Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Lehet, én pont azért adok neki igazat (Clijsters), mert ő a szimpatikusabb, meg magam sem akadtam volna ki ennyire -, ami mégis túlzás egy ilyen alkalommal... Mégsem a testvérével teniszezik otthon.
Kicsit moderálhatta volna magát, de most legalább megjegyzi, hogy ilyet nem illik.
Viszont sajnálom, hogy ezen bukta el - lábhiba? -..., azért már kevésbé, hogy leléptették a viselkedése miatt. -
puttputt
őstag
válasz
Charlie Gordon
üzenetére
Az "épp aktuális" Williams tesó pedig kimutatta foga fehérjét, igazi arcát...
Hajrá Kim! (Bár Wozit is kedvelem..., de ezúttal Kim!)
-
joergie
őstag
Teljesen meg vagyok hülve. Kiesett Murray. Egy hétig ne szóljon hozzám senki.

-
Atlantis
veterán
válasz
Charlie Gordon
üzenetére
Aha, ennyire nem is néztem, csak a tábláza végi pontszámot. Hát, ha Safina nem javul, ebben a hónapban még így is elveszítheti az elsőségét. Nem mintha bánnám, nekem meg ő nem szimpatikus.

joergie: Nem vagyok benne biztos, hogy Murray meg tudja verni Nadalt. Federer szempontjából mondjuk jobb lenne talán Murray a döntőben. Clijsters szerintem már Serena ellen is kevés lesz, már annak is örülök, hogy eddig eljutott. De bár lenne igazad...

-
joergie
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
Federer Murray-t kapná döntőben, ha megveri Djokovicsot. Murray mindent meg fog tenni hogy megverje Nadal-t, mert pontokat kell védenie, tavaly is döntős volt. Viszont Nadal is nagyon jól felkészült úgy látom. Dent viszont parádés volt, nem tudom láttátok e, frenetikus volt a Lopez elleni meccs. A másik ilyen a Del Potro Koellerer mecs volt, nagy show volt

Oudin nekem nagyon nem szimpi
Penetta meccse is nagyon nagy volt. jo ez az idei US Open. Clijsters pedig behúzza a grandslam győzelmet.
Venus elleni meccse is nagyon jól fel volt építve, bár nem úgy tűnt, de szerintem végig ő irányította a meccset.Mostani meccsek közül a Gonzalez Tsonga meccs néz ki nagyon izgalmasnak.
-
Charlie Gordon
aktív tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Nem, az a belinkelt lista már a mai napi aktuális helyzetet tükrözi, Safina 160, és Serena 500 pontja már hozzá van adva. Zölddel vannak jelezve akik még versenyben vannak. Serena még 1500 pontot szerezhet, ezzel 8907 pontja lehet, ha megnyeri. A párosban szerzett pontok ide nem számítanak, erre külön ranglista van.
-
Atlantis
veterán
válasz
Charlie Gordon
üzenetére
Safina 160 pontot kap, mert a harmadik körben búcsúzott. Ha Serena begyűjti a 2000 pontot, akkor 177 ponttal több lesz neki,.mint Safinának. Arról nem is beszélve, hogy Serena párosban is szokott indulni Venus-szal (ha jól látom, a harmadik körön túl vannak) és ha jól gondolom, akkor az is beleszámít.Szóval szerintem Serena vastagon világelső lesz, ha megnyeri a US Open-t.
Oudin tényleg bámulatos( a játéka és ő maga is
), ő az amcsik Szávay-ja.
Meglátjuk, később mit mutat majd. Svetlana is kiesett sajnos, az a dán hölgyemény is szépen halad.Federer meglepően simán elverte Robredot, amúgy elég szivatós ágon van. Most megkapta Soderlinget és ha el tudja verni, jó esélye van Djokovic-ra az elődöntőben. Aztán döntőben Nadal-ra.

-
-
Atlantis
veterán
Clijsters nem semmi, nagyon örülök a visszatérésének, nagy kedvencem. Szépet játszottak tegnap Venus-szal, leginkább a döntő szettben. Nagy pusztítás volt már a nők között, a kiemeltek jó része sehol sincs már. Serena világelső lesz, ha megnyeri a tornát? Egyáltalán hogy van a pontozás? Tud valaki valami jó linket erről a témáról?
Férfiaknál: Federer ugye alap kedvenc, most már Roddick sincs sajnos versenyben, pedig kibírtam volna megint egy Federer-Roddick döntőt. Azért Federer nem egyszerű ágon van, ahol sok lehetséges "meglepetésember" van.
-
joergie
őstag
Gyerekek nagyban robog a US Open, senki se nézi?

Én személy szerint Murrayt várom győztesnek. -
puttputt
őstag
Itt már megadta neked (is) a választ.
A tegnapi döntő nem lett rossz végül is..., bár elég lomhák voltak - amire számítani is lehetett.
Sajnos, Del Potro csúnyán végezte..., csalódást nyújtott. Az a semmire elvesztett adogatása nem csoda, hogy akkora felhördülést váltott ki a nézőtéren. Látványosan feladta, pedig nagy sansza volt.
Még jó, hogy nem fogadtam.
(Korábban ugye a döntőt jól megjósoltam, de Del Potro esetleges győzelmét is.)
Murray immár biztos "világmásodik"..., mondjuk ez a torna legnagyobb meglepetése, nem is az, hogy legyőzte az amúgy harmatgyengén és rossz passzban lévő Davidenkot és a kipurcantott Del Potrot.A US-Openig és utána is, aki "up to date" akar lenni:
[link] -
andy83
aktív tag
válasz
puttputt
üzenetére
Ezt a montreali versenyt most nem igazán követtem, és most láttam, hogy tényleg Murray vs. Del Potro döntő lesz, és így már biztos, hogy Murray feljön a 2. helyre a világranglistán!

Igaz, én Roddicknak szurkoltam, de csak azt hiszem, csak az első montreali meccsét láttam...

-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Ütővásárlásnál mik a jó adatok? Grip méret , súly , súlyközéppont , mi a jó anyag, húrkiosztás, valaki felvilágosítana?

-
puttputt
őstag
Verdasco sem rossz, valóban..., bár szerintem Davidenko (,ha jó napja van) képes vele tartani az iramot.
Én sem nézem a nőieket túl gyakran...
Az a döntő (Murray-Del Potro) eléggé reális, szerintem is.Roddick Wimbledon óta szinte minden tornán döntős.

(Az pedig kicsit tényleg kezd vicces lenni, ahogy Murray vánszorog felfele a 4-ik helyről a 2-ikra a Ranglistán...Lassan világelső is lesz belőle.
) -
joergie
őstag
válasz
puttputt
üzenetére
Igen. összekevertem a múlt heti döntővel amit véletlen elkaptam az éjszaka közepén(de ott del Potro tényleg megverte Roddickot
). Ki néz női meccseket?
Egy Murray Del Potrot megnéznék döntőként.
Azért tegyük hozzá hogy Nadalnak sérülése volt-van.
Egyre jobb a férfi mezőny. gyakorlatilag az első 6ból bárki verhet bárkit, és akkor még ott van Tsonga meg Verdasco is. -
puttputt
őstag
Az Montreal, a nőcik vannak Cincinattiban.
Ott továbbment Safina meg Jankovic is... Pennetta szintén, de nála ott ragadtam le, hogy legyőzte Ágit..., de a reggeli hírekben nem láttam az ő meccséről semmit, Hantuchova ellen. Wozniacki kiesett, Dementieva jutott tovább. Kb. ennyi.Érdekesség, Nadal és Federer is "out".
Előbbit ugye Del Potro, utóbbit meg Tsonga.
(Utóbbi is izgalmasnak bizonyult, egészen a végén dőlt csak el, mert Fed. szépen visszajött.)Amit hosszabban néztem, az a Davidenko vs. Murray.
Elég siralmas első szett volt... az orosz összevissza játszott, Murray meg lajhár módjára csapkodta vissza a labdákat. (Ez úttal jól ítélték meg az eseményeket a kommentátorok is.) Ezzel a módszerrel nyert végül a skót, de nem megérdemelten... átveheti a 2. helyet is a ranglistán, ha továbbjut, de ilyen játékkal...
Mod.:
Hogy verte volna Del Potro Roddick-ot, mikor még le sem játszották azt a meccset?
Roddick-Potro
Murray-Tsonga
az elődöntők... - ezek még ma lesznek.
(Montreal)Del Potro győzelmet jósolok...

Aug. 31-től pedig US Open.
-
R
senior tag
mi történt cincinatti-ben?
-
joergie
őstag
markolat méretre meg a fejnehézségre érdemes odafigyelni. markolatot azt érzed te is hogy mekkora kell. aszondják akkora hogy a kisujjad beférjen az ujjad vége és a tenyered közé. kezdőként meg fejnehéz ütőt javaslok, ezt általában font-ban szokták megadni. minél jobban a markolathoz van közelebb a súlypont, annál könnyebb a feje, így nehezebb is azzal megütni, viszont pontosabb is lesz az ütés. markolatnál 3as az átlag de fedőgrippel ez növelhető ha kicsit vennél. fejméret annyira nem lényeg de 100 in2 alatt nem ajánlom kezdőként

a motoros funkciók amúgy kb 22 éves korig fejleszthetők, szóval azután már kicsit nehezebb összetett mozgásokat tanulni, illetve előfordulhat hogy merev lesz az illető felnőtt, bármennyire is jó játékos lenne ha kiskorában elkezdi
-
old gray
addikt
válasz
puttputt
üzenetére
A lényeg, hogy ingyenes a teniszezési lehetőség, Nem túl sokan teniszeznek, a szomszéd községben (Rudabányán) nagyobb az élet, 7 pálya is van, és amatőr versenyeket is szoktak rendezni. Mi a szlovákokkal tartjuk a kapcsolatot, kölcsönösen meghívjuk egymást, rendezünk egy versenyt, de nem vérre megy, közben sütünk-főzünk, sörözgetünk egész nap. Ilyenkor a tenisz maga sokadrendű, a lényeg, hogy összejön egy jó társaság.
-
puttputt
őstag
válasz
old gray
üzenetére
Nem olyan rossz ez, max. az, hogy csak két pálya van... Esztergomban teniszeztem sokat, a "Szigeten", ott szépen kiépült az "edzőfelület", volt vagy 6-8 salakpálya, rendszeres tréningek, meg amatőr versenyek színtere (volt). Manapság (városomban) már ritkán jutok el a közelükbe...

-
old gray
addikt
Itt szoktam teniszezni, még jó, hogy legalább ennyi is van ebben a porfészekben. Kissé bizarr a temető látványa, de hozzá lehet szokni.

-
puttputt
őstag
Szerintem a Roddick/Isner "házi elődöntő" is fantasztikus volt... kár, hogy Isner olyan gyorsan kipurcant a végén... Egyre jobban kedvelem Roddick játékát.
Nem is tudtam, hogy Del Potro már nyert Washingtonban... Ja, már "csak" Grand Slam-et nem nyert... Mondjuk, Roddick is jól lefáradt az előző meccseken, Del P. meg kihagyott egyet, úgy "győzte le" Söderlinget. Érdekes, izgalmas találkozó kerekedett ebből is a végére. (Döntő.) -
Bibby
addikt
Roddick - Del Potro döntő zajlik éppen, Washingtonból. Majdnem el is felejtettem, de jó meccs eddig.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Nemrég kezdtem teniszezni. Tervezem új ütő vételét, de csak jövőre. Most egy Kason Alpower 450-em van, ezt még régen kaptam. Egy Hervisben próbálgattam ütőket , de nem szeretném ott venni, gondolom olyan lehet, mint a számtech-ben a Media Markt. Mikre érdemes figyelni vásárlásnál?
Kipróbáltam az edzőm Babolat profi ütőjét, na azzal nagyon komoly játszani. Sokkal könnyebb visszaütni is mint az enyémmel.
-
Atlantis
veterán
Ráadásul spanyol salakon, simán. Mondjuk szerintem Nadal ott már nem volt 100%-os formában.
-
andy83
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a US Open mikor kezdődik?
Köszi! -
brownus
veterán
egyetértek! roddick játéka szebb volt,
grat áginak: igaz már pár napos a hír

-
puttputt
őstag
válasz
Bikerman
üzenetére
Ezt még nem hallottam... Bár, sokszor volt sérül az elmúlt 1-2 évben... Szerintem nyomatták bele rendesen a "kokszot", látszik is rajta... (Míg Federeren pl. egyáltalán...)
Szerintem is, rettenetesen túl lett hajszolva... Azért, csak tudja folytatni... (Ld. Haas vállsérülése...- pedig ő sem "mai gyerek" - persze, csak tenisz-mérce szerint -, vagy ott van Safin...) -
puttputt
őstag
Egyet kell, hogy értsek.
Federer bődületes, kivégzés szerű adogatójátékot produkált a végén..., ha nem, akkor valószínűleg elveszti.
Roddick tényleg kiérdemelte volna, pláne a Murray elleni gigászi meccse után.
Evvan...
Federer szeptembertől (ugye?) már úgyis főleg babázni fog, hadd legyen még egy kis öröme

(Én is Roddicknak szurkoltam persze...ciki amúgy (az ATP-számítás részéről), hogy nem került feljebb a ranglistán.)
Kíváncsi leszek, mit lép erre az egészre Nadal... Lassan, már vissza kell jönnie a "szabadságról" (sérülés?
)
(Bár kiszámolták, ha nem indul el egy tornán sem év végéig, akkor is bent lesz a 8-ban a záró világbajnokságukon..., bár nem hiszem, hogy erre játszik
) -
Bibby
addikt
Nos akkor megosztanám a kis gondolataimat hátha senkit sem érdekel.
Grat a győztesnek, de ezt Roddick érdemelte volna meg. Ez van, tudom ilyen nincs, aki nyert elvileg jobb... gyakorlatilag viszont defenzíven, néha "ügyetlenül" játszott Federer. Ha nem élete egyik legjobb adogató-formáját hozza, nem nyer.
És a tie break lett volna az igazságos. Így le merem írni azt, hogy Fed azért nyert mert állandóan előnyből fogadhatott, az amerikainak pedig ha jól számolom a döntő szettben tizenegyszer kellett a meccsben maradásért adogatnia.
Hatalmas teljesítmény, remélem a vereség nem veszi el a kedvét, ilyen formával van keresnivalója az első három mögött.
Federer ismét világelső.
-
Bikerman
aktív tag
ródzsa, ródzsa, ródzsa, ródzsa....!!!

-
Bikerman
aktív tag
1-0 roddicknak

-
puttputt
őstag
válasz
Bikerman
üzenetére
A legdekoratívabb "asszonyok" /nem aktívak közül is néhány.../, szerintem...:
WDA (csaknem "WADA"
):1. Caroline Wozniacki /A. Mauresmo; Navratilova; Jankovic; Bartoli és természetesen [link]-vel holtversenyben
/
2. Marija Sarapova
3. Sabine Lisicki
4. Anna Kournikova
5. Maria Kirilenko
6. Ana Ivanovic (nehogy azt mondják: "Már megint csak a szőkék"
)
...
29. Szávay Á.?

