Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elpescador
junior tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Valami nyilvános helyen, tévében, vagy valami netes média felületen olvastam, hogy nyugatról hozzák be a vízkárosult autókat, többet arról nem tudok.
Gondolom az a vízkáros, amit érintettek az árvizek, és valamilyen szinten vízben álltak.
És láttam egy olyan Teslát aminek a hátsó ajtó kinyitásakor lehúzodott az üveg pár centire, majd amikor becsukáskor visszament, kihozta az ajtóból a mocsaras, iszapszerű koszt. -
-
cOxeR
Ármester
-
h1mpi
félisten
válasz
tuzpenge
üzenetére
Simán megfizetik, autó értékesítő vagyok 25 éve csak meg kell találni azt, akinek fontos a 38000 km és a szín, felni. Én is most pl úgy keresek BMW-t, hogy csak sötétkék, a többit nem sem nézem. Persze nem fogom tudni 2 millióval drágábban eladni, de azért 1 millió simán el lehet kérni pluszban.
-
WiZARD
veterán
válasz
tuzpenge
üzenetére
Ez jó kérdés.
Nekem is 5x szembejött Facebookon, írogatja hogy milyen fontos a karbantartás. Amikor rákérdez valaki hogy mit takar. Akkor leírja hogy a javítás 1 nap és gáz lefejtés, ez még az csere, visszatöltés...
Rákérdeztem hogy akkor most javítás vagy karbantartás, de nem válaszolt. Arra se hogy mit gondol milyen gyakran kéne.
Nekem olyan hatást kelt, mintha egy tök felesleges folyamatot akarna eladni minél több embernek, a félelmükre alapozva. -
válasz
tuzpenge
üzenetére
Jobban jártál, mert a HL-től ezt úgy oldották meg, hogy a lábtérvilágítás adott már az SR-ben is, viszont a premium sound hangszórókat kiszedték, szóval nincs már mit aktiválni. Ebből a szempontból a régi SR-nél jobb a helyzet, főleg ha a világítást is tudod aktiválni.
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
A Commander beszerelése megvan fél óra alatt, ha nagyon precízen akarod rögzíteni és először csinálod. Út szélén is meg tudod csinálni vagy egy bevásárlóközpont parkolójában.
Közvetlen a gyártótól tudod rendelni általában a legjobb áron. Björn-nek és hasonló YT videósoknak van kódjuk, amivel kicsit olcsóbb. Sokszor szoktak akciózni is.Nekem elég a Commander, plusz Buttons. A Knob-ot nem tudtam volna kihasználni.
-
Danex
addikt
válasz
tuzpenge
üzenetére
Nálam a kormányra van hátulról rakva 2 gomb.
Nekem az egyik legfontosabb az volt, hogy a ködlámpát tudjam kapcsolni, mert alapból vagy a menüben kell turkálni ami nonsense főleg mikor alig látsz a ködtől és figyelni kell, vagy az alternatíva, hogy a refit megvillantod és akkor gyorsan a felugró menüben megnyomod.
Másik pedig az autopilot kikapcsolását tettem, mivel tudomásom szerint csak a fékpedál megérintésével lehet kikapcsolni, ami menetkomfort szempontjából ugye azt jelenti hogy bólintani fog a kocsi és féklámpát villantani. -
fo_di
őstag
válasz
tuzpenge
üzenetére
nekem van egy, én szeretem. bár főként a commander funkcióit használom, ami a 340 eurós árból 230at kitesz, de azért jó, hogy van fizikai kontroll több dologhoz, és elég szépen illeszkedik.
a commander mindenképpen megéri, az automata autosteer visszakapcsolás sávváltás után, a 140nél automata kikapcsolás letiltás ellen és az automata tompított kifejezetten komfortossá teszi az autópályás használatot -
h1mpi
félisten
válasz
tuzpenge
üzenetére
A legjobb: mnagy.sandor.janos@gmail.com
06-30-639-5386 -
-
aleister
veterán
válasz
tuzpenge
üzenetére
Így blindre azt mondanom, hogy de, ekkora magasságánál nem biztos, hogy komfortos lesz az M3.
Én tök átlagos magasságú vagyok (179 cm), de bizonyos esetekben (pl ha kevés a hely az ajtó kinyitásához) hozzáér néha a térdem ki/beszálláskor a kormányhoz. Igaz van erre direkt funkció, ami kicsit hátratolja az ülést kiszálláskor, de ezt kikapcsoltam, mert zavart. Valamennyit segített egyébként a dolgon, de szerintem az esetedben kevés lesz az üdvösséghez.
A legjobb, ha elmész egy kereskedésbe és kipróbálod. -
WiZARD
veterán
válasz
tuzpenge
üzenetére
olyan van nekem (LFP 55kWh), fűtött garázsból indulva, viszont a BP pihenő utána be kellett fűtenie, Győr-BP-Győr ~260km volt, M1, korlátozásokkal, terelésekkel. 100%-ról indulva 2%-al értünk haza. Odafelé tempomat 150/ahogy a forgalom engedte, hazafelé tempomat 115-120, gyerekek aludtak és érjünk is haza

-
cOxeR
Ármester
válasz
tuzpenge
üzenetére
21 év végi performance, 60e van benne.
Várost nem tudom, mert nem hagyok többnyire keveset a kocsiban, inkább visszatöltöm garázsban van töltő kéznél és mivel nem napi tervezhető km-t megyek hanem random, ezért inkább 80-on tartom. Pályán 260-280 km-t tervezek nyáron rendes pályatempó vagy picit fölötte. Tegnap egy töltéssel mentem 264 km-t, ez M0/M3 meg Mátra + vissza, 19,4 kWh/100 (90%-ról indultam 6% értem haza). 40e km-es átlagom 20 kWh körül mozog.
20” 245mm széles 4évszakos gumi körbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

simán el tud tünni a rendszerből 3-4 év alatt ennyi.