Keresés

Aktív témák

• _Yvorl_

tag

válasz igi #15 üzenetére

mag 796 pf em volt nekemmeg adtam is el jok de rovid idon belul fenyerejuk lemegy bea segge ala. lg 1510 s bol most vettem kettot nezegettem szepek szepek de kicsik azert nem anyira jatekra valok.
    1710 s es a b mar ar teljesitmenyben egy jo valasztas s most le van ertekelve mivel a 15 osoket felfugesztettek szallitani jovo ev elejeig igy most csak 89 rugó szerintem megeri. anno en a b valtozatot akartam magamnak megvenni es nagyon jo a kepe a fenyereje es a frissitese is a b es az s kozott a mar emlitett dvi csatlakozoa kulonbseg lg oldalan akkor elirtak en anno megneztem mindkettot. a 300:1 fölötti fenyerők már jók igy a 450 es az 500 az 1 hez mindakatteo mar olyan fenyes hogy kivilagosodik a fejed elotte ;)) en hajszal hijan meg is vettem csak összejött kis plusz pinz es vegul sony klett belole de az mar mas arkategoria. viszont sajat tapasztalatbol mondom mert mindkettot kiprobaltam igazan latvanyos kulonbseget nem latsz most ha dvi on kotod ossze vagy ha d sub on. de ez az en szeméjes véleményem lehet vak vagyok ;)))

• igi

aktív tag

válasz igi #10 üzenetére

Bakker!

Én is megnéztem az lg.hu-n. Az szerint van. A haverom éppen tegnap este vett egyet, majd ha felveszi a telefonját rákérdezek, hogy mi van.

üdv:igi

Aktív témák