Őket el lehet nézegetni

(Lehet, ki kéne egészíteni a listát..., hirtelen ennyi...)
Nekem a néger nők egyébként sem annyira...
(Jó, igaz, Venus össze tudja néha kapni magát sajtótájékoztatókra...)Dinarának érdekes arcszerkezete van (kutyafejű tatár?
), gyorsan megjegyzed magadnak 
-
Bikerman
aktív tag
válasz
puttputt
üzenetére
jó lenne több, csinos - orosz...stb. - teniszező csajszit látni a döntőkben
az oké, hogy serena nem egy szépség, nekem nem is szimpatikus, de venus egyrészt nem olyan rossz nő, szerintem szebb mint egy safina. de ezt azért te sem gondoltad komolyan, hogy az oroszok szebb nők... max dementieva.
aki szép az mauresmo.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
puttputt
őstag
A kettőből, az egyik
(Röhej egyébként, hogy sokszor nem képes más döntőbe kerülni, csak a két testvérpár...
/Az valóban csoda volt, hogy a Rolandon kiesett mindkettő
Mondjuk, a mostani győztes lányzó gusztustalan nyilatkozatbeli hozzászólását ide idézném: "Jó lett volna a Garroson is győzedelmeskedni..." Még mit nem!
Vagy inkább, - a nézők szemszögéből - ... jó lenne több, csinos - orosz...stb. - teniszező csajszit látni a döntőkben
)
Szerintem, a mait már borítékolhatjuk is: Federer -
R
senior tag
Brianék mikor játszanak, közvetítik?
-
puttputt
őstag
Nem gyakran kísérem figyelemmel a párosokat, de a tegnapi Nestor-Z.nic/Blake-Fish ott marasztalt. Fantasztikusan játszottak, s bár a kommentátor ("Möri"
) végig Zimonicot éltette, nekem Blake játéka még meggyőzőbb volt... Gigantikus csata, a végletekig. (Mellesleg, az amerikaiak már rég megnyerhették volna többször is, ha odafigyelnek.)
5-7, 3-6, 6-2, 7-6 (4), 10-8
Azt hiszem, ez mindent elmond... (Nestorék győztek végül...)Más:
"Csinos teniszezőnők meccsét szívesebben teszik a wimbledoni centerpályára, állítja a Daily Mail."
- Igen, kb. idáig süllyedt a sportág ezen ága... 
Kommentálás: A Sport Tv-s nőci valami harmatgyenge... álmatag hangon néha benyögi, hogy "40:30", meg "itt látható a statisztika", "itt olvasható a képernyőn, hogy hol játszott eddig"..., aztán pont és nagy hallgatás. Legtöbbször siralmas

-
puttputt
őstag
Biza'! Tegnap felváltva néztem a Roddick&Hewitt és Haas&Djokovic meccseket.
Mindkettő színvonalas, jó játék volt... Örülök Haas győzelmének. Régi motoros már a fiú, nem tudom, meddig folytatja még... legalább szépen zárja. Fantasztikus, nevéhez méltó (Ha)ász-okat mutatott be. Végre olyan meccset láthattunk, ahol tudtak szerválni is, röptézni szinte hibátlanul, meg nem az a tipikus erőtenisz ment.
Mind Hewittot, Roddickot kedvelem... Sajnáltam a kiesőt, de inkább Roddicknak (negyven+egynéhány ász!) szurkoltam.
Két olyan versenyző, akiktől lehet tanulni. Rengeteget fejlődtek sportszerűségben, emberségben, stb. Mindkettő elég botrányhősként kezdett, ütőcsapkodóként... Hova fejlődtek!
Kíváncsi leszek, mire lesz képes Murray ellen... vannak esélyei, bár jól le lett most fárasztva.
Haas most megszoríthatja Federert simán, ha hozza ezt a játékot...A nőket ezen a tornán nem is nézem
Temesvári retromatch?

-
Bibby
addikt
A. Roddick 3 - 2 L. Hewitt
Na ez bizony EPIC volt.
Eddig a 2009-es torna meccse. Djokovic meg kiesett, nagyon érik A Fed-Murray döntő, de nem szabad leírni senkit.A női tenisz pedig... önmagához képest is színvonaltalan.
A világelső harmatgyenge, Williams-ék is ezt az erőteniszt nyomják. Nagyon unalmas, mintha egy más sportág lenne. Remélem jön majd valaki aki felvirágoztatja. -
puttputt
őstag
Új játék közeleg...: [link]
-
puttputt
őstag
Hihetetlen ez a "Lóarcú Lady" (értsd. Jankovic)... először szimpatikus volt, mikor tavaly megnyerte a stuttgarti tornát, meg listavezető lett, de tegnap...
Csaknem hisztériázott a sajtótájékoztatón; hogy ő olyan rosszul lett, meg csaknem beájult meccs közben (persze mindezt mosolyogva, szóval kétséges az eset komolysága...)... na, ez olyan eset volt, amikor jobban tette volna, ha menet közben feladja. Így kicsit szánalmasabb. Mindegy. Hajrá Safina...
Söderling-Federer meccs a 8-ba kerülésért... Jó kis leosztás!
-
Bikerman
aktív tag
mit szenvedett is sharapova. szerencsére kiesett. maradjon a mostmár a ruhatervezésnél.

-
puttputt
őstag
-
Bikerman
aktív tag
Ági kiesett... első setnél két setlabdája volt, nem használta ki őket a belga lány pedig kegyetlenül kihasználta, 7-5-re vitte a setet. Másik setben volt egy kis villanása Áginak, mikor csinált egy 40-0-s meccset, de Flipkens nagyon jó formában volt, és hozta azt a setet 6-4-re. Czink is kiesett... Bár neki sikerült setet nyernie Mauresmo ellen. kár, hogy már most búcsúzott Ági, megnéztem volna egy nyolcaddöntőben, vagy negyeddöntőben. nagyon látszott rajta, hogy nem játszott tétmeccset a torna előtt. hihetetlen sok ki nem kényszerített hibája volt...
-
puttputt
őstag
Nadal nem indul...
: ["Az erősebb nem..."] 
-
puttputt
őstag
Wozniak contra Wozniacki... [link] "kicsit" vicces

-
Bikerman
aktív tag
most megy az eastbourne-i open, ljubicic befutott egy röptére, elérte, de rosszul támaszkodott, elcsúszott a füvön, belesett a hálóba, és nagyon úgy tűnik, hogy kibicsaklott a bokája, vagy szalagszakadás. ellenfele egyből kiszaladt, hozta a jeget, nagyon szép, megható pillanatok voltak, ahogy ápolta a lábát, levette a cipőjét...
-
puttputt
őstag
Meglepetés: Halléban Haas legyőzte Djokovicot!

-
puttputt
őstag
Murray nyerte a tornát (Queens Club); Éljen!

csimav: tipp?

-
puttputt
őstag
Valakinek, valami jó kis streamje?

-
puttputt
őstag
Ma 5-kor Queens döntő!
Hajrá Murray!
Halléban mi a helyzet? Kicsi lemaradtam...
-
csimav
őstag
Tök jó ma nyertem 300 Ft al 4200 Ft-ot

Hewitt, L - Schwank, E Correct Score - Set 2: 6-0
Ezzel nyertem
-
-
puttputt
őstag
válasz
MoP_FX 57
üzenetére
Biztos, mer' esett az eső, lehet, az anyja vagy felesége küldte rá, hogy Fed meg ne fázzon
Örülök, hogy ő nyert, s bár nem vagyok szurkolója, megérdemelte végre. (Lassan úgyis jönnek/tek a hírek a visszavonulásáról..., azért azt sajnálnám.
Grat. neki, szép volt. Sima 3 szettes... tyű!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De hát biztos én is ideges lettem volna a helyében... 

Jöhet Serena.

Venus elleni meccse is nagyon jól fel volt építve, bár nem úgy tűnt, de szerintem végig ő irányította a meccset.

)
Roddick is jó, ha nem Federer ellen játszik, akkor neki szoktam drukkolni.
Hatalmas teljesítmény, remélem a vereség nem veszi el a kedvét, ilyen formával van keresnivalója az első három mögött.