- iPhone topik
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
Lapajbacsi #13071 üzenetére
Én sem vagyok semmiféle teszter csak használom az internet nyújtotta lehetőségeket és a külföldi fórumokat.
Olyan hibám nem volt még amit ne tudtam volna megoldani Google használatával, gondolok itt hardver és szoftverre egyaránt. Mindenre van válasz csak jól kell keresni.
Az más tészta ha valaki nem szán rá időt vagy csak szimplán lusta a hibát kiküszöbölni inkább beír a fórumba és várja a megoldást mint a messiást.
Ha én mindig erre a fórumra várnék akkor sehol nem lennék még.Szal, hogy elkerüljük a hibákat ahhoz mint említetted kell egy olyan modsor ami nem üti egymást és megférnek egymás mellett is. Mert az csak egy dolog, hogy nem üti de nem biztos, hogy megy a kettő egyszerre. Találkoztam már ilyennel nem is eggyel.
Ha ezt a sorrendet vagy mod környezetet valaki mindig fent tudja tartani akkor nem lehet gond a mentésekkel.
Van van egy alternatív megoldás. Mielőtt valaki nyomna egy reinstall-t az előtt szépen kikapcsolja a NMM-be az össze mod-ot és szépen nyom egy mentést. Ennyi az egész.
Legközelebb egy szinte szűz játékkal tudja majd folytatni amit ismét szépen fel tud majd modolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest