- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
konikan
aktív tag
válasz
RangerFox #625 üzenetére
Ez inkább valami utolsó pillanati történet változtatásnak az eredménye szerintem, vagy szimplán ekkora f@szok a kiadó részéről.
Amikor láttam ezt, akkor kérdem ezt valahonnak láttam.....a trailerből. Akkor most vagy a trailerben kamuztak, és direkt rakták bele akkor Joelt, hogy meglegyen a hype, vagy alapból Joel lett volna azon a szálon, csak a sokadik fejben elferdült indíttatásra elkezdték nyomni inkább a Jesse szálat.
-
Imilenni
addikt
válasz
RangerFox #625 üzenetére
Ha nem is nyálla, vérrel fixen terjed, márpedig leszopogatta azt a két ujjat Abs.
A Te gyermeked élete kevesebbet érne mint az enyém és a többieké?
Engem fixen nem érdekelne az, hogy mi van a többiekkel, sajnálom de ez az igazság.Ebben lehet valami, a megbocsájtásos részben, hogy próbál, nehéz is, de tudja hogy végülis a helyes dolgot tette.
Jesse, esetleg félt hogy Jaksonba nem mehet vissza ha elszökik? Nemtudom, erre tudok gondolni.
Tökre bejön Ellie tetkója, ha nem lennék ellene lehet felrepülne egy replika -
törölt tag
válasz
RangerFox #625 üzenetére
Nyállal nem vérbe kerül, de volt is nagy "vihar" a trailer után ebből csókos részből.
Joel döntéséről pedig, szépen hangzik hogy egy gyerek élete az emberiségért - bár én akkor sem - de nem igaz. Pont ebben is van számomra az első rész zsenialitása, nem a fertőzöttek a legrosszabbak abban a világban. Csak egy indok arra, hogy az emberek emberek lehessenek. Katonák, fireflies, hunterek, rablók, stb. Vagy akár csak a sima "túlélők", mint Joel és Tess, sokkal rosszabbak.
-
Imilenni
addikt
válasz
RangerFox #619 üzenetére
Az a bajom a kutyás résszel, hogy amíg az egyil karakterre rá van erőltetve a kutyagyilok, addig a másikra meg a simogatása.
Azt írták középen áll a játék, pedig nem igazánSok dolgot megtudunk Abs-ről, de leginkább jó dolgokat (oké összefekszik egy olyannal akinek mástól gyereke lesz) de ezt leszámítva?
Ne felejtsük el hogy megmentik az életét, aztán ugyanúgy megkínozza Joelt- juhu.Ellie nem tudta hogy belehal a műtétbe, szóval simán gyerekgyilkolt volna az orvos, Abs ezt érdekes módon nagyon lekaksizza. Ez igy okés?
Ez eléggé belemagyarázásnak tűnik. Miért láttuk Joel-t akkor? Mielött úgyhagyta? Ez kinek jó? Ha nem róla lett vonla flashback, hanem pl Dináról, az totál érthető lett volna..Esetleg amikor elengedi a terhes barátnőjét...
Figyelj, egy elég nagy tábornak rengeteg katonáját ölte meg, sőt az ellenszer ellen is fellépett, egy ilyen után minimum hogy nevet váltok, de hogy teljesen idegenek közé bemegy, és csá dzsoel vagyok.
Most nem csinálja az ember, akkor egy ilyen világban miért?
Ja és Ellie fertőzött, rengetegszer ki van/volt hangsúlyozva.
Esetleg ez olyan, hogy csak akkor számít ha tud róla a megharapott ember?
Egyáltalán miért fertőzött/immunis akkor, ha nem is számít valójában? -
melega
őstag
válasz
RangerFox #79 üzenetére
Én is várom amennyit variáltam a konzolokszervizének nem mondom le előrendelésem.
(Spoiler)
Mondjuk azt hulyeségnek tartom hogy egy vérengző játék melegeket meleg dolgokat helyez középpontba. A másik hogy bépíti a játékba a politikát. Nem kéne. Így Zoly videója alapján ez jött le nekem (ow) Zoly.
(/spoiler)
Azért a Naughty dognak szerintem nem a meglévő jó játékaikat kéne húzni nyúzni elrontani. Újszerű kéne tőlük. -
belan
addikt
válasz
RangerFox #91 üzenetére
Szerintem most ahogy ál ez a egész játék egy vicc és szerintem semmi nem lett volna ennyire sablonos sztori mint ez! Másik fele szerintem nincs gyereked nem is tudod úgy át érezni milyen lehet el veszteni még gondolatban sem! Aztán lehet van gyekeked, nekem a második most született meg szóval el tudom képzelni milyen nagy fájdalomal jár ha a ember el vesziti a saját gyerekét! Én imádtam joel ellie karakterét számomra ha nincsenek akkor Last of us sincs!
-
keIdor
titán
válasz
RangerFox #91 üzenetére
Az Abby féle nézőpont egy jó nagy DLC-ben simán elfért volna, ilyen 4-5 órásban, akár 30€-ért is.
De nem tartom nyerő ötletnek, hogy a játék felét ez tegye ki. Főleg, miután Joelt bemutatta Lucillenak. (azaz agyonverte, jó brutálisan) Elméletileg közvetlenül utána irányítjuk őt.Az RDR2-nél is nagy visszhang lett volna abból, ha Micah-val kéne utánaeredni Arthurnak vagy Johnnak és kinyírni a végén. Nagyon nem lett volna népszerű döntés...
Ha Ellievel kéne menekülni, az sokkal szimpatikusabb lehetőség lenne.Meglátjuk mi sűl ki belőle, én szerintem nem lesz sikeres a játék és nagyon sokan meglepődnek ezen, többek között a PS4 topik nagyrésze is.
Láttam én, hogy először belan sem értette, hogy mi a gond a játékkal. Aztán utána nézett és megértette. Ugyanez vár a többiekre. Mindenki eldönti magának, hogy mi fér bele és mi nem, csak majd a 22 ezret lehúzza a WC-n az, aki utólag jön rá, hogy nem érte meg. -
keIdor
titán
válasz
RangerFox #82 üzenetére
A kiszivárgott plot alapján a történet elég ZS kategóriás lesz, de mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mi fér bele és mi nem.
Akárhogy is, ennek a túlzott SJW-kedésnek nagyon rossz az üzenete már. Részben a trónok harca 8. évadát is ez tette tönkre, meg ott a The Last Jedi is. A legújabb három film mindegyike szerintem katasztrófa volt, de ez az SJW-t nagyon nem kéne erőltetni a TLJ-nak is nagyon rosszul állt és nem is illett oda.
Abby természetellenesen néz ki. Nem vagyok homofób, sem semmilyenfób, de ez így van.
Egyébként érdemes megnézni, hogy Dinával is mit csinálnak:
-mellek kicsinyítése
-férfiasabb vállakat adtak a játékbeli karakterének
Miért? Magával az üzenettel nem értek egyet. Hova jutunk? Takargatni vagy szégyellniük kéne a nőknek a nőies vonásaikat? Minket férfiakat mikor találnak meg valamivel? Tetőtől talpig szőrteleníteni mondjuk mikor kell? Szóval beteges, ami a nyugati film és játékiparban már megjelent. Az üzenete ennek az egésznek. Nem értek vele egyet.Én nem szeretném támogatni ezt. Sem pénzzel, sem semmivel. Maradjunk már az arany középúton, nem szabadna így átesni a ló túloldalára.
Azokat a fejlesztőket, akik a környezetért és az animációkért feleltek sajnálom, mert szemmel láthatólag jó munkát végeztek. Nagyon is. De a többi... karasztrófa. Igy elrondani...Szerk: Tök megkérdezném a csajt amúgy, hogy neki mi a véleménye erről. Hogy ő mit gondol erről. Meg úgy egyébként hogy eshet neki...
-
belan
addikt
válasz
RangerFox #88 üzenetére
Hát ha egyáltalán meg tudták volna menteni a emberiséget meg az is egy nagy kérdés szerintem, nem volt önző sok ember így cselekedet volna míg nem vesztette el valaki a gyerekét nem tudja milyen fájdalom lehet és ő újra érezte azt a szeretett amit a lánya iránt érzet! Inkább fireflies üldözte volna őket a meg ölt vezérük miatt! Vagy néger nő túl élte volna és ő a bosszú, meg ellenszer megszerzése lenne a cél ez is egy sokkal jobb sztori lenne mint a travi abby-t nézni!
-
belan
addikt
válasz
RangerFox #82 üzenetére
Őszintén Abby-nek mi a indíttatása mi
Hogy joel lányaként szerette elliet és nem akarta hogy értelmetlen halált haljon ellie! És joel-re a orvos támadott rá késsel hadonászott joel meg tette amit kellet! Joel-nek bőven lehetett volna szerepe a második reszbe is ő legalább annyira jó karakter mint ellie!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest