Új hozzászólás Aktív témák

• COLBrattShaw
    csendes tag
    válasz Elims üzenetére #7528

Meg jo, hogy nagy a kulonbseg, de precizitashoz nem ad olyan sokat hozza. Jobban van tervezve/epitve, rengeteget ad a elmenyhez az eros FFB, a bor boritas, H valto mini konzollal es a nagyon minosegi pedalokkal, ill. erezni hogy stabil ahogy tekergeted a kormanyt, nem zotyog a tokban. :D
    Viszont ami kormany igazi elonye az maga az iranyitas es az olcso is megszolgalja az arat, sot en meg jobban ertekelem ezt a regirol ugorva. Itt az a lenyeg, hogy meg egy kontrollernel 2cm-en kell azt a percizitast elerned erzesre, amit egy kormanyon meg 250 fokra (olcsobb kormany) kiosztva, raadasul a szemed mint erzekszerv is hozzaadodik a helyes kormanyszog megtalalasahoz. Ha egy kormanyon 1cm-t tevedsz, meg akkor is kozel vagy a jo szoghoz, kontrollernel viszont kis hibanak is nagy ara van, gondolom erted mire celzok. Az pedig nem is emlitettem, hogy mennyire finoman/dinamikusan lehet jatszani a "tekeresi" sebesseggel is. En ugyanennyire elveztem az olcsobbal is, csak ott pl hamarabb elhalnak/eltornek a muanyag pedalok estleg, stb, de ha valakinek bejon, az ugyis valt azalatt a 1-3ev alatt amit kibirna.
    Dehogy jar ban, csak egy hulye otlettelen vicc volt. :U :D Csak regenynek tunt a kommentem a tobbiekehez kepest. :) Jo lenne ide is egy olyan spoiler amit ki kell nyitani hogy olvass, igy csak azoknak foglalna helyet akit erdekel.
    A bill csak par helyzetben "jobb", de az is kitanulhato versenyzesre is, de ha belegondolsz, hogy a ket fentihez kepest mennyire lehetsz pontos billel, akkor gondolhatod,hogy ott mennyi script fut,hogy ez egyaltlan lehetseges legyen, na az segithet a driftben. (de kell is mert anelkul bill-esek nem tudnanak jatszani) (azert ne hidd hogy egyszeruen meg bill-el meg igy se :) )

(#7527) FehérHolló
    Szivesen! ;)

YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)

Új hozzászólás Aktív témák