- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
mag 796 pf em volt nekemmeg adtam is el jok de rovid idon belul fenyerejuk lemegy bea segge ala. lg 1510 s bol most vettem kettot nezegettem szepek szepek de kicsik azert nem anyira jatekra valok.
1710 s es a b mar ar teljesitmenyben egy jo valasztas s most le van ertekelve mivel a 15 osoket felfugesztettek szallitani jovo ev elejeig igy most csak 89 rugó szerintem megeri. anno en a b valtozatot akartam magamnak megvenni es nagyon jo a kepe a fenyereje es a frissitese is a b es az s kozott a mar emlitett dvi csatlakozoa kulonbseg lg oldalan akkor elirtak en anno megneztem mindkettot. a 300:1 fölötti fenyerők már jók igy a 450 es az 500 az 1 hez mindakatteo mar olyan fenyes hogy kivilagosodik a fejed elotte ;)) en hajszal hijan meg is vettem csak összejött kis plusz pinz es vegul sony klett belole de az mar mas arkategoria. viszont sajat tapasztalatbol mondom mert mindkettot kiprobaltam igazan latvanyos kulonbseget nem latsz most ha dvi on kotod ossze vagy ha d sub on. de ez az en szeméjes véleményem lehet vak vagyok ;)))
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest