- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Mármint ezek szerint neked nem megy, ha azt is félreértelmezed, ami az előbb le lett írva a felhasználókkal kapcsolatban.
Milyen értelmesebb emberek, talán a magadfajta, aki hülye módon trollkodik itt egy ilyen topikban és az eredeti témához nem is tud értelmesen hozzászólni?
Tehát akkor >>>szerinted<<< a Windowsok használatánál nem kell semmit gondolkodni és az nem értelmes ember aki azt használja... Júj, ilyeneket is csak az ilyen magadfajta ócska és elvakult trollok írnak, meg akiknek fogalmuk sincsen a Windowsok működéséről és használatától, meg hogy szervezeti szinten (cégek, vállalatok, közhivatalok) többségén is az fut a PC-k többségén, nem is az értelmes, tájékozott hozzáértő, emberek." Linux trollok szoktak leginkább acsarkodi"
"Én biztos nem, engem nem érdekel"Akkor az vajon mi amiket eddig ideírkáltál, meg amit más topikokban is szoktál korábban a hasonló témáknál, még ezt is letagadod, csak hazudozni tudsz? Ezek szerint igen, ebből is látszik hogy csak egy ócska troll vagy.
Mármint időnként hozzászólók az ilyen témáknál, kijavítani és helyesbíteni a magadfajta trollok téves és / vagy hazug állításait, + a témához is érdemlegesen hozzászólni, ami neked láthatóan nagyon nem megy.
Nekem nem kell semmit külön bizonyítani, mert eleve ismert információkat és tényeket írok le, amit adott esetben hivatalos adatokkal, statisztikával is tudok igazolni. Ellenben a magadfajta már nem igazán tud ilyeneket felmutatni a fals állításai alátámasztásához, ezért acsarkodik, trollkodik kényszeresen, meg amikor felhívják erre a figyelmét, akkor nyilván nem tetszik neki és még nagyobb fokozatra kapcsol, világos.Azért felesleges idekeverni az L betűs kiskedvenceidet, mert a jelen cikk nem arról szól és nem is arról, hogy azokra kellene váltani, meg a legtöbb Windows felhasználó Windows 10-ről eleve Windows 11/12-re fog váltani. A maradék részük meg a statisztkák alapján inkább használ macOS-t és újabban Chrome OS-t, szóval már csak emiatt is bukó a L propagandád.
"a 10 támogatottsága mezei userek számára pedig hamarosan lejár?"
Vagyis akkor ezek szerint még e jelen cikket sem sikerült rendesen elolvasnod, hogy lesz + 3 év ESU, ami a "mezei usereknek" is igénybe vehető lesz, majd ilyen alapon, alapvető információk hiányában próbálod itt osztani az észt... Komoly!
-
King Unique
titán
Ezzel tulajdonképpen csak azt erősítetted meg, hogy pont ezért eleve téves a másik tag általánosító állítása, mert nyilván nem csak egyik vagy másik típusú felhasználóból áll a teljes felhasználói bázis.
Nem, itt a Windows témája cikkek topikjaiban leginkább a Linux trollok szoktak ezzel acsarkodni és azon rendszerekkel példálózni, azokhoz hasonlítgatni és azokkal győzködni a népet, mint a jelen eset is jól mutatja, ezt csinálják már egyesek ezen a fórumon 10+ éve, az értelme és eredménye persze nem sok.
Kettőnk között az a különbség, hogy én legalább hozzá tudok szólni a jelen cikk témájához érdemlegesen és anélkül, hogy feleslegesen odakeverném másik platform rendszereit, ellenben ez ugye esetedben nem feltétlen mondható el és csak ezért pont felesleges volt ideírni, ideoffolni... -
jeni
félisten
Lehet a Windows szerint a felhasználók hülyék vagy lusták (tisztelet a kivételnek) de tud áldozni pénzt,tud költeni a Windowsra mert azt akarja elsődlegesen és nem azt az op. rendszert amelyik a statisztika alján kullog.
Ha veszek (ingyenes letöltést nem teszem ide) egy op.rendszert nehogy már még külön szoftver üzemeltetőit ,urambocsá "pilótavizsgát" is le kell tennem ahhoz,hogy tudjam használni.
Ha pedig te sem veszel Linux-t akkor te sem támogatod őket,nem leszel érdekelt abban,hogy fejlesszték vagy anyagilag támogatva több réteghez eljussanak.
Amúgy lehet,hogy Linux fan-nak gondolod magad és magas szintű felhasználónak de ez szerintem sokakat nem fogja érdekelni.
Sose voltam rákényszerülve a Linux használatára és de továbbra sem célom azzal a Windows rendszert helyettesíteni,sem használni.
A játékok terén sem lehet mit tenni a Linux esetén hacsak nincs valami szoftver amivel alkalmassá lehet tenni annak futtatására.
Inkább veszek legálisan Windows 12-t kerüljön amibe kerül.
Nem azért mert Win fan vagyok,hanem azért tudom használni mindennapos használatra és ha kell több segítséget tudok szerezni ahhoz akár az egyes topikban akár a neten keresve.Ahol most a Linux van,áll, az nem a Microsoft hibája szerintem.
Linux tegye meg a lépéseket ,hogy győzze meg az embereket,felhasználókat ,ügyfeleket,hogy az ő rendszerre jobb mint a Windows.Innentől már csak meddő vita lenne köztünk a Linux-Windows téma.
Hajrá.
-
King Unique
titán
"Én nem fogok itt kardoskodni a Linux mellett, mert tök fölösleges. "Pedig de, pontosan azt csinálod.
Csak ott a bibi, hogy ez nem Linux topik, hanem Windows 10 téma, ahol nem is lett volna a szokásos L & W csörte, ha nem hozzák fel kényszeresen egyesek, meg ha már az eredeti témához nem tudnak érdemlegesen hozzászólni... Meg igen, valóban felesleges a térítés, mert abból a 3%-ból attól még nem lesz 30% vagy több, attól még a jelen cikk témájához kapcsolódóan a Windows 10 felhasználók nagy többsége is eleve Windows 11/12-re fog váltani akik még nem váltottak, vagy ha egy részük nem Windowsra, akkor a statisztikák szerint előbb használnak majd inkább Macet és macOS-t vagy esetleg Chromebookot és Chrome OS-t mint egyebet.
-
jeni
félisten
Ennek semmi köze az alapokhoz.
Anno több verzióját láttam és nem lvolt egyértelmű hogy épen melyiket kellene használni általános célra?
Windows esetén egyértelmű a besorolás.
Linux az a gond.
Linux még reklámokban sem látni sem hallani.
Bemegyek a boltba biztos,hogy nem lesz kirakva szemmagasságba.
Ingyen kipróbálom (jogtiszta letoltes)másik szabad gépben ismerkedés célból de nem cél az elsődleges használata.
Megnézzem otthon mi az utolsó verzió ebből amit pár éve megszereztem.
Fizetni még 5000Ft sem adnék a Linux -ért addig mig meg nem lettem gyözve a jobb használhatósága miatt.
Akkor fogok átállni arra ha ugyanúgy fogom tudni használni mint a Windows-t
Véleménye mindenkinek van, és lesz amíg a föld gömbölyű.Munkaállomásokra inkább bevállna mint otthoni mindenesre.
-
jeni
félisten
Az otthoni Linux az olcsóság szempontjából nem elég érv,hogy az legyen.
Túl nagy az előnye a Windows rendszernek a Linux-al szemben.
Levetkőztetni a beidegződést nem elég 2-3 év ,ahhoz legalább 10 év kell szerintem.
Szerintem is ezért nincs is mitől tartania a Microsoft-nak.
Bármennyi lesz az ára vagy a Win 12-vel kapcsolatos korlátozások,vagy kötelező gépváltás az emberek elfogadják,tudomásul veszik majd.
Sokaknak a Linux-ra nem áll rá a kezük. Nekem is furcsa lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest