #202 üzenetére
Ha csak a Last of Us miatt veszel konzolt, akkor szerintem döntsön az ára. Ha jó áron kapsz Pro-t, akkor inkább vedd azt, valamivel jobb lesz, de a sima sem tragédia, ezek a játékok jól vannak optimalizálva. Csak az első rész lesz 60fps, második rész 30.
Natív egér & bill támogatás nincs a Last of Us játékokban, de nem is kell szvsz, ezt kontrollerre írták, kihasználva a ds4 minden funkcióját. Meg lehet kerülni átalakítóval, de olcsó húsnak híg a leve, az olcsó az olyan is lesz. A jól működő cuccok nem olcsók, pl Xim Apex €140-150.
-
Neoteric
addikt
Végigvittem, bő 20 órára sikerült. Azt hittem alapos voltam, de titeket olvasva fasorban sem vagyok.
Trófeák többsége mondjuk így is meglett, majd talán new game+ban összeszedem a maradékot egyszer.
Én is csak azt tudom mondani, hogy mint játék egyedülálló, látszik, hogy odafigyeltek rá és nem kevés munkaóra van benne. Hálisten spoilermentesen játszottam. Szerintem sokkal kevésbé lett volna rám hatással a játék, ha tudom előre mi lesz, úgyhogy nem igazán értem, hogy miért lőtte le magának sok ember előre az élményt egy story orientált játéknál.
Tetszett a játékmenet, néha rendesen összecsináltam magam az ijedtségtől. Remek a narratíva is, de erről többet nem tudok mondani spoiler nélkül. Irányítás és animációk nagyon királyak, Naughty Dog az utóbbi szempontjából külön ligában játszik. Tetszettek a zenék, és hogy pengethetted a gitárt te is. Grafika szintén király, az fps stabil, sosem szaggatott be, és a töltési idők is nagyon jók egy-egy halál után. Annyiban talán hiányérzetem van, hogy semmi döntés lehetőség nincs az ember kezében, se több végkimenetel, se semmi, futok az előre megírt szálon, ha tetszik, ha nem.
Tökéletes játék nincs, de ez sok szempontból egy remek kísérlet, részemről 10/9.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest