Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike Farrel
tag
válasz
Zozzz2000
üzenetére
Ilyen problémám nekem is volt, plusz térkép betöltési gondok, amíg laptopon játszottam. Talán WR-hez gyenge volt a gép vagy a cf-et nem szerette fogalmam sincs, de most összeraktam magamnak egy "játszós" gépet amit az adatlapomon látsz, kivéve a videó kártyát, az egy HD 7870 és ezzel megszűntek teljesen ezek a problémák. Próbáld meg esetleg azt, hogy rakd SSD-re a játékot, vagy esetleg próbálj ki egy másik vga-t ha van rá lehetőséged.
-
orc88
őstag
-
orc88
őstag
Üdv!
Ha csak a sima crew-ot veszed meg, akkor is hozzáférhetsz a teljes területhez, és az össze kocsihoz ami bent van (kivéve a Season Pass dlc-seket). A motorok, monster truck, dragster, drift nem lesz elérhető neked, illetve a többi WR újítás sem pl: Freedrive challenge, Stunts, Crew Finder, Summit. Kezdetben elég lehet a sima crew, és ha tetszik, akkor majd később megveheted hozzá a WR-t is.
-
.LnB
titán
Sziasztok.
A The Division miatt feltettem a Uplay-t. És láttam, hogy ki lehet próbálni a The Crew-t. Eddig abszolút nem érdekelt a játék, de a próba után nagyon pozitívan csalódtam. Én inkább a szimulátorokat szeretem, és hát a vezetési élmény elég gáz, viszont a világ, a játék ügyesen ki van találva.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi van ha csak a sima The Crew-t veszem meg, és nem a Wild Run-t? Vagy érdemesebb az utóbbit?Előre is köszi a választ.
-
dzoli87
aktív tag
Sziasztok!
Az én konfigom:
I7 3770
Sapphire R9 380X 4GB
8GB 1600MHz rendszer.
1080p minden high-on FXAA.
Konstans akadozik!
W10 x64 Crimson 16.1.1
Más játéknál nem tapasztaltam!
Windows7-el is néztem ott is jelen van Crimson 15.12-vel.
A 3001-és port forwardolva van, azt írja moderate, lehet köze ennek vagy más irányban keressem a hibát?! -
StormLine
senior tag
Drifthez sokan szeretik az M5öt, én is, plusz a 2010es Camarot. Nem kell magas szintű autó ahhoz hogy sok pontot szerezz. A beállítások úgy legyenek ahogy neked a legjobb.
Az all driving help sokmindenbe belenyúl, még a kormányzásba is, amit nagyon utálok. A sport már kevesebb dologba nyúl bele, a hardcore meg méginkább, úgy már eléggé könnyen kipörögnek a kerekek. Nem biztos hogy a hardcore a legjobb a drifthez mert a drift spec alapból úgy van megcsinálva hogy könnyen megcsúszik az autó. A sport és a hardcore nem nyúl bele a kormányzásba, úgyhogy inkább azokat érdemes használni.
-
underx
csendes tag
Sziasztok!
Én Xbox One-on játszom , keresek olyan embert ki esténként tolná velem . Live idm: oo mad jason oo
Más !
Szeretnék segítséget kérni több dologhoz a mostani SUMMIT hoz.DRAG mivel érdemes most mennem ? Most nem tudom miért de nagyon le van maradva a RUF-om .
DRIFT hát itt lenne sok kérdésem :
-ezen az esős pályán melyik autó a legjobban kezelhető ?
-az autót hogy állítsam ben ACE ? SPEED ? GRIP ? BREAK ?
-beállításoknál mit ? SPORT ? HARD ? Melyik csúszkát mire állítsam ?
RAID (escape) mostaniban melyik lenne a leggyorsabb , vagyis úgy álltalában melyik a legjobb ?
C-ben melyik a legjobban kezelhető gép a motorokon kívül? Most van egy LAMBOM de kezelhetőségre egy foss.köszi attila
-
SRII
őstag
HI!
A mobil alkalmazást én miért nem tudom használni?(piros)
pc/a játékot végigvittem.. -
orc88
őstag
PvP-hez keresek társakat (akár Crew vs. Crew)
Csapatban mégis csak egyszerűbb, meg ott vannak az awardok is PvP-hez amiket csak crew-ban lehet megszerezni 
uPlay: ShaDo.OW -
tixem
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Semmi baj nincs velük, csak motoros ne legyen egyikben se.
-
Darko_addict
őstag
Crown és a pontra szaladgálós módok teljesen jók. Kell kis chill is a sok verseny között!
Nincs mostanában valami pénz glitch, bug? Kéne pár millijó!
-
StormLine
senior tag
-
RichieTri
senior tag
én ezt a crown marhaságot venném ki. azt aki kitalálta ezt az agyalágyult baromságot

-
tixem
addikt
-
regener
veterán
February patch notes:
A few changes are coming with the next major patch, check them out!
FeaturesPractice mode
This new game mode will allow players to access extreme missions outside of the Summit. Learn more about this new mode in the other dedicated news.
New Summit Qualifiers. New qualifier events and missions have been added to the upcoming Summit events.Handling update
Improved aerodynamics, better steering reactivity, improved counter steering, improved grip behavior, increased differences between Driving Help/Sport/Hardcore driving modes for:
- Chevrolet Corvette C3 FULL STOCK/PERF
- Alfa Romeo 4C FULL STOCK/PERF
- Hummer H1 FULL STOCK/STREET/PERF/DIRT/RAID
- Spyker C8 Aileron FULL STOCK/PERF
- Chevrolet Corvette C2 FULL STOCK/PERF
- Abarth 500 FULL STOCK/STREET/PERF
- Nissan Fairlady Z 432 (PS30) FULL STOCK/PERF/DIRT
- 1957 Cadillac Eldorado Brougham FULL STOCK/STREET/PERFBug fixes and improvements
- Friends Leaderboards: Improvements have been made to the friends leaderboards to show their current world ranking.
- Drift trial: Scoring areas have been added. If a player leave these areas he will no longer get points.
- Monster Arena challenges: The scoring have been slightly tuned to be more accurate.
- Summit: Qualifier rewards have been rebalanced.
- Improve vehicle’s picture: Improved quality for vehicles' icons in the headquarters.
The Crew Team -
csaba951
veterán
válasz
dzoli87
üzenetére
Ebben a kiadásban van benne az alapjáték is: The Crew Wild Run Edition.
Egyébként van olyan kiadása is, amiben -ezeken kívül- benne van még a Season Pass is. Eléggé kell figyelned ha olyan verziót akarsz venni amiben "minden benne van". (The Crew Wild Run Complete Edition) -
Üdv!
Kell külön hozzá,de meg lehet venni egyben is... -
dzoli87
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem (lehet butaság, de nekem nem egyértelmű), a Wild Run megvásárlásával az alapjátékot is megkapom vagy az kell külön hozzá?

-
Darko_addict
őstag
válasz
StormLine
üzenetére
Nekem alapvetően nagyon bejön a BMW! Motorozom a való életben és a legközelebbi kiszemeltek között van az R1200GS is, szóval nagyon örültem, hogy ezt adták. Hogy hasznos-e? Azt nem tudom, csak szaladgálok vele össze-vissza.

A 20k CC ajándék nekem azért tetszene (ha fixen ezt kapjuk), mert tudnék belőle venni 10 perket. Szerintem az a leghasznosabb elköltési lehetősége.
Köszi mindenkinek a hozzászólást!
-
StormLine
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Amikor az Evora volt másodszorra akkor én CC-t kaptam, elég szar volt.
-
RichieTri
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
ráadásul ez a motor semmire sem használható!
egyik specben sem állja meg a helyét.. sajnos
-
tipuka
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
ezen agyaltam ma én is... kíváncsiságból rámegyek a platinumra, hátha jön valami meglepi.
2 egyforma motort úgy se kapok gondolom, meg minek?! -
Darko_addict
őstag
Ha ezek a lusták megint a BMW-t sorsolják ki, az mit kap, akinek egyszer már meg van?
Lehet érdemesebb csak aranyat összeversenyezni, hogy legyen esély a motoron kívül másra is? -
Lendova
őstag
Urak, erről tudtok valamit: the crew session lost returning to free drive?
Már 2 hosszabb faction mission közbe így jártam, miközben coop-ban csináltuk cimborámmal. -
bepken
veterán
gondolkodtam rajta, hogy Humble akcióval beszerzem ezt a játékot, de elég keményen dolgozik rajta, hogy elvegye tőle a kedvem....
letöltöttem az Uplay-t, majd a játék trial verzióját. a dolog ott kezdődik, hogy az első indításkor csak gondolkodik a splash screen (még a uplay-es), azt mondja "Installing"....proci és memóriát zabálja mint állat, de fél órán keresztül...a vinyó viszont meg se moccan...tehát fogalmam sincs, hogy mit és mégis hogyan akarna telepíteni.
na de mondom kilövöm a francba ezt a processt, ekkor természetesen elindul a játék
mármint elindulna, ha most meg nem sz.patna ismét egy splash screen, mondván "loading saved data" .... mi az anyját akar ez betölteni? már hatszor újraindítottam, kilőttem a vírusírtót, tűzfalnál engedélyezve van.... mit akar még?vagy menjek inkább aludni

-
tixem
addikt
A koronás hülyeségtől én is sikítófrászt kapok, főleg ha tele van a szoba motoros tahókkal. 300 szinttel alacsonyabb motorokkal is lazán lehagyják a fullos kocsimat és ennek tetejébe még egy autó méretének elenyésző részét teszik ki, így eltalálni is mocskos nehéz őket.
Undorító ebből a szempontból a játék.Egyébként annyira lerí sokakról, hogy vagy ez az első autós játék amivel találkoztak, vagy csak simán analfabéták hozzá, hogy a koronás és a blitz brawl versenyeken mindig valahol elöl végeznek, csak nyomni kell a gázt meg trollkodni a másikkal.
Aztán amikor végre besorsolja a game a laguna secát circuit-ra úgy otthagyom őket, mint sz*t a vonat. Fogalmuk nincs arról mi az az ideális ív, éles kanyarokba fékezés nélkül esnek be 300-zal. Én meg szépen verem rájuk a másodperceket.
-
UFO1
senior tag
Én általában ki szoktam lépni, ha azt sorsolja a gép, pláne ha többen is azt választják, de az előző summit-on egész szórakoztató volt a Fiat monster-okkal az arénában az a gép amúgy sincs meg. Különben meg szorítsd erősen a billentyűt, gémpadot, kormányt (a megfelelőt kérem kiválasztani) és mormolj el pár imát, hogy ne az jöjjön ki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nap
addikt
Az utolsó láma kérdés erre a hétre: Le lehet tiltani bizonyos versenytípusokat?
Mert néha jó móka a koronás majomkodás, de többnyire szimplán fárasztó. Azonban a pontraállós verseny vonzza a tuskókat. Az ilyenek ritkán végeznek az élen, viszont szétcseszik a normális társaságot. -
-
nap
addikt
Mit kell tennem, ha kétszínű fényezést szeretnék?
-
tixem
addikt
Ruf rt35, 458, meg a két lotus csak season pass-el és wild run-nal elérhető? nem találom őket sehol, még mikrotranzakcióval sem.
-
Mike Farrel
tag
A következő frissítésben megérkezik a gyakorló mód:
-Lehetőség, hogy a felkészüljetek a következő Summitra, vagy csak hogy kipróbáljátok azon kívül is az Extrém Spec-eket. (Dr, Dg, Mr)
-Wild Run tulajdonosok: Folyamatosan következő 3 Summit/kvalifikáció extrém eseményeit (Drift Trial, Drag Trial, Monster Arena) előre kipróbálhatjátok, és gyakorolhattok, hogy élesben a maximumot hozzátok ki magatokból.
-Azok pedig akiknek nincs még meg a Wild Run, ők is kipróbálhatják ezeket egy kölcsönautóval, viszont kizárólag csak a soron következő Summit extrém eseményeit.
-Extreme pontot nem kaptok ezek után, de Buckot, Repet, és jutalomkártyát igen. -
sisu2
aktív tag
Köszi nektek

-
orc88
őstag
Üdv!
PvP-ben ezek a kocsik váltak be nekem: (motort nem igazán szeretem, szóval azt nem írok)
Street: Mini (sima, nem a country változat), Skyline, Abarth 500
Dirt: F-150, RUF RT 35
Perf: McLaren F1, Huayra, Saleen S7, 458, Gallardo
Raid: RUF 3400K, Ford Mustang, Touareg
Circuit: McLaren 12C, 458, Saleen S7RRaidben szinte bármi használható, kicsi az eltérés. Circuitban a 370z is jó lehet. Dirtben pár versenyen próbáltam a Miniket, azok se rosszak. Perfben pedig próbálgasd a kocsikat, ott van a legnagyobb választék.
-
Mike Farrel
tag
Szia,
Streetre a Cross KTM specje a legjobb, megy mint a golyó. P-be én a BMW S1000RR-t és a KTM Superdukeot használom, C-be pedig a Kawasakit, de ebben a kategóriában se olyan rossz a BMW, viszont irányításilag nekem ezek fekszenek a legjobban.
Autók közül pedig
Street: Mini, F-150, Skyline
Perf: M5, RX7, X6
Dirt: Skyline, Challenger SRT-8, 370Z
Raid: Buggy, Hummer H1
Circuit: Mclaren 12C, Ford GTÉn kb ezeket használom rendszeresen, de ugye mindenkinek más vált be, pár autó használatában van átfedés itt a fórumtársak között, de azért van 1-2 kocsi amit más még ajánlani szokott, majd meglátod.

-
Hunner
senior tag
Sziasztok! (ph játékoslistába bevéstem magam, pár embert fel is vettem)
Kapóra jön nekem, hogy épp a kocsikról folyik a beszélgetés
Humblebundle bébi vagyok, WD+Season pass instant vásárlással, szóval van jópár autó ami közül válogathatok. A kezdő 100k kreditből vettem egy Huayra-t amíg akciós volt, végigtoltam a kampányt és rendelkezem némi pénzmaggal (650k+van még talonban kb 100 landmark).
Jelenleg az alábbi kocsikat hajtom: S - Skyline, D - Focus, C - Ferrari 458(ez a tegnapi komment hatására lett elővéve) + Mclaren 12C, R - Skyline, P - Huayra, persze egyik sem 1200plusz szóval van min dolgozni...
A kérdésem az lenne, mivel bármerre kutatok elég nehéz friss infokat találni, a guideok jó része vagy a megjelenés utáni a season pass kocsik nélkül, vagy WR után közvetlen jött ki. Az érdekelne, hogy melyik kategóriában mit érdemes használni,(az egyéni preferencián túllépve, hisz tudom, hogy lehet jó egy kocsi ha nem passzol az emberhez) illetve a motorok...Ezek közül a kis Cross KTM az egyetlen ami raid spec-re is jó, így ez elég egyértelmű, de street-re ezzel együtt van három motor is, ugyanez a P,C kategóriára. Melyik motort érdemes megvenni?Előre is köszi

-
tixem
addikt
99%-ban hátsó nézetben megyek, motorháztetőről nem szeretem mert úgy nem látom be úgy az utat, mint hátulról.
Aventadorral a za bajom, hogy vagy kiürítem a lobby-t, mert esélye nincs senkinek nyerni, vagy folyamat hátul vagyok ez a gondom. Van egy miami-i knockout verseny, ott porrá aláztam a népet vele valamelyik nap, de például a hosszabb, nyújtott kanyarokkal tűzdelt sivatagi pályákon nem tudok lépést tartani a LaFerrari-kkal meg a Huayra-kkal.
A Viper-em meg circuit-ra nem a legjobb ahogy észrevettem, se oválpályán se közúti pályán. Azóta vettem még egy ford gt-t (olcsó volt), azt még pumpálom felfelé, de még egyet akarok. 3 csak elég lesz már

Performance-be meg akkor veszek egy Huayra-t aztán meglátom.
A motorokat meg ha meglátom valamelyik pvp-ben akkor most már hagyom is ott. Eddig még nem is tudom hány versenyből összesen kettőt láttam, hogy ne a motoros alany nyert volna. Nagyon durván OP az összes, főleg dirt-ben és street-ben. Egyik kedvenc versenyem street-re a chicago tour, a skyline-ommal rendszerint elöl végzek. Múltkor egy KTM-es fazon meg oda-vissza elvert, pedig nem mentem rosszabbul, mint máskor. Nekem nagyon idegesítőek a motorok. Éppen ezért is akarom majd megvenni a dlc-t![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
UFO1
senior tag
Dobtam be egy wiki-t az összefoglalóba minden benne van leírások, autók, térkép, minden!
-
UFO1
senior tag
A WR eléggé összehozta a mezőnyt, így egész kiegyenlített lettek a vasak (sajnos), de azért vannak különbségek.
A Huayra nagyon stabil és gyors lett a Zonda kicsit lassabb, de jobban tapad.
A La Ferrari végre a Huayra alatt van annak inkább a gyorsulása a jobb viszont csúszkálós.
Az Agera nagyon stabil lett régebben alig fordult és csúszkált, azért nem lett olyan mint a Zonda, de különösen jégen nagyon jó, de pl. a Salt Lake-i kieséses versenyben az Aventador verhetetlen.
Nagyon kanyargós vagy városi pályán (ahol nincs sok egyenes) Mini-vel megyek az fordul a legkönnyebben. Ezekben nekem csak grip-es cuccok vannak, kivéve Aventador.C-ben a 370z univerzális, gyors, stabil, jól fordul. A Mini ott is városban jobb. A C8 régebben jobb volt a WR lerontotta és nehezebben fordul, de nagyon gyors. Oválon a 3400K az etalon igaz mentek már el mellette a Focus-al lestem is.
Megj.: a Ferrari 458 a fizetős és állítólag C-ben nagyon megy.Az sem mindegy honnan vezetsz motorházról sokkal stabilabb minden míg hátulról ugyanaz csúszkálhat, viszont könnyebben fordulhat. Jó kormánnyal vagy gémpaddal jobban fordulhatsz, mert nem olyan szögletes mint billentyűvel.
Az alkatrészek is segítenek a stabilitásban nagy első spoilertől és hátsó szárnytól jobban tapadnak a járgányok, viszont lehet nem fordulnak olyan könnyen ezt a Huayra-án vettem észre a gyári billegős szárnyakkal sokkal könnyebben irányítható.Nem tudom meg e van a WR, mert pár helyen a motorok verhetetlenek nem csúsznak igaz nehezebben fordulnak (P, C), de mindent legyorsulnak, végre viszont elmaradnak a csúcsgépektől.
PvP-n próbálj meg valaki után szélárnyékban menni ez 2-300 m is lehet, mert úgy egy P-s kocsival is mehetsz 420 körül!
Különben, ha elküldesz a barátlistádról 2-2 embert a 9 leghosszabb (legjobban fizető) faction küldetésre, ezt 12ó-ként 1x lehet + egy 33.000-re akkor naponta 214.000-et kaszálhatsz. A belépéskori kp.-val ez majdnem 300.000/nap, így hamar megvan az összes kocsi. -
nap
addikt
Ez mind attól függ, melyik pálya, és hogy mivel irányítod, meg milyen a vezetési stílusod.
P-ben Huayra, LaFerrari, Zonda, Agera, Viper, Exige, GTR-3, esetleg a két Nissan.
Agera, LaFerrari elkönnyűlt már többször is, leestem vele az útról. A GTR-3 titkos favorit, gyors, hosszú pályán, nagyívű kanyarokkal nagyon jó, de lassú, éles kanyarokkal tűzdelt pályán nem hozza magát.
C-ben Saleen, McLaren, 370, Murci, Skyline, 2010 Camaro, Mini, 8C
Emlékeim szerint a 458 a packos, a LaFerrari viszont megvásárolható.
Oválpályán a 370 nyerő, atomstabil, a Skyline egy kicsit gyorsabb, de kevésbé stabil. Murci, Viper, Gallardo is nagyon jó. Városi vagy vidéki pályán a 2010-es Camaroval szoktam menni, esetleg Minivel. A 458-as is jó, de olyanom nincs. A hotrod is gyors, csak kevésbé stabil. -
tixem
addikt
Hali
Vennék még egy P-s meg egy C-s kocsit. Előbbiben az Aventador nem mindig nyerő választás, utóbbiban meg a uplay reward Viper van, ami hááááát szintén zenész.
P-t vennék előbb, azok közül melyik mostanság a legjobb verda? Van rá picivel több, mint 1 millám úgyhogy a pénz nem gond

Huayra, Agera ami piszkálja a fantáziám, de állítólag az Exige és az Evora is elég jól szuperál performance kit-ben.
Ja, LaFerrari-t kifelejtettem, de az meg fizetős, nem biztos hogy adnék érte pénzt.
Szerintetek melyik lenne a legjobb az Aventador mellé? -
nap
addikt
Hogy lehet hozzájutni C kategóriás LaFerrarihoz? Már nem egy játékosnál láttam.
-
OceanStorm
tag
Én kb 3 éve tolom Logitech kontrollerrel, vagyis már a másodikat koptatom mert az előzőn meghalt az egyik gomb, előtte billentyűzettel toltam én is, és kellett pár hónap mire teljesen átszoktam a kontrollerre. Mostmár vissza nem cserélném a precíz irányítást a full gáz full fékre meg a pötyögtetett-szaggatott kormányzásra.
-
OceanStorm
tag

-
orc88
őstag
Én játszok xbox 360 kontrollerrel is, de csak pár versenyt játszok vele. Pl.: Monster, drag eventek, néhány pvp event, illetve krúzolás. A többi versenyhez több precizitásra van szükség, de mivel én 8 éve billentyűzettel játszok mindent (karácsonykor vettem a kontrollert) így gyakorlatilag lehetetlen átszokni nekem teljesen... Billentyűzettel sokkal gyorsabban reagálok minden helyzetben.
Sok embernek sokkal könnyebb kontrollerrel, de kinek mi.
-
sisu2
aktív tag
Mi ez az új bevezető a játékban.
X- box conroller milyen játszik valaki vele?
-
Darko_addict
őstag
Láttam már ide írni, de nem tudom mi a srác nickje PH-n.
Új világrekordot állított fel. Meglepő volt a kis felugró ablakocska.

-
Köszi a segítséget.
Ma is próbáltam,de elvesztem a kontrolt,az úton maradás is nehéz nagy sebességnél. Hiába az ellen kormány,megpördülök. Billentyűzettel sokkal jobb sajnos. :/Nap!
Nem lepődnék meg rajta ha ezt tennék és bezárnák az egészet. Szerintem nagyon kevés a játékos. -
UFO1
senior tag
xenon2
De, hogy itt válaszoljak erre nekem sem késik a kormány belső nézetből és motorházról is használható a WR frissítés óta.
Annyit csináltam, hogy belőttem az érzékenységet (sajnos nem egységes) P és C-be (S?) visszább vettem a jobb oldali max. értekről 5-10-zel (ez autótípustól is változhat melyik mit szeret) és a holtjátékot a bal oldali 0-ról feljebb toltam 5-10-zel így van egyenesfutásom nem mozdul meg minden rezdülésre a kocsi. A sebességfüggő max. A gázt is visszavettem kicsit a féket meg 0-tól kicsit feljebb így tudok rendes féktávot venni ami nem 3m 300-ról.
A baj ott kezdődik, hogy D-ben (R?) vissza kell tenni az érzékenységet max.-ra a holtjátékot meg 0-ra, mert csak úgy közvetlen ott az irányítás.
Egy kevés force feedback-ot szoktam rá tenni, nekem vibráció és középre húzás nem kell, mert utóbbi csak kicsavarja a kezemet és fárasztó úgy.
A profiler-be így néz ki, kormányszöget meg minél lejjebb (érzésre), mert 900°-on sokat kell gépészkedni igaz az enyém azt nem is tudja, így arra nincs is gondom. Nem tudom ez segít e a késésen ennyire sosem mélyedtem bele.
Mind ezzel együtt sokkal könnyebb bill-el tolni jobban megyek úgy, azért ez nem egy GTR2, még GRID-ben is ezerszer közvetlenebb az irányítás mint ebben.Megj.: driftelni ebben sem tudok kormánnyal mint ahogy semelyik másik játékban sem pl. SHIFT-ben vezetni csak kormánnyal lehetett, mert bill.-el csúszott minden, diftelni meg csak utóbbival volt lehetséges legalábbis számomra.
-
csaba951
veterán
Igen, hogy szakadna rájuk az ég!
TheCrewGame @TheCrewGame 43 p43 perccel ezelőtt
RT @UbisoftSupport: We are aware of an issue accessing online services. Thank you for your patience. http://forums.ubi.com/announcement.php?f=717
-
-
Mike Farrel
tag
Lehet venni. VPN-el csináld, amit brazilhonba állítasz be, így a paypal se fog sírni és szigorúan a brazil oldalon vásárold ne az angolon. Én 15 db-ról tudok ami innen van és semmi probléma nincs velük a mai napig(megjelenéskor lett vásárolva mind, plusz alapjátékom is innen van).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- E-book olvasók
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de akinek előjött, az nem nagyon tudott megszabadulni tőle... 

Csapatban mégis csak egyszerűbb, meg ott vannak az awardok is PvP-hez amiket csak crew-ban lehet megszerezni 

2 egyforma motort úgy se kapok gondolom, meg minek?!