- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mumia
csendes tag
Én úgy hallottam nem lesz multi a játékban, hanem egy stand alone multi lesz, amiért majd gondolom jól lehet újra fizetni.
-
Mumia
csendes tag
Engem egyáltalán nem zavart a film grain HDR módban. HDR nélkül viszont feltűnően erős
De teljesen kikapcsolva túl plasztikus lesz minden mint a Doom Eternal-ban ami szerintem élvezhetetlen grafikailag pont emiatt.
-
Mumia
csendes tag
válasz
CptAdamica #295 üzenetére
Hát én nagyon hülyén érezném magam férfiként olyan mellekkel.
-
Mumia
csendes tag
válasz
#42308056 #266 üzenetére
Igen, akkor amikor elmondja Ellie-nek. De több mint 3 hete úton voltak már akkor. Amibe bele lehet esetleg kötni, hogy miért nem mondta rögtön akkor amikor sejtette. De hát nőből van, attól még mert lezbi Szóval számomra teljsen hihető volt a szituáció, nem rossz írás.
-
Mumia
csendes tag
Régóta nem voltam aktív magyar nyelven, de úgy éreztem ez a játék megérdemel egy magyar nyelvű kritikát is: https://madblog.blog.hu/2020/06/24/the_last_of_us_part_ii_380
-
Mumia
csendes tag
válasz
VikMorroHun #193 üzenetére
Nem, ez a figyelmetlen kritizálót minősíti.
Már jóval az elindulás után jön rá, hogy terhes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Steam topic
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest