Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Végigvittem a játékot 30 óra volt különösen Abby kampánya tetszett.
Nagyon ötletes volt.
Ellie kampánya se volt rossz szerintem.Annyi a kérdésem hogy nem tudjatok Dina a gyerekkel hova tűnt a végén, és Tommal mi lett?
-
melega
őstag
válasz
RangerFox #79 üzenetére
Én is várom amennyit variáltam a konzolokszervizének nem mondom le előrendelésem.
(Spoiler)
Mondjuk azt hulyeségnek tartom hogy egy vérengző játék melegeket meleg dolgokat helyez középpontba. A másik hogy bépíti a játékba a politikát. Nem kéne. Így Zoly videója alapján ez jött le nekem (ow) Zoly.
(/spoiler)
Azért a Naughty dognak szerintem nem a meglévő jó játékaikat kéne húzni nyúzni elrontani. Újszerű kéne tőlük. -
melega
őstag
A Naugthy dog ebben az irányban halad a játékfejlesztésekkel elássa magát a föld alá.
Valami újszerű kéne tőlük mint a CD Project Redtől a Cyberpunk, vagy kis stúdiótól a Plaguen tale volt. Nem pedig a meglévő játékaikat húzni nyúzni elrontani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Házi erősítő építése
- BestBuy topik
- Jövedelem
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bluetooth hangszórók
- Magisk
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Legion Go 8APU1
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest