- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
mag 796 pf em volt nekemmeg adtam is el jok de rovid idon belul fenyerejuk lemegy bea segge ala. lg 1510 s bol most vettem kettot nezegettem szepek szepek de kicsik azert nem anyira jatekra valok.
1710 s es a b mar ar teljesitmenyben egy jo valasztas s most le van ertekelve mivel a 15 osoket felfugesztettek szallitani jovo ev elejeig igy most csak 89 rugó szerintem megeri. anno en a b valtozatot akartam magamnak megvenni es nagyon jo a kepe a fenyereje es a frissitese is a b es az s kozott a mar emlitett dvi csatlakozoa kulonbseg lg oldalan akkor elirtak en anno megneztem mindkettot. a 300:1 fölötti fenyerők már jók igy a 450 es az 500 az 1 hez mindakatteo mar olyan fenyes hogy kivilagosodik a fejed elotte ;)) en hajszal hijan meg is vettem csak összejött kis plusz pinz es vegul sony klett belole de az mar mas arkategoria. viszont sajat tapasztalatbol mondom mert mindkettot kiprobaltam igazan latvanyos kulonbseget nem latsz most ha dvi on kotod ossze vagy ha d sub on. de ez az en szeméjes véleményem lehet vak vagyok ;)))
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged