Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Skyhunter
üzenetére
Amikor először hallottam róla, nagyon tetszett az ötlet, "végre nem kell modokat keresgélni, összelőni, ez az, amit kerestem!", aztán amikor megnéztem, mik vannak, el is szállt a lelkesedésem
Jelentős részük túlságosan belenyúl a sztoriba, gameplaybe, olyanokat rak bele, amiket nem akarok, más meg nincs benne, amit szeretnék; a gépigény még egy külön tészta, egy Performance modeban 70W-ra (50-55W GPU, maradék 15-20W CPU) vagy kevésbé süvöltő Silent modeban mindössze 55-60W-ra lekorlátozott laptoppal eleve hátrányból indulok. Így marad a kézi moddolás... -
PeL
addikt
válasz
Skyhunter
üzenetére
Jók ezek az előre összerakott packok, a baj az velük, hogy biztos hogy valami hiányozni fog belőle, és ha bele akarod rakni tuti megborít valamit
Én jómúltkor az Immersive & Epic modpackot vettem alapnak, aztán azt kezdtem el testreszabni, kiszedtem belőle a szanaszét scriptelt sztori modokat, meg pakoltam bele olyan egyéb dolgokat amik tetszettek. Nem mondom hogy nem szívtam vele, de pár hét modolgatás után összeállt és összességében elégedett is voltam, akkor készítettem képeket is amiket bepakolgattam ide. Azóta persze kukáztam az egészet, majd ha legközelebb nekiülök újra akkor már lehet én is saját modlistát fogok a nulláról felhúzni, kerüljön bármennyi időbe és szívásba is. Szeretek ezzel elszöszölni, és így megvan a kihívás és az érte járó sikerélmény is hogy én raktam össze úgy hogy működőképes is legyen végül 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jelentős részük túlságosan belenyúl a sztoriba, gameplaybe, olyanokat rak bele, amiket nem akarok, más meg nincs benne, amit szeretnék; a gépigény még egy külön tészta, egy Performance modeban 70W-ra (50-55W GPU, maradék 15-20W CPU) vagy kevésbé süvöltő Silent modeban mindössze 55-60W-ra lekorlátozott laptoppal eleve hátrányból indulok. Így marad a kézi moddolás...
Én jómúltkor az Immersive & Epic modpackot vettem alapnak, aztán azt kezdtem el testreszabni, kiszedtem belőle a szanaszét scriptelt sztori modokat, meg pakoltam bele olyan egyéb dolgokat amik tetszettek. Nem mondom hogy nem szívtam vele, de pár hét modolgatás után összeállt és összességében elégedett is voltam, akkor készítettem képeket is amiket bepakolgattam ide. Azóta persze kukáztam az egészet, majd ha legközelebb nekiülök újra akkor már lehet én is saját modlistát fogok a nulláról felhúzni, kerüljön bármennyi időbe és szívásba is. Szeretek ezzel elszöszölni, és így megvan a kihívás és az érte járó sikerélmény is hogy én raktam össze úgy hogy működőképes is legyen végül