- Eggyel közelebb az Apple az amerikai gyártáshoz
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Xiaomi 17T - T-modell
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
33800 - 33701
33880 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-09 09:23 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Arra jutottam, hogy a One UI-al nem lehet megvalósítani, hogy a fő képernyőre kitett mappán ne látszódjanak a pici app ikonok.
Van direkt beállítási lehetőség a mappák kinézetének állítgatására, azt gondolom jól át nyálaztam. Nincs ilyen beállítás.
Külsős appal nem próbálkoztam. Inkább elengedtem és a mappákból a fontosabb appokat kitettem a fő képernyőre+edge panelre.
A megmaradt mappákat pedig az alkalmazások képernyőre tettem.
Nekem most ez így tetszik
Illetve nem tudom ki mennyire van képbe, de nekem új: van DIY lehetőség a UI-ban. Tud pár trükköt. Pl ikon átméretezés, widgetek egymásra helyezését meg 1-2 apróság.
Ezzel és a Theme Park -kal szuperül be tudtam lőni azt a kinézetet ahogy nekem tetszik.
Külsős app nélkül.
Íme:Kellem újra kezdés ez számomra 2 év Samu mentesség után vissza térve.

Én anno az S21-nél telibe mappáztam az Edgepanelt, így maraddt öt ikonom a dokk-on. Mondjuk akkor is nova-t használtam. Most Pixel-nél nincs Edge panel, de megoldottam a Nova-val hogy a Dokk 1-es és 3-as laspjára mappáztam a fontosabb app-ok ikonkait tematikusan, a 2-est meg beállítottam alapértelmezetnek. Így van egy egy lapos home-om 3 dokk lappal.
Home a 2-es dokkal:
1-es dokk:
3-as dokk:
Lehet igénytelen a mappa beállítás, de nekem megfelel hogy az ikonok egymáson vannak.
-
gjoco1
Topikgazda
Igen, jól el mókáztam

Korábban én is nagy Nova fan voltam. Ki is pörgettem belőle, amit lehetett. Pro verzióm volt, meg vettem. Vagy 6-8 telón keresztül vittem a "szent" backup file-omat. Aztán gondoltam egyet és át mentem Honorra és elengedtem a custom vonalat. Kár volt.

A KWGT-t is állítgattam már. Onnan emlékszem, hogy az fekete öves usert igényel.
Most jó így nekem (csak pár napja van meg az új Fold7).
De most csak 2 fő képernyőm van: amit mutattam +1 full naptár.
Már éledezik bennem a gondolat,hogy csinálok még legalább 1 "fun" lapot, menő vidgetekkel. És akkor még a KWGT is elő kerülhet

De most jó így.... Lenyugszom. 1-2 hétig...

-
-Maci-
addikt
Tehát jól elvoltál vele . . .
Az Edge panelek az ésszerű megoldás számodra ( is ) . Nekem már nagyon régen kedvencem .
Amúgy a DIY is remek megoldás a Samsungtól , bár csak próba képpen nyomkorásztam , mivel megrögzött Nova felhasználó vagyok egy jópár éve . ( előtte több más ) .
A lényeg , hogy megtaláltad a kompromisszumos megoldást .
Azért egyszer , ha van türelmed ( a példa mutatja ) próbáld ki a KWGT t is ! Sok szép képernyőt lehet mókolni vele .
Igen, jól el mókáztam

Korábban én is nagy Nova fan voltam. Ki is pörgettem belőle, amit lehetett. Pro verzióm volt, meg vettem. Vagy 6-8 telón keresztül vittem a "szent" backup file-omat. Aztán gondoltam egyet és át mentem Honorra és elengedtem a custom vonalat. Kár volt.

A KWGT-t is állítgattam már. Onnan emlékszem, hogy az fekete öves usert igényel.
Most jó így nekem (csak pár napja van meg az új Fold7).
De most csak 2 fő képernyőm van: amit mutattam +1 full naptár.
Már éledezik bennem a gondolat,hogy csinálok még legalább 1 "fun" lapot, menő vidgetekkel. És akkor még a KWGT is elő kerülhet

De most jó így.... Lenyugszom. 1-2 hétig...

-
gjoco1
Topikgazda
Arra jutottam, hogy a One UI-al nem lehet megvalósítani, hogy a fő képernyőre kitett mappán ne látszódjanak a pici app ikonok.
Van direkt beállítási lehetőség a mappák kinézetének állítgatására, azt gondolom jól át nyálaztam. Nincs ilyen beállítás.
Külsős appal nem próbálkoztam. Inkább elengedtem és a mappákból a fontosabb appokat kitettem a fő képernyőre+edge panelre.
Illetve nem tudom ki mennyire van képbe, de nekem új: van DIY lehetőség a UI-ban. Tud pár trükköt. Pl ikon átméretezés, widgetek egymásra helyezését meg 1-2 apróság.
Ezzel és a Theme Park -kal szuperül be tudtam lőni azt a kinézetet ahogy nekem tetszik.
Külsős app nélkül.

Tehát jól elvoltál vele . . .
Az Edge panelek az ésszerű megoldás számodra ( is ) . Nekem már nagyon régen kedvencem .
Amúgy a DIY is remek megoldás a Samsungtól , bár csak próba képpen nyomkorásztam , mivel megrögzött Nova felhasználó vagyok egy jópár éve . ( előtte több más ) .
A lényeg , hogy megtaláltad a kompromisszumos megoldást .
Azért egyszer , ha van türelmed ( a példa mutatja ) próbáld ki a KWGT t is ! Sok szép képernyőt lehet mókolni vele .
-
-Maci-
addikt
Külsős app nélkül.

-
gjoco1
Topikgazda
-
-Maci-
addikt
Szia!
Rendben, köszönöm szépen

Igen, a Theme Parkot rendesen átrágtam már, de nem találtam meg a megoldást.
Próbálkozom még. Ha sikerül meg írom. -
gjoco1
Topikgazda
Sziasztok.
Nemrég lettem újra Samsung user egy Fold7-tel.
Korábban már témázgattam, ikonoztam én is. Kb sejtem milyen mélyen lehet elmerülni a témában
Egyenlőre szeretnék a Samu Theme Park -jánál maradni. Nem telepítenék plusz appot hozzá.
Eddig egészen jól ment a dolog, de elakadtam egy fránya apróságon.
A fő képernyőre kitett mappákkal van a gond: hiába cserélek ikont, akkor is rá teszi azoknak az appoknak a pici ikonjait is. Elég hülyén néz ki.
Azt szeretném ha egy homogén ikon lenne csak.
Ez megoldható valahogy The Park -ban? Csak mert én nem találom
Esetleg KWGT- vel megoldható valami kész megoldással?
Szia !
A Good Lock alkalmazásban még nem néztem meg ezt az opciót , viszont a KWGT ben tudtommal nincs rá lehetőség szerintem .
Még megnézem a Theme Park ot , de valószínű már átrágtad .
Azért , ha megtalálod a választ írd már meg !
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Nemrég lettem újra Samsung user egy Fold7-tel.
Korábban már témázgattam, ikonoztam én is. Kb sejtem milyen mélyen lehet elmerülni a témában
Egyenlőre szeretnék a Samu Theme Park -jánál maradni. Nem telepítenék plusz appot hozzá.
Eddig egészen jól ment a dolog, de elakadtam egy fránya apróságon.
A fő képernyőre kitett mappákkal van a gond: hiába cserélek ikont, akkor is rá teszi azoknak az appoknak a pici ikonjait is. Elég hülyén néz ki.
Ez megoldható valahogy The Park -ban? Csak mert én nem találom
Esetleg KWGT- vel megoldható valami kész megoldással?
-
slice14
veterán
-
mizoli
addikt
Köszi, de elhittem a kód nélkül is, csak nem tudtam kihagyni 😁
-
slice14
veterán
Ha érdekel, akkor itt a kód hozzá:
$if(gv(langhu) = 1, if(gv(cute) = 0, tc(cap, tc(cut, df(EEEE), if(df(f) = 3 | df(f) = 6, 3, if(df(f) = 4, 2, 1)))), tc(cap, tc(cut, df(EEEE), if(gv(2or3) = 1, if(df(f) = 2, 2, 3), if(df(f) = 3 | df(f) = 4 | df(f) = 6, 3, 2))))), tc(cap, df(EEE)))$ -
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
-
gjoco1
Topikgazda
-
mizoli
addikt
Tetszetős.
És nagyon jól átjön a "motorháztető" alatti változtatás is. 😁 -
slice14
veterán
Fentebb posztolt összerakott LG widget kapcsolható átlátcósággal, ami kapott egy vékony keretet.Valamint egy kissbb változtatást végeztem a motorháztető alatt, ami kapcsolhatóvá teszi a hét napjainak nevét kettő vagy három betüs rövídítésre vágását globalból.

-
slice14
veterán
-
gjoco1
Topikgazda
-
bordi10
senior tag
-
gjoco1
Topikgazda
-
alasoh
aktív tag
-
mizoli
addikt
-
mizoli
addikt
-
alasoh
aktív tag
-
stnstn
tag
-
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
-
mizoli
addikt
Boldog újévet az egész társaságnak!
slice14
Jó ez 🙂 -
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
-
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
-
alasoh
aktív tag
-
slice14
veterán
Nem ide illík a wall, de megtetszett.

Mindenkinek Boldog Új Évet! 🥂
-
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
-
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
-
mizoli
addikt
-
slice14
veterán
Véletlenül töröltem a HS-t a megosztott mappából, de készítettem helyette újat.
-
slice14
veterán
Öszeraktam egy LG widgettet.Az elképzelés az jó volt, de a megvalósításkor jöttem rá hogy a lenti előrejelzés ikonjait nehézkes lesz felísmerni.
De legalább kapcsolhatóvá tettem az előrejelzés sáv megjelenését global-ból.
-
gjoco1
Topikgazda
-
alasoh
aktív tag
-
gjoco1
Topikgazda
-
alasoh
aktív tag
-
alasoh
aktív tag
-
slice14
veterán
-
mizoli
addikt
-
alasoh
aktív tag
Kicsit zsúfolt:
-
slice14
veterán
-
mizoli
addikt
Összeraktam wgy LG Weather ikon font csomagot is, mert nagyon ráértem.

Az éjszakai ikonokat én hákoltam össze, mert azok nem léteztek, csak a clear és spartly cloudy. Valamint a tornado ikont a Windy ikon alapján raktam össze.
Jelenleg még nem raktam össze LG-re hajazó widgettet, de tervben van.Egyelőre beraktam a Chronus modulomba, az mindent elbír.

Ez is szép.
-
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
-
gjoco1
Topikgazda

Az éjszakai ikonokat én hákoltam össze, mert azok nem léteztek, csak a clear és spartly cloudy. Valamint a tornado ikont a Windy ikon alapján raktam össze.
Jelenleg még nem raktam össze LG-re hajazó widgettet, de tervben van.Egyelőre beraktam a Chronus modulomba, az mindent elbír.

Nagyon király !
A HS szintén nagyon szép !
-
slice14
veterán

-
slice14
veterán
-
alasoh
aktív tag
-
gjoco1
Topikgazda
-
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
-
mizoli
addikt
-
slice14
veterán
-
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
Minden Fórumozónak Kívánok Boldog Karácsonyt! 🎄
-
slice14
veterán
-
gjoco1
Topikgazda
-
mizoli
addikt
-
slice14
veterán
-
gjoco1
Topikgazda
-
alasoh
aktív tag
Jók ezek uraim!
-
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
-
gjoco1
Topikgazda
Köszi szépen !
A tiéd is jóféle . . .
-
slice14
veterán
Jó lett!

De ha már Asus Weather font ikon csomag, akkor kicseréltem erre a korábbi bitkép ikon csomagot.
Jut eszembe, elfelejtettem húzni az átlátszóságra. Még jó hogy be van építve a widget-be.
Valamint az általam összerakott Chronus-nál is cseréltem, de az mellékes.
-
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
-
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
-
gjoco1
Topikgazda

Gratula nagyon jók !
Lehet kunyerálni ?
-
slice14
veterán
Rászántam magam hétvégén az asus weather ikoncsomag font ikon csomaggá alakítására.
Az unknown ikon saját fantázia, mert az app-ban erre az ikonra csak egy halványitott felhő ikon van a csomagban. Az meg nem tud jól megjelenni a font csomagban. -
gjoco1
Topikgazda
-
alasoh
aktív tag
-
gjoco1
Topikgazda
-
mizoli
addikt
-
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
Jól néznek ki az utóbbi HS-ek is.
-
gjoco1
Topikgazda
Vissza a Glass stílushoz , csak átszínezve és kevés reszelgetés . . .
-
gjoco1
Topikgazda
-
gjoco1
Topikgazda
-
alasoh
aktív tag
-
gjoco1
Topikgazda
Nem gond , csak ha már van mappás ikonom jó lenne használni nem csak az alkalmazás ikonok felületén .
KWGT ben szerintem nem lehet megoldani , hogy mappa ikont csináljak , de ha lesz idegzetem megnézem .
-
alasoh
aktív tag
-
alasoh
aktív tag
Utána ugrott be , hogy másképpen készíted a HS eket . Rájöttem . .
Edge panelre szerettem volna kitenni mappás ikont , de nem jeleníti meg nálam a választhatóak közül + a Nova ikonokat nem tidom a KWGT szerkesztőbe berakni . Illetve egsenlőre nagson nem is erőltettem .
Elképzelhető , hogy lehet . .
Edgre nem lehet mappát varázsolni
KWGT-hez annyira nem tudok hozzászólni, sorry -
mizoli
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
33800 - 33701
33880 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Egy tucatnál is több GeForce kártyát jelentett be az NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis a torrentezőknek van igaza? — Itt a bizonyíték
- Tőzsde és gazdaság
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSA 18V Akkus Fúrócsavarozó Szett 2 db Li-Ion Akkumulátorral és Kofferrel
- Worx WX713 elektromos sarokcsiszoló (800W, 125mm)
- Jura Impressa J9.2 One Touch Brilliant Silver Grafikus kijelző, Profi fej, Felújított, 3 hó gari
- Honda CB650F ABS első tulajos, újszerű állapot, 24.517 km
- IKEA Sundvik rácsos kiságy
- Motorola G60 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ventilátorok és modding termékek kitűnő árakon! Most további extra kedvezmények!
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Legmagasabb felvásárlási árak Xbox Series S/X és PS5 konzolokra!