Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
puttputt
üzenetére
sikerült szereznem féláron egy exo3 rebel-t, monfils ütőjét. agyon van dícsérve, nagoyn kíváncsi vagyok rá. Áh, talán jövőre, az egész évet rá kéne szánnom a fizikai felkészülésre, és akkor még technikailag nem vagyok sehol
Meg akkor már inkább roland garros 
amúgy nagyon jót tenne a magyar tenisznek, ha lenne férfi top100as teniszezőnk. horvátoknak szerbeknek cseheknek is van...valami hiányzik szerintem, pedig vannak pazar edzőink, csak rossz\kevés az utánpótlás.
-
Atlantis
veterán
válasz
puttputt
üzenetére
Hát, hiába szurkoltunk neki, Henin nagyon simán elverte, így Serena-Henin lesz a döntőben. Nem vagyok benne biztos, hogy Serena képes lesz legyőzni a belgát, fáradt már, párosban is húzós meccseik vannak és egyéniben is nehezen hozta csak a meccseket.
Murray-re eddig nem nagyon figyeltem, végülis akár verhető lehet Cilic-nek. Federer meg...ha jó napja van, verhetetlen, de néha nagyon amatőr módon is képes játszani.
Tavaly sokszor bukott el a hullámzó teljesítménye miatt könnyű ellenfél elleni meccseket. Viszont szerencséje van, mert nem nagyon hajlamos lesérülni. Nadalnak az a veszte, hogy "törékeny",
viszont ha egyben van, szerintem bárkit megcsap. -
Atlantis
veterán
válasz
puttputt
üzenetére
Murray már sok lesz Cilicnek.
Tsonga szépen menetel, 1-2 éve meg tudta szorongatni Federert is, kíváncsi vagyok, most mire mennek egymással.
Serena csak elkalapálta az egyik kínait, pedig fele olyan jól sem játszott, mint tegnap Azarenka ellen.
Henin-Zheng: hajrá kínai hölgyike

-
Atlantis
veterán
válasz
puttputt
üzenetére
Jankovicsot manapság mindenki elveri, nincs formában, nem nagy fegyvertény Szávay győzelme. A tavalyi, Venus elleni győzelem már meglepő, szép munka volt. Én kedvelem a Williams lányokat, igen, erőszakosak, nagypofájúak(amerikai mentalitás), de mégis, a sok szerb, orosz, stb. sápadtarcú lányka között valódi színfoltot jelentenek.

Henin visszavonulását felállva tapsoltam, nagyon nem örülök, hogy visszajött. Nem is tudok ellenszenvesebb női teniszőt mondani. Nem tudom, miért, de régóta nem kedvelem.
Clijsters a Nr.1 nálam, honfitársáéval ellentétben örültem a tavalyi visszatérésnek, pláne, hogy US Opent tudott nyerni(mondjuk szerintem ha Serenát nem léptetik le akkor, nem lett volna GS győzelem). Én inkább fiatalokra figyelek már, Wickmayer, Wozniacki, Kirilenko nagyon ígéretesek. Annak még örülnék, ha Sarapova összeszedné magát.Djokovics egy szorosabb labdamenet után úgy néz, mint aki elsírja magát...emiatt nem szimpatikus. Akármilyen laza meccse is van, példa erre a hétvégi Istomin elleni meccs...tuti győzelem, de ha valamit elszúrt dupla break-előnynél, úgy nézett ki, mint aki keresi a fát, amire felkötheti magát.

Nadal tehetséges, amíg el nem kezdte elverni Federert, még kedveltem is.
Roddick, hogyne, 2003-ban asszem nyert US Opent, de többet érdemelne, Davydenkoval együtt. Murray-t még nem régóta figyelem, róla nincs kialakult kép.
Del Potro előtt nagy jövő áll szerintem is. Bár ezek a déli népek túl fegyelmezetlenek, lazák, hosszú távon formában maradni a legtöbb nem képes. Ha lesérülnek, előbb elszáll belőlük a harci kedv, mint egy hidegvérűbb északi emberből.
A kínai teniszezőkre kíváncsi leszek hosszabb távon.
-
Atlantis
veterán
válasz
puttputt
üzenetére
Djokovicsot én nem kedvelem, sosem szurkolok neki. Roddickot sajnálom, hogy megint nem sikerült neki tegnap és Davydenko is szimpatikus, de Federer az első számú férfi teniszező nálam.
Ugyanaz a Na Li verte meg Szávay-t, aki azóta Venust és Hantuchovát is búcsúztatta. Tudom, hogy tavaly Szávay is elverte Venust, de kétlem, hogy eddig eljutott volna, ha nem esik ki. Clijsters híján már csak Serena van, akinek nők közül drukkolok ezen a Grand Slamen.
-
joergie
őstag
válasz
puttputt
üzenetére
Kirilenko a legcsinosabb, helyesebb csajszi a top100ban

Hát, most van vége a Federer- Davidenko meccsnek...hát ekkora egy mocsokszar meccset, szégyen és gyalázat. mindkettejüknek több hibája volt mint nyerője. Szetekre leosztva ez mégrosszabb. Federer annyira kiszámíthatatlan, nem érdemli meg a világelsőséget.
Go Murray, go Djoko! -
joergie
őstag
válasz
puttputt
üzenetére
És így is lett. Cilic megverte. Ügyes fijú ez a Cilic.
Viszont Murray most megkapja Nadalt, mert csak 5ödikként volt kiemelve, amugy dle potro ága lett volna az övé.
Djokovics viszont selejetezős ellenfelet kap, azon simán átlép. Most jönnek az igazán érdekes meccsek. Davidenko-Verdasco, Hewit-Federer.
Ja igen, és hajrá Kirilenko
-
joergie
őstag
válasz
puttputt
üzenetére

Nem számított szerintem ekkora ellenállásra Del Potro. Nadal szpóágon van úgylátom. hulla lesz mire a negyeddöntőbe ér. Hacsak ki nem esik addig.
Én Djokovicsot várom az élre. Annyire besűrűsödött az első 7-8, hogy akármelyikőjük megnyerheti. Akár Roddick is, vagy Davidenko. Még Murray-t se tudjuk mennyire felkészült. Izgalmas lesz a második hét az fix. -
andy83
aktív tag
válasz
puttputt
üzenetére
Ezt a montreali versenyt most nem igazán követtem, és most láttam, hogy tényleg Murray vs. Del Potro döntő lesz, és így már biztos, hogy Murray feljön a 2. helyre a világranglistán!

Igaz, én Roddicknak szurkoltam, de csak azt hiszem, csak az első montreali meccsét láttam...

-
joergie
őstag
válasz
puttputt
üzenetére
Igen. összekevertem a múlt heti döntővel amit véletlen elkaptam az éjszaka közepén(de ott del Potro tényleg megverte Roddickot
). Ki néz női meccseket?
Egy Murray Del Potrot megnéznék döntőként.
Azért tegyük hozzá hogy Nadalnak sérülése volt-van.
Egyre jobb a férfi mezőny. gyakorlatilag az első 6ból bárki verhet bárkit, és akkor még ott van Tsonga meg Verdasco is. -
old gray
addikt
válasz
puttputt
üzenetére
A lényeg, hogy ingyenes a teniszezési lehetőség, Nem túl sokan teniszeznek, a szomszéd községben (Rudabányán) nagyobb az élet, 7 pálya is van, és amatőr versenyeket is szoktak rendezni. Mi a szlovákokkal tartjuk a kapcsolatot, kölcsönösen meghívjuk egymást, rendezünk egy versenyt, de nem vérre megy, közben sütünk-főzünk, sörözgetünk egész nap. Ilyenkor a tenisz maga sokadrendű, a lényeg, hogy összejön egy jó társaság.
-
Bikerman
aktív tag
válasz
puttputt
üzenetére
jó lenne több, csinos - orosz...stb. - teniszező csajszit látni a döntőkben
az oké, hogy serena nem egy szépség, nekem nem is szimpatikus, de venus egyrészt nem olyan rossz nő, szerintem szebb mint egy safina. de ezt azért te sem gondoltad komolyan, hogy az oroszok szebb nők... max dementieva.
aki szép az mauresmo.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
csimav
őstag
válasz
puttputt
üzenetére
Jah
Gonzalez-t épp láttam akkor. Akkorát röhögtem
ITT a VIDEÓ 1:02 kor csinálja
-
Charlie Gordon
aktív tag
válasz
puttputt
üzenetére
Most is félreértettél

Ezek a hivatalos ATP és WTA ranglisták, amelyeket csak hetente-kéthetente frissítenek, éppen ha vége egy versenynek. Amit belinkeltem, az olyan, hogy már a hét elején levonódnak a tavalyi pontok, és naponta frissítik az aktuális eredményektől függően. WTA már van (amit belinkeltem), kéne egy ATP is.Üdv.
-
neooen
aktív tag
válasz
puttputt
üzenetére
Na, végignéztem a linkeket, amiket adtál.
Nekem bet365-ön nem sikerült teniszt találnom, amit közvetít, azt meg nem lehet sajnos kitenni teljes képernyőre.
A http://www.rolandgarroslivestream.com/ válaszát pedig még várom, hogy milyen minőségben nyomják a cuccost.
Azért reménykedtem, hogy egyszerűbb lesz a dolog, mármint hogy csak van olyan honlap, ahová ha befizetsz 5-10e ft-ot, akkor HD-ben, élőben folyamatosan követheted a meccseket.
Az ingyenesekkel az a baj, hogy teljes képernyőn már nem valami jók(500-600Kbit/s), persze ha az ember nem tudja másképp követni őket, akkor azért jobb mint a semmi.
-
S W A T
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
Pudingos tál!!!!
Federer meg Saffina salátás tálat kapott Nadal meg Karoline meg pudingosat Nadal tisztára úgy ál ott mint aki várja bele a pudingot./ Federer mit tartja fel az újját itt nincs sólyom szem.
/Saffinának az jó lesz önvédelmi fegyvernek simán fejbe lehet nyomni v-kit azzal az izével.

de tükörnek is jó. -
S W A T
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
Én meg kipróbáltam a Wimbledon/roland garros 2009 eket meglepő de megint mind 2 ugyanaz
csak más néven viszont nekem 128*160-on kegyetlenül nem jó a játék ugyan beindul de a grafikát inkább nem részletezem.
Nagyobb kijelzőn mondjuk egy 240*300-on biztosan szép. Úgyhogy maradtam a 2008-as wimbledonnál . egyébként az újba csak annyí újítást vettem észre hogy vannak fedett pályák és kicsit a menü más.SZVSZ aki csak a 2008-assal tud játszani az se szomorkodjon játékélményben semmit nem veszít.
Tennis Elbow 2005 nél sztem jsokkal jobb grafikája van a virtua tennis 1 első részének.
-
parandroid
félisten
válasz
puttputt
üzenetére
Figyu, nem igazán értek a teniszhez. Ha nagyon ritkán bekapcsolom a tévét, akkor néha sportcsatornára tévedek. Sarapováról és Kurnyikováról rég nem hallottam már, bár a maguk idejében sem nagyon láttam őket játszani. A maiak közül Hantuchova pl bejövős, őt kimondottan szeretem nézni, hogy játszik. Williamsék pl már-már úgy játszanak, mint egy férfi (meg úgy is néznek ki), őket nem is szívesen nézem. Hingis is szimpatikus volt, még jópár évvel ezelőtt, pedig ő azért megintcsak nem volt egy ultranőies jelenség. Amúgy az, hogy ki jó, és ki nem jó, az nekem magas, csak kikapcsolom az agyamat, és rágógumiznak a szemeim. Valami ilyesmi volt régen a Travel Chaneles kedvenc műsorom is az alpesi vonatokról.

Amúgy hamarosan jön ki a Sega Virtua Tennis 2009 c. opusza szinten minden platformra (beleértve a PC-t is), teniszrajongóknak kötelező darab.

p
-
S W A T
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
Ahogy olvasgatok más fórumokat is rá kell jöjjek nem csak én vagyok olyan akinek a tenisz szinte csak a FF teniszt jelenti..
Nem tudom a női meccs olyan más.... a FF meccsek pörgősebbek. Bár tegnap a Saffina meccs felét láttam. ( azért csak a felét mer az eurosporton 19.00-ra volt írva és mikor 18.50 kor bekapcsoltam a tv-t az első szettnek pont vége volt.
)Viszont Grand Slame-eken nézem a cicisek meccsét is.
dehát ugye az GS 
-
S W A T
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
Már nem emlékszem miben de jobb a Wimbledon 2008 többet 'ad' mint a Roland garros de tényleg már nem tudom mibe mert 1 szer kipróbáltam rájöttem hogy a wimbledon jobb és már töröltem is lefele.
(amúgy nekem azt mondták a wimbledonról lett másolva.....)A wimbledonba én most első vagyok elég régóta.

Sztem tedd fel a wimbledont mert jobb-.
-
S W A T
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
Meiket mondod ? A mobilos játékot vagy a VT1-et ? (boccs nekem nem 1 értelmű
)Mindkét játék igencsak jó ha a 40-edik hely környékére érsz én a vt1-be hetekig 45-ödik voltam, (most a 32. vagyok de kegyetlen..) A wimbledon 2008 meg kb a 10-edik helytől felfelé kegyetlenül nehéz lesz
egy párszor majdnem repítettem a telefonomat . Wimbledont pl majdnem művészet megnyerni. -
S W A T
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
Nem tudom szerintem még realisztikusnak is mondható. Arra szerintem mindenképp jó ha az ember csak úgy akar 1 meccset játszani. Legalábbis én eléggé fel tudom magam pörgetni 1-1 meccs alatt a VT1-be. (azt nem értem páros meccsek alatt hova tűnnek a vonalbírók,.
)A roland garros teniszes játékot azt láttam de szerintem ugyanaz mint a wimbledon 2008 sőt a wimbledon azt hiszem annyíval jobb hogy ott lehet nőkkel is lenni.
A wimbledon 2008-at azért szeretem jobban mert ott realisztikus a világranglista ha a vt1-be a döntő meccset elvesztem semmi nem történik újra játszom addig amég nyerek ha a mobilos Wimbledonba vesztem el a döntő meccset akkor keményen vissza sorol a ranglistán ha nincs elég pontom hogy maradjak az adott helyen. 1 szer elvesztettem Wimbledon-t és az első helyről visszarakott a 12-re

-
S W A T
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
Azt hiszem félre értettél

Én azt kérdeztem igazi tornákon hol játszanak szőnyegen .
De már máshol megválaszolták hogy szőnyeg borítás fedett pálán lehet.A VT 2009-et meg hiába várom a videó kártyám csak a VT1-et bírja-
Amúgy a VT1 sem rossz volt akinek mutattam és csodálkozott hogy ahhoz képest hogy milyen öreg játék milyen jó a játékélmény meg a grafika. 1 bajom van vele hogy itt még nem lehet saját karaktert csinálni.
Meg a wimbledon 2008-at szoktam sokat nyomni mobilon.
-
S W A T
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
Sokan a teniszt is azért nem szeretik mert hosszú
a foci szót meg ebbe a topikba ne ejtsük ki többet azt javaslom.

A Sport tv-n nyújtott kommentátori teljesítmény egyenlő a 0-val (akár lehetne általánosítani is), tényleg csoda, hogy ezért "pénzt osztogatnak".
Basszus de legalább van örüljünk.
K.F.J amúgy sztem jól csinálja de kinek ez tetszik kinek az van akinek a Palik. 
-
joergie
őstag
válasz
puttputt
üzenetére
lesz tenisz is ne aggódj
De a lényeg ma Talma meg a Forma1 
Amúgy az ugrásszerű változás...hát talán annyi, hogy egy szeparatista része az országnak nem hajlandó balkanizálódni mint a többiek, hanem inkább nyugat felé nyitnak. Ugyebár ottan beljebb az öreglány szívében(Európa) sokkal előkelőbb helyet foglal el a tenisz, mint sport az emberek szívében, mint itthon(szerintem ez nyelvtanilag helyes
). A balkanizálódott rétegnek meg ott van a foci. egészségükre
Most snooker van. az se lehet mindig. De szerintem lassan nem ártana különszedni a klassszikus sportokat, amik mondjuk az olimpián is vannak, meg a sportnak mondott egyéb kategóriákat. Mint pl paintball, motorsportok, darts, póker meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem Haas, hanem Haase.
Meg akkor már inkább roland garros 
viszont ha egyben van, szerintem bárkit megcsap.

De hát biztos én is ideges lettem volna a helyében...