- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Nekik kellene, mert semmi nem szól az Xbox mellett, pl nekem.
2 hónapja nem volt bekapcsolva a One X. Meg előtte se nagyon...
Meg kell győzzenek, hogy vegyek SX-et.
Engem a game passuk nem érdekel, az annak jó, aki most kapcsolódik be a gamingbe, vagy casual rétegnek.Én nekem már minden megvan, ami érdekel. Ami nagyon kell az day1 úgyis.
-
törölt tag
Én is értettem és összességében jó volt, de amit itt levág az nagyon erős túlzás. Kedvencem mikor dicséri a ND-t hogy 6 évig csinálták és micsoda odafigyeléssel, előtte meg a rantban arról van szó hogy nincs érdemi menedzsment a cégnél és rabszolga módjára dolgoztatják a csapatot, és hogy a sikerük gyakorlatilag a Sony végtelen pénztárcájának eredménye.
Egyébként valszeg az lehet, hogy letettek komoly dolgokat az asztalra, és azóta bármit megad nekik a Sony. Ezt kihasználva pedig határidőkre való fókuszálás helyett teljes kreatív kontrollt vezettek be. Ez egy átlagos stúdiónál nyilván nem működne, itt a Sony miatt megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest