Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike Farrel
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Múlt hét kedden jött ki az SP tulajoknak, csak azért nem foglalkozott vele senki, mert mindenki a GTA-val volt/van elfoglalva. Pont rosszul időzítettek ubiék.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem az Escalade D-ben meg R-ben nagyon el lett találva, a touareg R-ben véleményem szerint katasztrófa, mondjuk lehet azért érzem annak, mert nincs úgy kiemelve, mint a többi raid kocsi és nem úgy rugózik. A mclaren meg F-ben jobb, mint P-ben, mint azt megszokhattuk. -
regener
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
Nemis volt semmi felhajtás körülötte, vagy csak én nem vettem észre se steamen, se fb-on.
Viszont most beléptem már ránézni a 3 kocsira:
- McLaren F1 - új saját hangja van -> csak P
- Volkswagen Touareg NF 2011 - ezis kapott saját hangot -> D és R
- Cadillac Escalade - ennek nincs saját hangja, valami meglévő kocsiét kapta meg -> Minden class-ra van. -
Csapoati
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Már kijött, én is furálltam, hogy nem írta itt senki. A minap beléptem és már a Raid pack fogadott.

-
ricshard444
veterán
Mikor jön az utolsó DLC?
-
motown5l
senior tag
Hat eleg szarul megy ez a jatek.Le esik 29 fps-re..
-
SkiDev
őstag
Sziasztok! Valaki nem tudja, hogyan kell uplayből címet törölni?
Illetve felhasználót és jelszót cserélni mert az uplay nem engedi bármilyet is írok be. -
Vityaa
tag
Hogyan tudom megváltoztatni a születési dátumot uplayben?
-
Heavyrain
őstag
Ez mi már?
Az első kép a (számomra) lehető legnagyobb felbontás mellett készült,ultra beállításokkal,és városban 51 FPS-em volt. (Bal felső Fraps,jobb felső a Steam bépített FPS számlálója)A második képen levettem minden beállítást low-ra,és a felbontást is a legkisebbre,erre még mindig csak 51 FPS a max

A városokon kívül egyébként megvan a fix 60 FPS ultrán,éppen ezért nem értem,hogy városban miért csak 51-et képes produkálni a lehető legrosszabb beáltások mellett is

-
UFO1
senior tag
válasz
Bandi821
üzenetére
Ne HQ-ban keresd az optikai ill. tuning cuccokat hanem a kék S, P, stb. műhelyekben!
Barátokat meg itt fent jobb oldalon a játékoslistáról (csak teljes verziónál) szerezhetsz amit Uplay-en tudsz beirni a barátkeresésnél és ha szerencséd van elfogadja azt. Meg lehet próbálni a játékon belül is egy F betü megnyomása után az egy session-ban lévőket felvenni. 10 barátot (ez a max.) érdemes a legjobban fizető versenyekre küldeni ezek az 5db 176.000-es ill. 5db 88.000-es ami 12 óránként 120.000-et hozhat, ha mind sikeres. Nem rég ez dupla ennyit volt és 3 óránként lehetett ezt megtenni ami napi szinten 2 millát hozott!
A többit feljebb leírtam. -
Bandi821
tag
válasz
noblem1983
üzenetére
de épp az a gond, hogy a kocsi vásárlásnál csak egyet vettem és most kicserélném másikra, viszont csak az eredeti alkatrészre tudom visszaalakítani a többit nem adja be.
Már szívesen küldenék cimborákat frakció küldetésre, csak éppen cimborám nincs. Hogyan lehet valakit felkérni rá, mert a mikor látok valakit a térképen mozogni és ráklikkelek, akkor csak a gyor utazást ajánlja fel?
-
noblem1983
senior tag
válasz
Bandi821
üzenetére
Ha a kategóriához illő tuning műhelybe viszed be akkor gond nélkül cserélheted. a HQ-ban csak akkor ha megvetted már korábban hozzá azt a vizuális kiegészítőt és esetleg vissza akarod rá cserélni. Autót eladni nem lehet de minek is mikor nem olyan nehéz buck-sot keresni ha már a cimborákat el tudod küldeni a frakció küldetésekre
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet az autók külsejét utólag megváltoztatni, mert mindig, amikor veszek egy kocsit, van lehetőség egy csomó karosszéria alkatrészt megvenni, de utána már nem tudok változtatni se a HQ-ban, se a tunning műhelyben. Ja és lehet kocsit eladni, ha igen, akkor hogyan?
-
Heavyrain
őstag
Küldeném az ismerőseimet frakció küldetéseket,de a kiválasztásukkor csak saját magamat látom,mást nem.
Egyedi bug,vagy másnál is ilyen most? -
StormLine
senior tag
Ma 19 órakor találkozzunk San Franciscoban egy közös gurulásra. Célba veszünk néhány HQval rendelkező nagyvárost. Induláskor a random.orgon kisorsolok egyet az 5ből (Detroit, New York, Miami, Las Vegas, Los Angeles) és oda megyünk. Amikor megérkeztünk kisorsolom a következőt, és így tovább amíg meg nem unjuk. Én C speccel kezdek, de lehet jönni akármivel.
-
Elmör
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
Nekem mostanában pont hogy többet ad, kb 10X többet mint régen, pedig szinte semmit sem csináltam máshogy, ezért nem is értettem hogyan lehet elérni napi 10000-es keresetet, nekem mindig 2400-4000 között mozgott napi 2 faction missionökkel is, aztán volt egy frissítés és azóta alapból 20000 felett kapok kicsivel mindig, úgyhogy lazán tartom a 2 misi feletti összeget mégha veszek is mindig új matricákat is 20K-ért meg ilyesmi.

-
noblem1983
senior tag
válasz
Mike Farrel
üzenetére
Mert észrevették, hogy mindenki rendesen megszedte magát és már nem tud mit kezdeni a sok buck-al. De nem is baj legalább van miért küzdenie az újoncoknak. Igazából nekem az sem tetszett, hogy Season Passal ingyen vehetem a kocsikat pedig szívesen megadtam volna értük az árukat.
-
Vityaa
tag
Hétvégén jó lenne valami gurulást rendezni.

-
ricshard444
veterán
Az időjárás változás bekerül valaha a játékba vagy már rég elvetették?
-
UFO1
senior tag
válasz
Bandi821
üzenetére
Ezért jobb előbb beleolvasni a fórumba vagy kérdezni játék előtt. Én is csak januárban kezdtem addig összeszedtem az infókat mit hogy kell.
Először M, nagy térkép, ugye itt az Ő, Ú betűkkel tudsz keresni, hogy mit akarsz látni + B-vel szűrni.
HQ = Headquarters, tehát a garázsod. Be lehet lépni a mobil „telefonról” is ESC ugye, ez sok mindenre jó csak próbálgatni kell!
A nagy S, D, stb. a spec-ekhez tartozó tuning műhely.
Az a kocsi ikon meg az autó piac.
A kék bisz-baszokat keresd a térképen.A perk-ek azért fontosak, mert a nélkül nem tudsz NOS-al indulni, kevesebb kp-t, XP-t kapsz, drágábban kapod az alkatrészeket, és az autó tulajdonságait is erősíti, stb., stb.
Különben sem értem miért kell egy olyan kocsit megvenni CC-ért ami játékpénzért is megvehető, pláne, hogy csak 1 spec-re használható. -
Bandi821
tag
szia,
köszi az infót. Most még ugyan próbálom emészteni, mert van pár dolog, amit még nem nagyon vágok. pl. mit értesz HQ alatt? A perk duplázót hol találom? Sajnos így akkor a 100000 CC buktam, mert már vettem belőle egy aventadort, de azt legalább 30% kedvezménnyel, azt viszont automatikusan felajánlotta.
-
UFO1
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Mondom állítsd be azt a vinyot amit szeretnél utána másold be amit leírtam vagy alapértelmezett gomb és beállítja magától, ha nem fosik be közben az uborka.
Én is küzdöttem vele mire rájöttem mi a gebasz. -
-
UFO1
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Esetleg azt próbáld, meg hogy uplay-en fogaskerék/beállításoknál/letöltéseknél összes játéktelepítő törlése utána állítsd be a vinyot ahova akarod.
Így kell kinéznie, mondjuk D:/Ubisoft Game launcher/cache/installers ez a gyorsitotár és D:/Ubisoft Game launcher/games a letöltés helye.
Nálam azt hiszem a vinyo beállítások után az alapértelmezett gomb oldotta meg.Általános: összes pipa.
Hálózat: poxi pipa, típus automata.
Utána mentés. -
UFO1
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Vírusirtó + egyéb védelem nem kavar be? Igaz nekem magától átengedte mindenen, pedig van még naplózó figyelő + egy féreg irtó is ja és 2 tűzfal.
-
UFO1
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nekem is volt hasonló, bár az üzenetre már nem emlékszem. Vársz türelmesen és mikor az ubi úgy gondolja letöltheted, nekem 2 órát kellett várnom.
Nekem még a letöltés gomb sem jelet meg!
-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Erre nincs megoldás? Azért jó lenne, ha hozzáférhetnék.

-
UFO1
senior tag
válasz
Bandi821
üzenetére
Told végig vagy ameddig tudod a sztorit (a láda törögetős baromságot úgyse tudod egyedül megcsinálni) úgy meglesz az 50-es szint. HQ-ban ahogy kapsz perk-et azt először tedd a perk duplázóra utána a kp. növelőkre, ha venni akarsz valamit F1 és pakold át az autó vásárlás kp. csökkentőhöz -30%. Van alkatrész árcsökkentő perk is. Amikor megkapod a 100.000 CC-t használd fel mind a perk-ekhez, mert azt csak rendes pénzért vehetsz.
Fentebb írtam, hogy tudsz még pénzt szerezni. Mondjuk pont megszívtad, mert a barátküldős factions missions időtartamát most növelték a nyerhető összeget meg csökkentették, de ezt is leírták már előttem.
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
pár napja elkezdtem tolni a játékot, van pár kisebb problémám, pl.: U-Play állandóan ledob, meg itt is belefutottam abba, mint Far Cry4-nél, hogy hiába vettem meg a limited edition-t, a plusz tartalmakhoz kapott kódok nem aktiválhatóak, szóval megint írhatok a support-nak. Ez még eddig oké, a szokásos bénázás, viszont a játékmenetben is egy kicsit bizonytalan vagyok. Gondoltam, hogy majd itt mindenféle járművet ki lehet próbálni, de piszkos nehezen jön össze a pénz, amiből egyáltalán vásárolni tudnék és a kínálat se túl nagy. Valamit rosszul csinálok? Hogy lehet pénzt keresni, hol vannak a verdák? Már a 35-ös szinten vagyok és még nem nagyon volt semmi, ill. azt se találtam meg, hogy a szintlépésekhez milyen jutalom tartozik. Van egyáltalán valahol egy részletesebb leírás a játékmenetről?
Válaszokat előre is köszönöm!
üdv.: Bandi
-
batai15
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
Óriásit csalódtam benne így nálam hamar abba maradt.
-
Elmör
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Elég szomorú, hogy ezért fizettem 10K-t + SP-t is, de néha még felnézek 1 órát autókázni, hogy mindegyiket kipróbáljam szép lassan, meg a kocsikat felhúzni azon osztályokban ahol még nem 1299-esek, na meg gyűjteni az awardokat, van 1 olyan, hogy játsz a játékkal júli 4-én, na addig tuti fent lesz.

Ha lesz második rész azt nem veszem meg, max ha itt 3 hónap után azt olvasom, hogy még mindig jó.

-
ricshard444
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Megjelenés után pár hónappal?
Persze tudom, hogy hogyan érted.Nekem van kb 30 ismerősöm, ha néha ránézek a Uplay-re, akkor max 1-2 tolja, az első hónapban pedig nem volt olyan, hogy ne lett volna 8-10 a játékban.
Már én sem játszom ( most nincs gépem pár hónapig, így elég nehéz lenne....) rendesen, ha elkap a feeling, akkor szimpla autókkal kocsikázom 1-2 órát, de az első 2 hétben nem volt olyan nap, hogy ne tettem volna bele 5-6 órát.
A Ubisoft szépen lassan elereszti /nem mintha annyi erőt fektettek volna bele/, majd jön esetleg a 2. rész, de már nem kell sok mindenre számítani, ez köztudott volt megjelenés után nem sokkal.
-
batai15
félisten
Meglepett hogy még él a játék.
-
Mike Farrel
tag
válasz
StormLine
üzenetére
Ezeket ma néztem én is, hogy 12 óra, meg van olyan 80000-es küldi is ami eddig ha friendet küldtél adott 16000-et most meg csak 8-at. Én betudtam az egészet annak, hogy elseje van.
Amúgy picit változtattak a factionök útvonalán is. Ma végigmentem azon, ahol new yorkból raid kocsival kell lemenni a mexikói határig (nem jut eszembe a neve) és eddig szinte majdnem végig betonon vitt, most pedig a gps szó szerint árkon bokron keresztül navigál, csak hidaknál visz fel az útra. Kicsit meg is lepődtem rajta.

-
StormLine
senior tag
Mai változások a faction missionre barát küldésében: A hosszúk tovább tartanak, feleannyi pénzt kapunk, de 3szor több RPt. A hosszúk 12 óráig tartanak, bár mielőtt elindítom csak 3 órát ír (annyi volt még a változás előtt hajnalban). Balancing az indoklás, azaz kiegyensúlyozás. Barát küldéséből túl sok pénz folyt be, és ezzel egyet is értek. Az RP miatt viszont magasabb lesz a fizetés (spoils), plusz azt 18.án is emelték. Itt a bejelentés.
Amúgy egyszerre max 10re lehet küldeni, de ez eddig is így volt. Ha mi magunk teljesítjük a futamokat azért ugyanannyi pénzt és RPt kapunk mint eddig. Az XPt nem tudom, de az nem is olyan lényeges.
-
UFO1
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Az egyik lehetőség az amit alattad írtak elküldesz a barátlistádról minél több embert factions missions-ra. Itt nem árt, ha van neki olyan autója mint a küldetés típusa és az jól fel van húzva (car lvl ki van írva). Igaz ez csak virtuális verseny, de még így is van, hogy nem sikerül teljesíteniük. Van 5db 176.000-es ez 32.000-et fizet, ha sikeres. Van ugyanennyi 88.000-es ez 16.000-et. A többi kisebb 5x66.000, 6x33.000, 9x8.800, 6x4.400-as, ha mindegyiken tudsz indítani valakit kb. 350.000-et hoz 3 óránként. A teljes összeg 18%-át adja, persze előtte ki kell max.-olni a kp. perkeket.
A másik lehetőség elmész PvP-ni itt kb. 10-16.000-et ad (ezt most vitték lejjebb). Azt nem tudom haverokkal ugyanennyi e.
A két fentin kívül elmehetsz drift-elni, akár salakra/jégre valami rally (D) géppel, vagy a hegyi szerpentinekre egy sportkocsival (P). Esetleg ugrálni egy hullámosabb szakaszra, ehhez valami nagyon stabil semlegesen ugró tereprally (R) járgány ajánlott. Utóbbihoz Vegas alatt (a szélerőműveknél) találtam használható helyet, ha jó irányból indulsz (Vegas legyen oldalra) 1-1 kombináció 2.000-et hoz, így kb. 5-10 perc alatt 50-100.000-et lehet összekaparni. Drift-elésnél ugyanez a helyzet minél hosszabban sikerül (nagyobb lesz a szorzó, 2x-es körül kb. 2.000 bucks), annál hamarabb jön a lé.
A kocsikat előtte legalább 1200 körülire fel kell húzni.Más:
Itt mit kell csinálni: Find 2 wreck parts. -
noblem1983
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
El kell küldeni frakció küldetésekre a cimborákat. Amit ugye valójában ők nem futnak le csak úgy képletesen teljesítik.
-
hszilard666
veterán
válasz
StormLine
üzenetére
Az a kemény hogy februárban 1x sikerült, ment rendesen de azóta csak ma indítottam el először és megint hülyéskedett. Az újraindítás sem segített. Ha javítani akarom levonja a mobil mechanicnál és a hq ban is a zsetont. Ha már zseton:
Ti hogy szoktatok irdatlan mennyiségű pénzre szert tenni? eddig a way out west missionben farmoltam, de azt kipeccselték a gammából :/ -
StormLine
senior tag
Mai képek:
Van kedvetek ebben az offroados challengeben csapatosan részt venni? Összejönnénk mondjuk 20 órakor vagy amikor ráértek, valaki rábökne egy úttól távol eső pontra és megkeresnénk a legterepesebb odavezető utat.
(#4138) iszilard:
Februárban is ez a sikertelen szinronizálás volt neked, most újraindítással nem jön helyre?
Próbáltad a mobile mechanic-kel meg HQban is szerelni? Kiír valamit? Levonja a pénzt? -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Vagyis kettő:
Az uplay ha el akarom indítani a crew-t azt írj hogy nem sikerült szinkronizálni az eredményeket. Csak a kihagy gombbal tudok belépni a játékba. Lehet ebből valami problémám?
A másik az hogy valamiért egyetlen egy autó nem javul meg magától soha:
A 69' es dodge charger, és pokolian zavar. Mi lehet a problem?
Köszönöm a segítséget! -
Mike Farrel
tag
Na március 30-tól egészen április 3-ig Off-roadra fel!
-
kozi71
senior tag
Lopja a pénzem a játék!

Úgy jöttem rá, hogy elértem a 9 999 999 értéket, de ez után már nem számolja a pénzt. Viszont ha vásárolsz rögtön csökkenti ezt. -
StormLine
senior tag
válasz
amadeuxs
üzenetére
Oké, akkor most vasárnap lesz. Mindenki hozzon majd egy Hummert, specet majd a terepviszonyoknak vagy egyéni igényeknek megfelelően választunk. Fullstock is játszik. Azon kívül dirt, perf és raid van még belőle. Vasárnap 17 órára tervezem, de ha valakinek nem jó akkor arrébb tehetjük. Gyülekezőhelyet majd töltök fel később. A játék lényege pedig hogy valaki magára haragítja a rendőröket, lehetőleg 5-ös szintet elérve, aztán ha van kedve meglép, ha van kedve püföli a zsernyákokat. A többiek pedig segítenek. Ha az üldözöttnek sikerül felszívódnia akkor jó eséllyel valaki másra rászállnak a fakabátok mivel a többiek is rendetlenkednek. Megadott útvonal nincs, arra megyünk amerre a menekülő.
Azért utána hétvégére is kiötölünk majd valamit. Ha gondoljátok egyeztethetünk előre időpontot.
-
Crampus
csendes tag
Sziasztok! Eladnám dobozos játékomat, hogyan tudom deaktiválni a kódomat, hogy más tudjon vele játszani? Köszi!
-
StormLine
senior tag
válasz
Mike Farrel
üzenetére
Későn találtam ki hogy mi legyen mára. Azért 5-en így is összejöttünk, de nem tudtunk együtt menni, pedig többször is megpróbáltuk egyberakni a 2 crew-t. Úgyhogy rendes csoportkép se készült.
Két hét múlva csapatos rendőr piszkálást tervezek Hummerekkel. Addig mindenki összeszedheti rá a pénzt akinek nincs meg. PVPvel és factionözéssel hamar megvan rá az az egymillió. Meg perk is van rá hogy olcsóbb legyen.
Jövő vasárnapra is szervezek valamit ha nincs más aki elvállalná.
-
amadeuxs
tag
Sziasztok, na ez ma jo volt, leszámitva a megzakkant forgalmat sok reszeg sofort, ach. meg januari cruisoknal marha jo volt hogy mindenki latta a masikat, most mar csak a csapattagokat vagy meg azokat sem, ez a jatek valahogy rosszabb rosszabb nekem, az allando lag es be - be akadás, ach tiszta marhasag.
kar erte,
-
amadeuxs
tag
hali, mar en is a francia negyedben varok

-
CJ3
senior tag
Meglett a ludas----- az AMD nek van egy gamer programja vagy mi és ott irta h egy optimalizálatlan játékom van, rámentem h optimalizálja és a The Crew volt az tehát belenyúlt a gyári játékba ez okozta a kifagyást.....Mik vannak

Egyre optimalizáltabb a játék, és szépült is, az időjárás, az elmosódás, utak stb fain nagyon

-
RichieTri
senior tag
ezzel az új "peccsel" gyakorlatilag megölték a játékot...
most már minden béna balf@sz képes futamot nyerni.! miért?
eddig is volt, hogy frontálisan ütköztél (PvP) és mentél tovább. kicsit lelassultál ugyan, de semmi gond.
tegnap belső íven(jobbkanyar) kerülöm a kamiont!, csávókám a bal sávban beleszáll.megyek tovább nézem a távolságot.10m-ről 70re csökkent a távolság! "hátnemértedvazze" frontálisan...
nem mondom, hogy most bántam meg igazán a játék vásárlást. asszem' jobb lett volna fh2-t venni.
most itt marad a faction mission. vagy a lányommal csinálunk szívecskés hummer-t
kb. erre jó is lesz.
k@pd be Ubisoft -
StormLine
senior tag
A tegnapi patchről:
Új verziószám: 413518
Új specek: Camaro (C), Impala (C), Silverado (D), Charger (C), Focus (C), Shelby GT 500 (C)
Új faction missionök: Route 66, Bayou Brawl, The Score, A Fistful Of Dirt, Supersonic
Az utolsó nem volt benne az előzetes hírben, meg a térképen sincs újnak jelölve (kékkel).
A St. Louis Setupot és a Way Out Westet még nem rakták vissza.A statok részben javultak, mint az előző hónapban, de még mindig nem ideális.
A faction spoils többszöröse az eddiginek, így elég könnyű elérni a 36000-es awardot. A Uplay siteon láttam hogy sok barát megszerezte az utolsó 10 Uplay pontját, gondolom az a 10000-es volt. Üdv a klubban.
A PVP menü jó lett, lehet már spec és játékmód (amiből már 3 van) szerint szűrni. A crew menük is kicsit meg lettek változtatva. A több soros menükben görög a szöveg a kurzor alatt (nem a nyelve, hanem scrollozódik), így könnyebben kezelhető.
A nitró kamera nem rángat annyira. A patch előtt zavaró volt, így már sokkal jobb.
A crash cam jóval megengedőbb, nagyobb karambol kell ahhoz hogy bejöjjön. Objektumokkal való ütközés kevésbé lassít. Ez utóbbi kettő nem tudom hogy jó-e, de könnyíti a játékot. Ha ezek miatt sokan fognak játszani és jó támogatást kapunk a játékra akkor már megérte.
Az átvezető animációkban még mindig akadozik a kocsi.
Térkép bug javítva. Jobb később mint még később.
A wallridehoz írták hogy növelik a súrlódást a kocsi és a fal között, mondják meg a PVPsek vagy valaki hogy mennyire sikerült.
A szélárnyékkal is csináltak valamit, néha jó, néha nem, erről is mondjatok tapasztalatot. -
amadeuxs
tag
Na ma par het nyugis jatek utan ujra crash volt, ach, hogy mit tojhattak megint el a patch-el.
-
StormLine
senior tag
Leállították a szervert, megy fel rá a patch.
Ma 20 órakor írjon rám Uplayen aki akar jönni egy közös Blitz Brawlozásra. Találkozóhely nincs, mert privát PVP lobbyban leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Windows 10
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval ennyi volt..
Majd egyszer kipróbálom őket.