- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ISZOLE
senior tag
A monitor szemmel láthatóan 5/4 oldalarányú volt és én még nem láttam olyan 17-est amelyiknek a natív felbontása ne 1280*1024 lett volna. A bajom pont az, hogy a monitorok leírásánál soha egyetlen szó sincs arról hogyan jeleníti meg az adott monitor a nem natív fölbontású képet (aminek még esetleg az oldalaránya se stimmel).
-
ISZOLE
senior tag
A gyár által megadott válaszidők és a valóság közötti kapcsolatról itt olvashatsz némi méréssel megtámogatott cikkeket.
[L]http://www.xbitlabs.com/articles/other/[/L]
Cserébe én is feldobok egy kérdést. Tegnap egy üzletben nyomkodtam néhány kirakott TFT monitort. Az egyik 17-es menüjében megtaláltam éppen milyen üzemmódban megy. Legnagyobb meglepetésemre 1024*768-at irt ki. Megnéztem a képet, fekete csíkok sehol. Akkor hogy is lesz kör a kör?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest