- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafirka
őstag
válasz
bendi806 #22866 üzenetére
Erre gondolsz ? DSAMG - Dragon Soul Absorb More Glorious
-
Grafirka
őstag
válasz
bendi806 #22731 üzenetére
Jo hir , hogy sikerult athidalni a nehezseget.
Vampirt csak rovid ideig probaltam nekem nem jott be kulonosebben, de biztos van elonye.
Ha nem tevedek a vampirhoz csak modolt "first person" letezik. -
Grafirka
őstag
válasz
bendi806 #22719 üzenetére
Van meg egy lehetseges megoldas.
Fogj a kezedbe egy tanyert ( a karaktereddel termeszetesen) majd hasznald a "whirlwind sprint" varazslatot.
Hatranya hogy a kapu nem nyilik ki , igy minden alkalommal igy kell majd atmenni de legalabb tudod folytani a questet. Probald ki hatha mukodik nalad. -
Grafirka
őstag
válasz
bendi806 #22717 üzenetére
Mivel elobb fedezted fel Volkihart es csak utanna talakoztal Serenaval , ezert a quest sajnos leblokkolt.
Melletted van Serena? Ha van mas kovetod azt kuld el majd beszelj Serenaval, hogy csatlakozzon hozzad. A kovetok kozotti csere kozott metsel. Ne menj elore hanem a vampirlannyal egyutt haladj a kapu fele, egyes helyzetekben ez eredmenyre vezetett. -
-
Prttp
csendes újonc
válasz
bendi806 #22336 üzenetére
Üdv!
Bendi806
Használj mod organizert, mert rengeteget gyorsít a játékon és van egy ini configurator segédprogramja, amivel rengeteg grafikai beállítást tudsz állítani (pl.: engem nem nagyon érdekelnek az árnyékok és a víztükröződések, ezért minimalizáltam őket rengeteg fps-t nyerve).Genndy
Tudnál szólni a morrohun fórumába, hogy nem tudok bejelentkezni a tegnapi fórumfrissítés óta , de még vendégként sem tudok üzenetet írni (mert nem jelenik meg a megerősítő kód). -
Pitterix
őstag
válasz
bendi806 #22317 üzenetére
Csak legyen pár órám játszani!
Munka után nem nagyon van időm, egy órácskára meg nincs szívem belépni.(#22318) monstre:nos én majd újrakezdeni nem szeretném. Talán, ha elkezdem, be is tudom fejezni. Ilyen téren egyedül a Fallout3 volt, amit többször játszottam, az mocskosú magába rántott.
Lehet, ha kijön a 4, ezt megint abbahagyom, bár közeleg a karácsony, két hét szabi, a sütik mellett talán lesz időm nyomulni.
-
Kódos
aktív tag
válasz
bendi806 #22311 üzenetére
A kép gondolom csak illusztráció..mivel nem csak beltérben van árnyék így nem csak arra vonatkozik vagy azért nem veszed észre mert nem tűnik fel vagy maga a mod rossz sorrend nem hiszem az ennél szerintem nem fontos és én is csak most látok hasonlót habár érdekel a több fps de majd csak ha megtörik a jég és végre készen lesz a dlc magyarítás
-
Kódos
aktív tag
válasz
bendi806 #22308 üzenetére
Nos kissé fáradt vagyok ma reggel nem is nagyon értem mit írtál de ha felraktad a magyarítást akkor a skse-vel kell indítani vagy valami hasonló majd úgy is meglátod,az unofficial patchek kellenek sok hibát javítanak ki viszont a tört verziónál nagyon megkavarja a dolgokat akkor szokott lenni a gyakori absorb problematika
-
Prttp
csendes újonc
válasz
bendi806 #22306 üzenetére
Szia!
A betöltési sorrendben van a hiba.
Használj unoff patcheket és loot-otHelyes sorrend
Skyrim.esm
Update.esm
Unofficial Skyrim Patch.esp
Dawnguard.esm
Unofficial Dawnguard Patch.esp
HearthFires.esm
Unofficial Hearthfire Patch.esp
Dragonborn.esm
Unofficial Dragonborn Patch.esp -
-
Freeman007
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- Mindenki Z Fold7-et akar
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- További aktív témák...
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest