- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qamu74
őstag
válasz
Dottore #10382 üzenetére
Ha automatikus felismerésre van állítva ,felismeri Hatvant, de az időjárást nem mutatja, át álltam kézi beállításra
Előbb New York( felismerte) majd Londont írtam be azt is felismerte és jelezte.
Majd beírtam Budapest,Hungary egyből dobta az adatokat és az ikonokat melléje!
Tehát nem Hatvan adatait látom UCCW-vel, ha nem Budapestét, de leszarom, mert így tudok végre sok skint használni. -
darvinya
titán
válasz
Dottore #10303 üzenetére
Én nem mondtam, hogy szar.
Én csak annyit mondtam, hogy bug-os és nagy lesz 15-35MB.
A méret attól függ, hogy milyet készítek és működtet.
És ráadásként csak háttérben tároltként jelenik meg.Én csak arra akartam rákédezni, hogy létezik-e olyan app amivel készíthető önnálló widgets.apk.
Maga a készítő lehet akár 100MB is, de a kész termék 100KB-2MB lesz.
És csak ezt kell a végén fent hagyni a apptools nem kell.Na mindegy.
Senkit nem akartam megsérteni. -
-
bubi92
őstag
válasz
Dottore #10159 üzenetére
multipicture live wallpaper amit keres
-
qamu74
őstag
válasz
Dottore #10140 üzenetére
Jó is lenne, de nincs telefon apps
Amúgy kösz srácok,hogy tetszik a home és a lockscreen, de fő érdem egy CM10-es témáé.
A neve pedig ,Apollo Theme Chooser ,
gyönyörű menüvel rendelkezik én Paranoid Androidhoz használom, és nagyon baba!! -
qamu74
őstag
válasz
Dottore #9930 üzenetére
Lehet,hogy a többségnek nincs kifogása az ellen amit csinálok,de egyesek állandóan csesztetnek.
Azoknak küldöm ezt az általam csinált wallt. -
darvinya
titán
válasz
Dottore #9727 üzenetére
Á az már öreg.
A viccet félretéve, teljesen megvagyok elégedve vele így a váltás nem olyan égető.
Egy ami sajna kicsit bosszant, hogy nincs egy jó Excel kezelő android-ra, mindegyikben vannak hiányoságok.
Nagyon passzentos.
Inkább ez.
Sony Nexus/Motorola Nexus··••••••··SonyEricsson Xperia™ Neo V···•••••···SonyEricsson Xperia™ X1···••••••···SonyEricsson K660i··••••••··SonyEricsson K310i<~~~Ericsson GA628||| SoundCloud-darvinya -
littlemamba
aktív tag
válasz
Dottore #9710 üzenetére
köszi megnézem, az elsőt még nem néztem a másodikat igen, de nem babráltam vele sokat egyelőre.
@zozyk: neked is köszi, ezt is már néztem és a kék ikonosat is, ezek nem jöttek be, a kéknél sok skint kipróbáltam de, valahogy nem volt az igazi. Mindenesetre köszönöm neked is a tippet.
-
ko9
addikt
válasz
Dottore #9645 üzenetére
Értem amit mondol, és igazat is adok neked. Ez mondjuk nem egy mindenhol megtalálható ikoncsomag, ez egyedileg lett készítve egy fórumtársunk által.
Igazából itt az is probléma, hogy vannak korlátok. Ha én pl azt mondom, hogy a bal felső ikont arrébb kéne raknom 2 pixellel, nem nagyon tudnám megoldani, ugyanis köt az 5x4-es rács.
Amúgy szerintem nem kéne elvetni ezt a témát, mert ebből valami komolyabb dolog is lehet, mint az ikonpakk és háttérképcsere
-
atike
nagyúr
válasz
Dottore #9640 üzenetére
Nem túlzás ilyen dolgokat belevonni...?
...kb mint ahogy otthon sem körzővel és vonalzóval rajzol a gyerek, ide sem érzem ilyen szintű eszközök használatát... A legtöbb homescreen a készítője által készül saját magának, a maga örömére... Nem "nagyközönségnek", nem pénzért... pusztán szórakozásból / kíváncsiságból / kedvtelésből...
Szerintem az itteni hozzászólásokhoz sem kell tipográfiai ismeret...
Na jó - az is tény, hogy sok esetben nem lenne hátrány...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest