Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
sziasztok!
Ha valaki uplay-en vásárolja meg a játékot és az ismerőse pedig steam akkor együtt tudnak játszani? -
Omis
senior tag
340mb patch
az nem is rossz
-
KenBlock43
tag
Látom a mostani patchben sem volt semmi olyan, hogy optimalizálták volna a játékot. Nem is lesz abból már semmi? Hihetetlen, akinek régen ment, most meg nem, az így járt?

Mindig ha van valami javítás, reménykedek benne, hogy kicsit hátha javítanak az optimalizáción, de soha semmi ilyen.
-
nap
addikt
Valöszínűleg a hálózati kapcsolat miatt van ez, mert tegnap mentem egy gyerekkel, aki folyamatosan ugált előre-hátra, ott volt a hátam mögött, mellettem, és előttem is.

Amit még nagyon utálok: összejön végre egy értelmes társaság, akik nem lökdösődősek, lehet velük versenyezni, erre bejön egy kiskancsó, indít egy koronás pályát, ekkor lelép a társaság fele, azt amikor látja, hogy nagyon el lesz kenve a szája, akkor ö is kilép. Hát anyád! Ezért kellett szétqrni a játékot?
-
törölt tag
Mi a rákért nem indul el a sima crew?
Most telepítettem fel cdről, aktiváltam is de csak a wild run indul el amit nem is telepítettem... De az meg demoban.. Szerintetek mi lehet a baj? -
Darko_addict
őstag
-
nap
addikt
Nyomtuk a pvp versenyt, egy kissé le voltam maradva, de fokozatosan hoztam be a lemaradásomat. Kb egy kocsihossz volt a másik előnye, amikor beértünk a célba. Erre engem jelölt meg első befutónak. Csak néztem, hogy hát így ezt hogy?
-
https://youtu.be/-MBh-aHt61s
Ha valaki még nem látta alulról a játékteret,íme.
-
törölt tag
Milyen játékokat ajánlanátok amik hasonló autóversenyzős multis?
-
törölt tag
Sziasztok,
Meg szeretném venni a sima The Crew játékot csak félek, hogy nem lesznek elegen a multiban.
Szerintetek vegyem meg vagy keressek más játékot? -
-
regener
veterán
-
marilllyo
veterán
Srácok! Akinek csak az alapjáték van meg...tud coop-ban együtt játszani azokkal akiknek a Wild Run is megvan?
-
StormLine
senior tag
Az is valami.
De nem az igazi.(#5570) W h o z Z y:
A uplay.ubi.com oldalon menj rá hogy "Log In", majd "Forgot your password?" és ott add meg az email címeidet egyesével addig amíg az egyik érvényes cím lesz. Akkor gondolom kapsz egy emailt ami leírja hogy hogy kaphatsz új jelszót. Ha az megvan akkor be tudsz lépni a Uplay kliens szoftverbe (ami a fenti oldalról letölthető). Ha a megfelelő accounttal léptél be akkor a játéknak látszania kell ott és onnan tudod indítani. -
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nem akarok 2-3 másodperces időt. Jó nekem az amit meg tudok futni rendesen.

-
Ma futottam egy olyan drag futamot,hogy a célvonal mögül indultam,oda tett a játék.Megfordultam és futottan egy 19 másodperces időt. Lehetett volna sokkal jobb is,de próbáltam normál időt futni.vicc ez a játék.

-
W h o z Z y
tag
Sziasztok!
Nem tudom az e-mail címem amin a játék van,csak az aktiváló kulcs van meg.Esetleg ezzel meg tudnám valahol kérdezni az e-mail címet? -
Sjuuc55
csendes tag
Sziasztok! Én most jutottam hozzá a játékhoz, aktiv játékos leszek, szeretném ha felvennétek barátnak a játékban, hogy egymás segitségére lehessünk. Esetleg aki szintén mostanában kezdte, azzal társulhatnánk a pörgetésben😄😄 a nevem: Sjuuc55
-
-
StormLine
senior tag
válasz
regener
üzenetére
Nálam nincs ilyesmi (GTX 970nel). Viszont jó lenne felhasználni ezt az információt valahogy arra hogy éjszaka kivilágítatlan helyeken is normálisan lássunk, mert ahogy a WR óta van az katasztrófa. Nálad sok AAval olyan mintha nem töltené be a városi világítást. A WRrel sokmindennek a betöltését is elszúrták. Próbálgasd többféle driverrel ha még nem tetted meg, vagy esetleg SSDre telepítsd a játékot.
-
orc88
őstag
válasz
cross56
üzenetére
Fullstockban minden autónak megvan a maga "személyisége". Viszont, amint átalakítod egy adott specre, akkor a játék úgy változtatja meg a tulajdonságait, hogy illeszkedjen abban a specben található kocsikkal. (Tehát gyorsulását, végsebességét, tapadását nagyjából balanszolja a többihez képest.)
-
cross56
senior tag
Az hogy a lótúróba lehet, hogy megvettem a köneigsegg agera r-t, és jól megtuningoltam perf-ben, és sokkal lassabb mint amúgy stock-ban??? ha ezt tudom nem verem el tuningokra a pénzemet...
-
orc88
őstag
Januári summit fődíja valószínüleg a BMW R1200GS lesz. Autónak jobban örültem volna

-
regener
veterán
-
StormLine
senior tag
Átléptem az 1000 óra játékidőt a játékban.

(Pár ember nevét kitöröltem a képen akik hátha nem akarják megjeleníteni a nevüket.)
Ezen az oldalon ti is meg tudjátok nézni a saját és barátaitok játékidejét és pénzét.
Kár hogy a Driver ID-ban az adatok egy használhatatlan katyvasz.
Köze nincs a Uplayeshez. Megjelenéskor nem rögzítette a játék a statisztikákat normálisan. Ezt pár hónappal később elvileg nagyjából javították, de régi játékosoknak már nem tudják visszahozni ami elveszett. Akik az utóbbi pár hónapban kezdték a játékot: nektek hogy működik? Jók az adatok?
-
Omis
senior tag
én lehet lassan elcserélem vagy eladom 1 héten jó ha játszom 2,5 órát vele.
lv 50 pénz nincs sok,kocsik pagani, koenigsegg,Lambó,Ferrari,Mclaren,Tvr,M5, amik 1200 pontosak a legnagyobb 1225,a többi sem ratyi de nem jut eszembe felsorolni az összeset
Dobozos.2 db autócsomaggal. -
krisz901
csendes tag
van olyas valaki, aki még csak maximum 600-700as autókkal tolja?
mert nincsen kivel játszanom MÉG, magyarokkal nem találkoztam.. 
-
Csapoati
nagyúr
Na, meglett mindenkinek a Lotus Evora?

-
Engem szivat a játék PVP-ben mostanában. Keresztbe csuklós busz az út közepén,rámkanyarodó teherautók,teljesen kiszámithatatlanul feltűnő szellemautók,de van olyan,hogy bele akadok csak simán az útba is.

-
Darko_addict
őstag
Új kedvenc autóm:

[kép] - brutál jól néz ki.
(kár, hogy tömörítés nélkül sem adja vissza a rendes játékbeli grafit a kép)
-
krisz901
csendes tag
na és single kb hányas szinten ér véget?
mert 45ös vagyok, de még mindig jönnek a szaros küöldetések és bevallom,kicsit unom a karriert már
de azt mondják,hogy utána indul csak be a játék, szóval igyekszek kitartani. -
krisz901
csendes tag
hali azt szeretném kérdezni,hogy előbb végig vigyem a single részt, vagy már pvpzhetek az elején és. minek van értelme?
-
Amur
addikt
Nekem már megvan egy ideje win7 alatt simán megy.
Megvettem a gyerköcnek, az ő gépén win10 van, első nap elindította, játszott vele gond nélkül, másnap viszont már nem indult el a játék.(steam-es).
A play-re katt., kicsit homokóra majd semmi. A task-ok között nem látszik hogy elindult volna.
Semmi hibaüzi, csak egyszerűen nem indul. -
lanikai
aktív tag
válasz
drmazsi
üzenetére
szerintem streetnél kb a legfeleslegesebb ezen filózni
én P-C autóknál speedre rakok WR megjelenés óta (előtte suspension-differential-tires-weight reduction grip, maradék speed) végsebességet ezekben az osztályokban éred el leggyakrabban, ott pedig számít (mindegyiknél persze, de egy lassú street pályán nem tartom lényegesnek)
drag: acc vagy grip, pálya hosszától függően
szerencse, hogy nem bugos a játék (summit pvp, bike-only verseny)
-
orc88
őstag
Én szinte mindenhol Speed és Grip bonuszt használok nagyjábol egyenlő arányban de ez vezetési stilustol fugg. (Bill hc mód / kontroller sport)
-
Mike Farrel
tag
válasz
drmazsi
üzenetére
Szerintem Street/Dirt/Raid kategóriában a gyorsulás és a végsebesség az amire ki kell hegyezni az autókat.
Streetben a F150 és a KTM az, amit ha így kihegyezel szinte verhetetlen. De a Mini és a Skyline se rossz.
Raidben a Skyline, Buggy az ami rohadt gyors, ha végsebességre és gyorsulásra vannak kihegyezve, esetleg a Hummer.
Dirtben pedig a 370Z, Skyline, Charger SRT8 amik rohadtul jók ezekre a dolgokra kihegyezve. -
RichieTri
senior tag
-
drmazsi
aktív tag
válasz
lanikai
üzenetére
Köszönöm!
Az lenne még a kérdésem, hogy melyik osztálynál milyen pluszt adó part-ot használtok?
Pl : Drag-nél megfigyeltem, hogy ha speed parts helyett gripet adok a kocsira, akkor jobban megtartja a végsebességét..
Tehét Streetnél mire adjak? Grip, Speed, Acceleration, Break?
Meg ugye a többi osztálynál mire érdemesebb inkább hogy jobb helyezéseket érjek el mind Summiton, mind PVP-ben?Ha valaki tudja ezeket szívesen vesszük itt szerintem mindannyian

Ha valamit megtudok megosztom én is. -
lanikai
aktív tag
válasz
drmazsi
üzenetére
szia
S- Mini Cooper/Skyline/F150/(KTM)
D- Focus/F150/(KTM)
P- Huayra/LaFerrari/Lotus Exige/Mclaren F1/Ferrari 458/Nissan Fairlady Z432/(Kawasaki Ninja/BMW S1000RR)
R- RUF3400K/Chevrolet Silverado/Skyline/(KTM)
C- Ferrari458/Ford GT/Mclaren 12C/(Kawasaki Ninja/BMW S1000RR)
Drift- 1967 Shelby/BMW M5
Monster- Abarth/Skyline
Drag- RUF CTR3 -
-
drmazsi
aktív tag
Üdv!
Boldog Új Évet!
Nemrég kaptam meg a játékot (Wild run-nal együtt) és az lenne a kérdésem, hogy mely kocsik a legjobbak a saját osztályukon belül?
Én perpill most ezeket használom(1299-es tuninggal) :
S-re Skyline
C-re Lamborghini gallardo LP 570-4
D-re Skyline
R-re 370Z
P-re Mclaren F1 (Illetve Koenigsegg)
Drag-re Dodge Viper
Drift-re Skyline
Monster még semmiDe úgy érzem h PVP-nél nem a legerősebbek. Ha tudtok kocsikat ajánlani cserére, azt megköszönöm!
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nekem csak azt írja a rewardsnál (B betű a summit főmenüjében).
-
Vityaa
tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Farkasokhoz, 7-es rank. Hogyan tudok feljebb kerülni, hogy több pénzt adjon, Faction missionoket kellene csinálnom vagy PVP-t?
-
StormLine
senior tag
Érdekes hogy ma is minden belépésnél megkapom a faction spoilst. Pedig már nincsenek a bonus faction missionök. Ugyanis a bonus faction missionök elérhetősége bugos volt, amit elvileg a decemberi patchben javítottak. Vélhetően azzal volt összefüggésben a mostani bug, azért írtam hogy egy dolgot javítanak, egy másik dolog elromlik a javítástól. Ezek szerint mégse azzal van összefüggésben, vagy valami turpisság van még itt. Most viszont eleinte nem lehet vele sokat kaszálni, mert ma új faction war kezdődött és megint kicsi a fizetés, de észrevettem hogy amikor faction rangot lépek akkor a fizetés rögtön a következő belépésnél több lesz, szóval nem kell a következő napig várni.
-
Csapoati
nagyúr
Lotus Evorában gazdag új évet mindenkinek!

-
regener
veterán
BÚÉK mindenkinek előre is!

-
Vityaa
tag
Nekem is megadja minden belépésnél. De miért csak 7594-et ad?
-
sunny84
senior tag
először is BUÉK mindenkinek

másodszor meg eladó egy the crew limited edition + uplay acc meg minden , belefáradtam nem küzdök tovább
érd priviben -
Omis
senior tag
tényleg működik a be ki lépéses dolog.és adja a manit
csak nekem keveset 18e
-
UFO1
senior tag
válasz
tyielow
üzenetére
Nem tudom mi a gond minden verseny (faction,- story missions, minden skill, PvP) adhat alkatrészt. Keress egy neked tetszőt van ahol szinte csak azt ad nem festést vagy karosszéria elemet.
Régebben ki kellet ugrálni (az volt a legkönnyebb) nekem 1 spec sem lett úgy 1299-es, most szinte mindenhol azt kapok.(#5497) Barthezz2
Nálam a sima 2 ajtós úgy fordul mint a gokart (próbáltam az üres 4 ajtóst nem vettem észre lényeges különbséget) a C-s kicsit nehezebben, de még így is jobb mint az Alfa ami elfelejtett fordulni. Városi pályán vagy hegyi szerpentinen csak azzal megyek kanyar előtt kicsit megfékezem, befordítom és 4 kerékkel csúszik be az ívre. Az is igaz csak grip-es cuccok vannak benne. -
orc88
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Ford GT, 370z, Hot Rod, McLaren 12c
-
tyielow
aktív tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
hát nekem 17 ezret ad loginonként. és rohadt lassan tölt be a crew. 4x beléptem ma azt hello.
Jól manőverezhetőnek ajánlanám a 2012 Dodge Challenger-t

-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Ferrari 458 és a Saleen (melléfogás) mellé kellene még kiváló C autó, mit javasoltok? Nissan Skyline, McLaren 12C vagy valami más?
-
Darko_addict
őstag
4 millió után meguntam az életemet is! 2M-t azonnal elköltöttem új kocsikra, 2-t meg tartalékra szánok. Elégedett vagyok a mai napi bevételekkel.

Kereken 1 perc 51 másodperc telt el 2 pénznyeremény között, szóval alapvetően kiba**** gyorsan jön a pénz, de fárasztó. -
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
U.i.: megcsináltam egy PvP-t és már nekem is 73k-t ad.
-
-
válasz
Darko_addict
üzenetére
Csak nálam hülyült meg a játék? Ötször léptem be ma és minden alkalommal megkaptam a napi küldetés pénzt. 5*76000.

-
tyielow
aktív tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Köszi rápróbálok!
A tuning műhelyben csak a már megszerzett cuccokat rakhatom fel nem? Nem lehet csak úgy kivásárolni egy fullos 1199-es autót tudtommal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Assetto Corsa EVO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az nem is rossz

Így lehet ilyen 2-3 mp-es futamokat menni.