- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
King Unique #56 üzenetére
ebbe azert bele lehetne menni mélyebben ; a Novell NDS évekkel előzte az AD -t ; mégis utóbbi terjedt el ; pedig a Netware nemtudott kevesebbett,, mint az MS megoldása ; ha valaki megkapargatná, lehet arrajutna, hogy a KLIENS OS döntötte el, melyiket hasznaljak a cegek ; mert az Novell fejlesztők mindig csak futottak a windows aktuális módosításai után.
-
válasz
King Unique #99 üzenetére
úgy látom, mindent megbeszéltünk, sajna kibillentél a szakiszerepedből és ilyenkor óvodás módon visszadobálod, amit írtam.
Fura látomásaid vannak, igaz, hogy kéretlenül estem be ide, bár nem tudtam, hogy csak kérésre lehet írni bárhová is...de mint írtam, nem foglalkoztam a Linux-szal, az se érdekel, ha bántják, szóba se hoztam a Win-Linux kérdést. Abban igazad lehet, hogy bénán trollkodom, mert hozzád képest mindenki fogalmatlan, ahogy itt is kiderült.
Lényegében nem is vetted észre, hogy amit írtam, annak semmi köze nem volt semmilyen OS dícsérés-szidáshoz, de a kéretlenül jöttem kitételed is igazolja, amit írtam előző hsz-ben. Ezt külön megköszönöm!
Kb ennyi, tolj csak le minden fogalmatlant a pályáról.
Te vagy a király!
(amúgy aggaszt, hogy emlegeted a kizárásomat, általában azok szokták, akik házmester hajlamúak, de jelents fel, ha ez tesz boldoggá)
-
válasz
Drága kenyér....
Az OK, hogy minden létező Wint érintő cikknél/blognál magadnak választott szerény nickedhez méltóan le akarod uralni a topikot feleslegesen túltolt és linkelt hivatkozásokkal agyonnyomott hozzászólásaiddal, de nem értem, miért kell ilyen görcsös habzó toporzékolással nekiugrani mindenkinek, aki nem ájtatosan helyesli, amiket idelapátolsz?
De emiatt minek is írnék ide? Ami kicsit ledöbbentett, hogy ebben a hsz-edben leírod ezt:
...mégis azt használják otthoni és szervezeti szinten is nagy többségében asztali operációs rendszerként évtized óta
Gyakorlatilag ezt azért mindenki tudja, miért használnak Wint az emberek otthoni gépeken és szervezeteknél is...tényleg ennyire elvakult vagy, hogy azt hiszed, rajtad kívül mindenki fogalmatlan? Ilyenkor normál topiklakók nem tudják, hogy nevetséges vagy vagy szánalmas?
Neked Logoszférában kéne saját topikot nyitnod, ahol csak magad szólhatsz hozzá mindenhez és válaszolhatnál is magadnak. Ugyanis láthatóan rohadtul zavar, ha mások is leírják véleményüket, főleg ha azokat nem tudod azonnal porba döngölni...de nem értem, miért akarod mindenáron ezt? Szóba kerül más OS? Nahát, ekkora skandallumot, hát hogy merészelik beszennyezni az általad szakváleményezett témát? Jó lenne ezeket a galádokat örökre kizárni minden topikból, mi?
Azt elhiszem...
Szerintem kicsit lazíts és igyál egy jó adag citromfű teát.
béka, higgadalom, jézuska
(és még csak le se írtam a Linux szót, remélem ezt respektálod...bár formállogikailag az írás címe alapján teljesen logikus, ha az emberek a Linuxot emlegetik)
Amúgy amit csinálsz, az valamiféle szaktrollkodás, ha ez nem is igazán fedi le a trollkodás definícióját, de azért szerintem érti mindenki. (nem akarnék új kifejezést kreálni bámulatos szaktevékenységdre, ezért ötlöttem ki ezt)
-
Pikari
veterán
válasz
King Unique #85 üzenetére
-
Pikari
veterán
válasz
King Unique #83 üzenetére
Megpróbáltam megfogalmazni úgy, hogy egy 10 éves is megértse. Sajnálom, ha ez nem sikerült. Nekifutok mégegyszer: a blokkeszközök helyére a dd parancssorában fájlneveket rakhatsz, hiszen a blokk eszközök és a fájlok kezelése linux kernel alatt megegyezik.
Eléggé durva szakmai inkompetenciára vall az, hogy te erről eddig nem tudtál, és ezzel akartad bekóstolni a linuxot.
-
Pikari
veterán
válasz
King Unique #79 üzenetére
Ha tudnád miről beszélsz, akkor azzal is tisztában lennél, hogy linux alatt a blokk eszközök és a fájlok ugyanúgy érhetőek el a programok számára. Nem számít, hogy másik devicera, vagy fájlba/ból mentesz. Tudom, ez neked már űrtechnika.
-
Pikari
veterán
válasz
King Unique #77 üzenetére
Mindenki buta, csak te vagy a géniusz, mert egy fél napot arra szántál, hogy összegyűjts és az alapvető funkcionalitás hiányától kétségbeesett emberek szájába tukmálj néhány olyan harmadik féltől származó megkérdőjelezhető megbízhatóságú programot, amik együttesen a dd funkcionalitásának kb 5%-át tudják. De szerencsére legalább egyik sem fapados, hiszen nagyon szép szinesek, dizájnos felületen írják ki a dolgokat. A szaktudás diadalt arat, a buta, téves, hazug fröcsögők porba hullanak. Huszonhárom darab ugráló szmájli ikszdé ikszdé.
-
válasz
King Unique #69 üzenetére
Ne haragudj meg, de nem olvasom végig, mert tök fölösleges. Igyál egy sört, én is azt fogok.
-
válasz
King Unique #65 üzenetére
Látom nem megy a szövegértelmezés.
A másik taghoz pedig semmi közöm nincs és nem is volt.
"nyilván nem csak egyik vagy másik felhasználóból áll a teljes felhasználói bázis."
Pont ez a lényeg, hogy Linuxra inkább értelmesebb emberek merészkednek, mert annál gondolkodni is kell. Melyik részét nem értetted annak, amit írtam?
"a Linux trollok szoktak leginkább acsarkodi"
Én biztos nem, engem nem érdekel, hogy miről vitatkozol kivel, viszont azt látom, hogy minden Linux vs Windows vitánál ott vagy teljes mellszélességgel. Nem tudom, hogy kinek és mit akarsz bizonyítani, de legyél boldog vele.
"hozzá tudok szólni a jelen cikk témájához érdemlegesen anélkül, hogy feleslegesen odakeverném másik platform rendszereit"
Miért felesleges odakeverni egy másik oprendszert, amikor a 11 egy sz*r, a 10 támogatottsága mezei userek számára pedig hamarosan lejár? Le is írták a hozzászólások között, hogy valaki inkább kivárja a 12-t, mert ezt a.... valamit nem hajlandó felrakni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #51 üzenetére
Úgy látom megtaláltad a posztomban a lényeget a végén. Igazán gratulálok.
-
válasz
King Unique #58 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy az általad méltatott többségben benne vagy Te is és benne van Kovács Pistike is, aki a számítógépből csak annyit ért, hogy hol van az asztalon a Doom.exe ikonja.
De ha már Linux trollok vannak a fórumon, akkor van Windows troll is, amelyik mindegyik Windows cikk alatt ott van okoskodni meg flamelni.
-
Pikari
veterán
válasz
King Unique #58 üzenetére
Te állítottad, hogy hülyék, én csak megerősítettem az állításod. Windows felhasználóból még nem láttam olyat, akinek az értelme a next-next-finish gombokra kattintgatást meghaladta volna, még arra sem képesek, hogy újratelepítsék maguknak. De biztos nagyon okosak lehetnek, csak én nem értem meg a nagyságukat.
-
Pikari
veterán
válasz
Ahogy mondod, pontosan azért használják, mert hülyék: olyan embereknek készült, akik nem tudják megkülönböztetni az internetet a fájloktól.
-
válasz
King Unique #48 üzenetére
Igazad van és el is engedem, mert felesleges, én sem szeretem, ha engem próbálnak meg győzködni, de itt nem is a győzködés volt a lényeg, hanem, hogy sületlenségeket állított.
"mert abból a 3%-ból attól még nem lesz 30% "
Én őszintén örülnék neki, ha nem is lenne soha. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #44 üzenetére
Ez a grafi azt is megmutatja, hogy a W11 nem igazán kell a népnek... Most a 12-vel felülünk az AI bullshit vonalra, lehet tippelni mennyire lesz menő... Szóval annyira nem az ördögtől való más alternatívák után nézni.
jeni: furcsa elvárásaid vannak. Hiányolom a hajlandóságot egy kis utánanézésre. Csak úgy magadtól azt sem tudod, hogy mi a különbség a Pro és az LTSC W10 között.
Egyébként Red Hat meg társai céges disztrókat megtalálod a boltokban, maximum eddig nem kerested. Az átlagos disztórk meg nem termékek, hogy bolt árulja. -
VIC20
őstag
válasz
King Unique #44 üzenetére
Érdekes ez a grafikon, amit belinkeltél: mi lehetett az az átmeneti megzuhanása a Windows-nak ez év áprilisában, májusában, és mi lehetett az a titokzatos ,,ismeretlen", ami ebben a két hónapban előretört?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #10 üzenetére
Mi a garancia rá, hogy ezek a hivatalosan nem támogatott telepítések később is kapnak majd frissítéseket? Ezzel riogatott az MS korábban, hogy majd egyszer csak nem...
-
tlac
nagyúr
válasz
King Unique #12 üzenetére
registry-vel is vissza lehet kapni a jobb klikket
[link] -
Geller72
veterán
válasz
Szerinted. Olvasd el az utolsó bejegyzést, amit egészen véletlenül én írtam...A legtöbb dolgot át tudod lépni, de a procit - főleg ha fixen forrasztott - nem. És csak idő kérdése, hogy mikor érkezünk el ahhoz a ponthoz, amikor már semmilyen procival szerelt gépen nem tudod megtenni, amin eddig igen, mert not supported lesz az MS-nél. Én már látok olyan menüpontot az MS oldalán, hogy Windows 365..gondolom, nem kell elmagyarázni, hogy merre megyünk..ahogy Office 365 esetében is..évente fogsz fizetni, hogy használhasd az OS-t is..ahogy az Office-t..Saját maguk alatt vágják a fát ezzel a pénzéhséggel..
-
jeni
félisten
válasz
Azért írtam, mert a faternál összerakott (régi céges gép) gép az még a 1155 időszakából való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest