- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Amugy az megvan mindenkinek hogy amikor kezdtek elterjedni az autok akkor ugyanez a hiszti ment mindenki hülységnek tartotta a lovakhoz képest.. Nem volt kiépitett töltö hálozat drága volt és macerás volt az egész üzemeltetés. Én imádom a benzin illatát volt 2t krossz motorom 4t sport meg több erös autom de mégsem ragaszkodok foggal körömmel egy elavult technologiához. Nézzetek már meg egy villanymotort meg egy sima benzinest nem is kell turbos agyonbonyolitott hulladék csak egy sima szivo. Sokat száguldoztam de már nem. Én nem igénylem hogy egyseggel 200-al lemenjek horvátba évente egyszer és ezért üzemeltessek egy probléma halmot drágán amikor havonta jó ha megyek átlagba 500 kilométert. És a legtöbb ember nem igényli a 200-al 5 orás menést és szükségük sincs rá.. Persze én értem hogy jó életérzés meg halados mentem már 280al is fél orát egyhuzamba de nem egy életbiztositás pályán se azért valjuk be öszintén.. Szóval hagyjuk már ezeket a maradi buta dogmákat... Legtöbb embernek böven elég lenne egy 400+ kilométer hatotávu elektromos auto. Nincs még erös hálozat? Majd lesz! Nincs még forradalmi aksi technologia? Majd lesz! Vegyetek lovat! Az jobb!
-
Lajmund
őstag
Nem tartom magam csoronak de ezek az uj auto árak.. Egy sincs ami tetszik és 20 millio alatt lenne. Lehet ha már 20 éve váltottunk volna eurora már könnnebb lenne ilyeneket venni de igy esélytelen normális munkával is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest