- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gery9112
őstag
Igen ez azon kevés jelenetek egyike volt, ami nagyon triggerelt. Szerencsére pár jelenet van csak az ilyenből.
A faszi tök normálisan elnézést kért, a reakciója is normális volt max a kifejezésmódja volt durva mert részeg volt. Bár ez is kicsit műbalhé mert oké, hogy Jackson egy viszonylag biztonságos hely de kétlem, hogy a mindennapi gondjaik közé a ki meleg és ki nem beletartozna, szerintem pont nem érdekelné őket. Hasznos vagy? igen, meg tudod védeni a várost? igen akkor ok gyere.
Másrészt meg még ha a pasi bunkó is volt, nem attól leszel te jobb ha megbocsátasz neki? Nem....inkább szándékosan beleállok és visszautasítom a felajánlását mert egy bigott pöcs....ehhez csak gratulálni tudtam. -
Gery9112
őstag
Az igazság a kettő között van. A játék kiváló viszont helyenként jobban-helyenként kevésbé de rányomja a bélyegét a gendermozgalom hülyesége. A leakeket le merem fogadni, hogy ha nem is az ND-től valaki de tuti olyan szivárogtatta ki, aki tudta mennyire áthatja a játékot a politika mert úgy voltak összevágva az anyagok, hogy az amúgy is kényes témát még durvábban állítsa be.
Ezért is sokszor voltam bizonytalan, hogy egyes karakterek megnyilvánulásai, cselekedetei amúgy is zavartak volna vagy befolyásol az, hogy igaz a leakeket nem láttam és egész jól elkerültem a spoilereket de azt tudtam, hogy a gendermozgalom kihat rá. -
Dvix
senior tag
Ne vedd át...sőt szégyenítsd meg minden barátodat aki költött rá...
az hogy ezután itt milyen spoileres dolgokat olvasol az a te dolgod, de mi azért vagyunk itt mert számunkra tökre tették a játékot. Szerény véleményem szerint.
A metacritic meg most lángokban áll a készítők politikai nézetei miatt. Szóval te döntesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Apple MacBook
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest