- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
"Mondjuk a két linkelt fotó csalóka, mert közel sem azonos motorteljesítmény van a tető alatt a franciánál meg a BMW-nél, az 1.6 szutyokbenzin a vékonyka radiátorral, klíma nélkül az a BMW-nél is elférne harmadakkora tető alá."
A SUV/Crossover selling pointja a dizájn. A SUV dizájn forma alapeleme a pinpongasztal az elejére. Amivel nem lehet jó térkihasználást csinálni és nehéz jó légellenállást összehozni.
Escape MPVként nem volt kapható 1.6 benzinnel. Ellenben tippre 80%ban 1.9, 2.0, 2.2, 3.0 V6 dizellel adták el őket.
Igen a képen befért. Oda.
A klímás részt nem értem. Azt gondolod nem volt bennük klíma? Tényleg?"A rövid orrt azért nem szeretik, mert nehéz könnyen jó töréstesztet csinálni vele."
Kapott mást mint 5* ot NCAPon?
Kik nem szeretik? Gyártók? Őket az eladási számok, ár érdekli. Itt bukott meg."És valóban én is nem egyszer érek utol suv tulajt aki 0.1-gyel megy át a fekvőrendőrön. Akkor minek vette? Ja, hogy drága a futóművet javítani, akkor meg nem a pénztárcához való kocsiban ül..."
Dizájn mint a pinpongasztal a SUV elején. Jó peres R19/20/21el veszik őket mert az néz ki jól. A fekvőrendőr szétveri a futóművet, felütik a gumit, alufelnit. És R19/20/21 az bazi drága.
Közben ugyanott az MPV az R15/R16al átmegy simán 40el. Gumi jó ballonos bírja.Szedánt én sose értettem nagyon nehezen pakolható egy kombi/MPV hez képest. És nekem bűnronda.
A fogyiba direkte nem mentem bele mert nagyon messze vezetne.
Sokat lehetne a témáról beszélni ami fix hogy a crossover/suv célszerüséget/fogyit nézve a legrosszabb dizájnok közt van de jól néz ki = veszik. Kinyír mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mármint magukhoz képest, a Stellantis csoport márkáiban használt CMP platformhoz tartozó hajtáslánc optimalizációjának eredménye a mindennapokban is érezhető.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Saab, Volvo topik
- Hobby elektronika
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest