Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
" Találtam " egy klasz widgetet és kezelsbe vettem .
-
slice14
veterán
Picit alakítottam rajta, mert nem tetszett a sima kerek Google ikon. -
slice14
veterán
Ennyi tellett. Így is nehezen szántam rá magam.
Egy kis retró stock android widget, némi újítással. Mármint ami a Google ikont illeti.
-
alasoh
aktív tag
Nah, ez most szerintem tök jó lett.
A háttér Pinterest-ről származik, az ikonok icon pack studio --> Dark 3D UI névre hallgatnak.
Minden más gyári Samsung, vagy app widget.
Eredmény:
-
slice14
veterán
Jól néznek ki az utóbbiak!
-
gjoco1
Topikgazda
A" szünetben " kínomban . .
-
gjoco1
Topikgazda
Sziasztok !
Üdv mindenkinek újra !
-
gjoco1
Topikgazda
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
ricsmoka
üzenetére
Szia !
Lehet nem jól értelmezem a kérdést , de első olvasásra azt mondom lehet .
Értelemszerűen leszedsz mindent a főképernyőről . Beállítasz egy fekete ( vagy tetszés szerinti ) hátteret . Arra KWGT vel kreálsz egy négyzetet , ami " átlátszó " . A kirakott négyzetnek , ami terészetesen nem látszik , adsz a KWGT ben egy érintési parancsot , ami jelen esetben a Névjegyzék . Arra rábökve elő jön . ( Olyan hirtelen nem jut eszembe , hogy egy oldal érintés nélkül megjeleníti . Persze lehet hogy van , csak nem ismerem .
)Illettve meglehet még csinálni KLWP vel is szerintem . . .
Oly régen mókoltam az alkalmazással , hogy így eldő nekifutára nem jön be .
Az Én olvasatomban így nézne ki .
Valami ilyesmire gondoltál elméletben ?
Amúgy elmondod ennek mi az értelme ?
-
ricsmoka
tag
Sziasztok! Xiaomi 14T pro telohoz kellene segítség! Hogy tudom úgy megcsinálni, hogy kioldas után egy üres olda legyen a főképernyőn? A névjegyzéket külön ki lehet rakni? Köszönöm szépen a segítséget1
-
alasoh
aktív tag
Egen, van még mit finomítani, de be kellett fejezzem, mert oda az akksi
-
gjoco1
Topikgazda
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
Probert75
üzenetére
Igazán nincs mit .
Én is már sok Launcherrel dolgoztam mióta droidozok és érdekes módon az istennek nem akartam Nova t , mert a korábbi SS Launchert nagyon szerettem valamikor . Után jött a Smart , majd Total . A Totalt is egészen sokáig használtam és szerettem .
Párhuzamosan most ugyan fent van a Niagara , de mégis a Nova maradt az állandó . Egy évben egyszer mókolok egy HS t és kész .
Va egy kollégánk , aki pedig azt nyojma és szereti nagyon .
Rengeteget kínlódtam a Nova val . Nem állt rá a kezem sehogyan sem . Utána még " kopasz " koromban jött innen egy átfogó segítség és azóta egy fix beállításom van , ami szerintem optimális a KWGT és KLWP hordozására és szerintem jöhetne bármi " jobb " ( kétlem , hogy kiváltaná a Nova t ) , akkor sem állnék át . Mindek ? Amire használom teljesen tökéletes .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
Probert75
üzenetére
Szia !
Bocsi melóban voltam . . .
Nova van nálam is és időnként nekem is pampog , de már megszoktam .
Szerencsére nagyon ritkán jut eszébe . Az okát én sem tudom , hiszen nálam is az engedéyek ahol kell magadva . Ami verzió nekem van fent már évek óta ezen kívül tökéletesen teszi a dolgát , amire használom .
S23 U és S24 U n ugyan az minden . Méga Kustom cuccok is . Egy az egyben " klónoztam " a a 23 at a 24 re . Azon is már bejelentkezett a kérése . Egy valami még néha szokott , de nem emlékszem melyik app . -
Probert75
addikt
válasz
gjoco1
üzenetére
Hi! Te jelenleg, állandó használatra, melyik launchert használod?
Mert a Nova, Samsung Galaxy S23 Ultrán, nekem időnként jelez az értesítési sávon, hogy a Kisegítő lehetőségekben engedélyezzem. Holott már meg van neki adva. És idegesítő, hogy pampog állandóan, pedig full verzió, hisz megvettem már nagyon régen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet más lenne az érzet .